Kalėdinių dovanų idėjos

Didžiosioms metų šventėms artėjant, visos mes sukame galvas, kaip originaliai, jaukiai apdovanoti artimuosius, įteikti jiems naudingas, šiltas, originalias dovanas. Kad ir kaip nerimaujate dėl to, tarpmergaičių.lt, kaip visuomet, skuba jums į pagalbą. Išbandėme, atrinkome išties puikias, Kalėdoms itin tinkančias dovanas jūsų draugei, mamai, sesei ar net jums pačiai. Taip taip, apdovanoti reikia ir save :)

 

Yankee zvakeVienas didžiausių Šv. Kalėdų malonumų – tai parodyti dėmesį savo artimui.

Kalėdinės dovanos įteikimo džiaugsmą atskleidžia ir jautri 1969 metų istorija. 17 metų Mike Kittredge per Kalėdas, neturėdamas pinigų nupirkti savo mamai dovanos, ištirpdė keletą piešimo kreidelių, kad padarytų iš jų žvakę. Tai pamačiusi kaimynė įtikino berniuką parduoti žvakę jai. Už tuos pinigus jis galėjo nusipirkti vaško dviem žvakėm pagaminti: vieną – savo mamai, kitą – pardavimui. Berniukas rado būdą maloniai nustebinti mylimą mamą ir taip „gimė“ labiausiai pripažinta žvakių bei namų kvapų gamintoja pasaulyje - Yankee Candle.

Padovanokite dalelę šilumos ir jaukumo savo artimiesiems – Yankee Candle – mylimiausią žvakę pasaulyje. Tokia dovana išties puiki šiltai Kalėdoms pasitikti.

 

nail polish

O kaip gi be šventinio manikiūro. Puiki dovana, prabangus ryškios vyšnių spalvos Rituals nagų lakas. Jau mėginome ir jums pasakojome, tad drąsiai rekomenduojame. Malonios konsistencijos nagų lakas lengvai ir tolygiai tepamas, greitai džiūsta, neskilinėja bei netrupa. Sudėtyje esantis Ametistas suteikia nagams žavaus blizgesio. O ir pakuotė puiki dovanai. Bėkit į Rituals parduotuves.  

 uogauoga

Žiemą norisi trupučio saulės ir šilumos. Padovanokite truputėlį jos su natūraliu UogaUoga lūpų balzamu. Puiki, maža, jauki ir labai naudinga dovana. Sudėtyje esantys simondsijų, sviestmedžio aliejai maitina ir drėkina, o natūralūs mineralai suteikia lūpoms švelnų atspalvį. Išbandėm, garantuojam - draugei patiks. 

avon seseliai

 

O kas gi neapsidžiaugtų gavusi tokią spalvotą dovaną? Mus pakerėjo nedidelė AVON pakuotė, kurios viduje net 8 spalvos. Ir jos visos išties puikios: viena pravers vakarėliui, kita kasdienai.

Kai negali išsirinkti, kokios akių šešėlių paletės išties norisi labiausiai, geriausiai imti visas spalvas viename :)

Siūlom supakuoti į ryškų raudoną popierių ir padėti mamai po eglute.

 

 

 

 

 

O dabar didžioji staigmena. tarpmergaičių.lt išties mėgta dovanoti dovanas jums, nes jūs visos mūsų geriausios draugės :) Tad jums tereikia komentare parašyti, kurios dovanos norėtumėte ir kodėl. Keturias iš jūsų aplankys tarpmergaičių.lt Kalėdiniai nykštukai su puikiomis dovanomis. Laimėtojas paskelbsime penktadienį gruodžio 20 d.

Pssst... pasakykit ir draugėms :)

 

 

2013 Gruodžio 10
Bookmark and Share
16 komentarų Komentuoti
Ramunytia., 2013 12 12, 15:17

Labai labai norėčiau šešėlių ! :)) Labai jų noriu, nes tai puikios spalvos, kurios manau man suteiktų ryškumo, padarytų mano žvilgsnį gundantį ir kerintį ;))) Mėgstu praktiškas dovanas, o ši dovana tikrai būtų ideali Kalėdoms :)) Priverstų sušvytėti per šventinį vakarėlį ;) <3

