Kalėdinių jaukių smulkmenų mugių atgarsiai

Jau berods tampa tradicija, jog tarpmergaičių.lt Kalėdinių mugių metu dangus maišosi su žeme. Šį kartą lyg Kalėdiniame komplekte mus lankė snieguotas oras, vis intensyviau skelbdamas apie artėjančias žiemos šventes. 

Nei dalyviai, nei lankytojai nepabijoję tokio oro sugužėjo jau antrus metus vykstančias Kalėdines tarpmergaičių.lt muges. Ir mums, ir mugių lankytojams raibo akys nuo tokių jaukių kūrinių. Bet geriausiai tai įrodo nuotraukos, tad nedelsdami jas ir publikuojame. 

Sekite naujienas FB puslapyje. Nuotraukų bus daugiau.

Mugės atgarsiai Kaune.

TM muges 1

TM muges 2

TM muges 3

TM muges 4

TM muges 4

TM muges 5

TM muges 6

TM muges 7

TM muges 8

TM muges 9

TM muges 10

TM muges 11

TM muges 12

TM muges 13

TM muges 14

TM muges 15

Tarpmergaičių.lt dėkoja visiems dalyviams už gerą nuotaiką, nuostabius darbus, lankytojams ir pirkėjams už drąsą pasiekti mus per pūgą bei Caif Cafe kavinėms už svetingumą. Jeigu dar neišbandėte, nedelskite paragauti specialios tarpmergaičių.lt kavos su avietėmis. Pasilepinkit, prašykite jos visose Caif Cafe kavinėse.

2013 Gruodžio 09
Bookmark and Share
Laikas kvapniems ritualams su RITUALS. KONKURSAS

Mes moterys turime savus ritualus. Ypač kai kalba eina apie kūno odos priežiūrą, manikiūą, makiažą. Tam mes skiriame nemažai dėmesio, tad ir atsirinkdamos tinkamiausias priemones neturėtume tai daryti atmestinai. Kimbame jums į pagalbą ir išsakome savą nuomonę tokiais štai kosmetikos mėginimo tinklaraščio įrašais.

Skaityti
Kalėdinių dovanų idėjos

Didžiosioms metų šventėms artėjant, visos mes sukame galvas, kaip originaliai, jaukiai apdovanoti artimuosius, įteikti jiems naudingas, šiltas, originalias dovanas. Kad ir kaip nerimaujate dėl to, tarpmergaičių.lt, kaip visuomet, skuba jums į pagalbą. Išbandėme, atrinkome išties puikias, Kalėdoms itin tinkančias dovanas jūsų draugei, mamai, sesei ar net jums pačiai. Taip taip, apdovanoti reikia ir save :)

Skaityti