Naujas būdas kaip nebedėvimi vaiko daiktai gali ir vėl tapti mylimais

Lietuvoje, o ir ne tik čia, pas mus, bet ir visame pasaulyje itin populiaru tapo pirkti ar parduoti, mainytis, o neretai ir šiaip dovanoti drabužius, kuriuos taip sparčiai išauga mažyliai. Teko ne kartą ir ne du girdėti, kaip mamos tarpusavyje pasiguodžia, kad dažnai net nespėja visais spintoje surikiuotais drabužiais mažųjų papuošti, o žiūrėk, rankovės jau striukos. Tokiems drabužiams tenka ieškoti naujų šeimininkų. 

kidibam1

KIDIBAM sutrumpina drabužių kelią iš vieno mažylio spintos į kitą. Tereikia atrinkti geros kokybės drabužius ir išsiųsti. Už atsiųstus drabužius suteikiami taškai, virtualūs KIDIBAM pinigai, kuriais galima atsiskaityti perkant didesnio dydžio ar kito sezono drabužius. Patogu! Kita vertus, pirkti gali ne tik tie, kurie išsiuntė daiktus. Pirkti gali visi tėvai, kurie neturi laiko naršyti ieškodami vieno ar kito drabužio.

kidibam4

 

KIDIBAM užtikrina kokybę, drabužiai kruopščiai atrenkami ir rūšiuojami,  o parduodami tik tokie daiktai, kurie atrodo it nauji, tiksliau tokie, kokius norėtume kad dėvėtų mūsų pačių vaikai. 

Dar viena nauja idėja, kurią galima įgyvendinti kartu su KIDIBAM – prisidėti darant gerą darbą paaukojant labdarai. Išaugti vaikų drabužiai gali iškeliauti pas naujus šeimininkus, o visas pelnas, pardavus šiuos daiktus, atiteks KIDIBAM draugui, Santariškių Vaikų ligoninės paramos fondui. Šis fondas rūpinasi mažaisiais ligoniais ir aprūpina būtina jiems įranga.  Viskas ką reikia padaryti – išsiųsti išaugtus kokybiškus drabužius KIDIBAM. Paprasta. 

kidibam labdara

Paprasta kasdien šauniai aprengti mažylį. Ir nebrangu. O dar pagalvojus, rengiant vaikus dėvėtais drabužiais – mažu žingsneliu prisidedame prie žaliojo, eko judėjimo.  

Prisijunkite prie KIDIBAM bendruomenės ir FB puslapyje.

2013 Lapkričio 18
Bookmark and Share