Marija..., 2013 12 12, 16:01

Labai norėčiau Yankee Candle zvakės, nes istorija apie ją man priminė kas ištiesų yra kalėdos, kad tai ne siaip metas kai dovanojam dovanas, bet metas kai mes jomis dalinames, uzsidegus sia zvake jos siluma kuciu vakara galeciau pasidalint su visa seima :)

ziogelis2003, 2013 12 15, 10:07

Auginu tris vaikus ir tobulam makiažui nėra laiko, tačiau lūpų blizgesys visada po ranka. Mielai išbandyčiau ir šį balzamą juolab kad ne tik drėkina ir maitina, bet ir suteikia blizgesį. Mamai dovanočiau Yankee Candle žvakę, kad šviesa ir šiluma šildytų tamsiais vakarais, neleistų liūdėti ir primintus mus.

gabrre, 2013 12 15, 10:53

Noreciau Yankee Candle nes labai megstu zvakes, jos suteikia namams jaukumo, kalediskos nuotaikos ir nuostabu kvapa! ;)

Kvedaraviciute, 2013 12 15, 10:56

Per Sv.Kucias mano dukrytei sukaks 18...labai noreciau gauti dovanu seselius,kad galeciau juos atduoti savo mergaitei,pradziugintu ir kaip Gimtadienio.,ir kaip Kaledine dovana...

GintareZvegiene, 2013 12 15, 12:47

Yankee Candle labiausiai labiausiai norėčiau, tiesiog todėl, kad noris jaukių, šiltų ir neeilinių Kalėdų su pilna palange įvairiaisių žvakių namuose, tik taip manau pradedamas kurti namų šventinis jaukumas :) Noriu labai, kad namai kvepėtų šventiškai ir kitai nei įprastai :)

freeminds, 2013 12 15, 14:38

Avon seseliu! Nors jie tobulai deretu prie mano nesiojamu rubu paletes, mielai juos padovanociau sesei.

gynteux, 2013 12 15, 19:59

Norėčiau Avon akių šešėlių, nes esu turėjusi, jie man labai patiko :)

drama_queen, 2013 12 15, 23:30

Noriu Yankee Candle žvakės, nes labai sužavėjo jos istorija. Labai norėčiau, kad ši žvakutė ir į mano namus atneštų tą Kalėdų dvasią, šilumą ir jaukumą. Tai puikiausia dovana Kalėdoms :)

liolik, 2013 12 16, 09:03

Lūpų balzamas kaip ir rankų kremas man yra būtinybė kiekvieną dieną, ypač žiemą :) Tad labai norėčiau šio lūpų balzamo!! :))

ErnaErna, 2013 12 16, 10:16

Laabai norėčiau žvakės! Esu tikra, kad būtent tokios šias kalėdas niekas nepadovanos, nes nėra taip paprasta jas isigyti, jei gyveni ne Vilniuje ar ne Kaune, o ir norų kalėdų seneliui šiais metais nevardinau, tai galimybės nulinės. Nuostabios žvakės!! :0)

Laima..., 2013 12 16, 19:07

Norėčiau šešėlių. Spalvos nuostabios , o ir AVON firma gera. Tikrai noriu.......

EviukaaDajana, 2013 12 17, 23:39

Aciu siam nerealiam puslapiui uz tokias praktiskas ir tikrai mielas idejas,ka galima padovanoti artimiesiems per tokias sventes kaip Kaledos:) Noreciau labai laimeti seseliu palete ,kuria galeciau padovanoti mamai ,kuri pasipuos jos nuostabiomis spalvomis per sventes ir atrodys stulbinamai:)

Brigalius, 2013 12 18, 23:15

Turiu silpnybe seseliams, tai ju ir noreciau :)

marsiuke, 2013 12 19, 22:04

✿⊱╮ ♥ ✿⊱╮ mano svajonė yra pirmąsyk gyvenime išbandyti Uoga Uoga gaminį ;) dažnai pamirštu palepinti, pasirūpinti lūpų grožiu, o suskilinėję lūpų kampučiai neestetiškai atrodo, kelia diskomfotą. Noriu šios skanios Uogos, kurią 'valgyčiau' non-stop, ot (su)žyyydėčiau ;) kankina egzaminų kruša, o norisi išlikti moteriškai, pasitempusiai, o ir šypsena būtų gražesnė, nes lūpų nekankintų sacharos dykumos efektas. Patinka faktas, jog šis lūpų balzamas duoda švelnų atspalvį, o universalias dovanėles aš labai mėgstu ;) Draugautume visur kartu su UogaUoga ;)

Diana, 2013 12 20, 10:04

Kalėdų nykštukus šį kartą siunčiame pas EviukaaDajana, liolik ir gabrre. Asmenine žinute parašykite savo adresus, kuriais prizai jus ir pasieks. Dėl prizų atsiliepti kviečiame iki pirmadienio ryto.