tarpmergaičių.lt lankėsi Mados Injekcijoje

logo
 
Antradienį Nacionalinėje Dailės Galerijoje Vilniuje praūžė dar vienas mados renginys. Jaunuosius menininkus pristatanti Mados Injekcija. Renginį stebėjo ir tarpmergaičių.lt
 
Iš šešiolikos dalyvių, kurių kiekvienas turėjo progą pademonstruoti po penkis modelius, komisija išrinko keturis nugalėtojus, kuriems atiteko galimybė savo kūrybą pristatyti ateinančioje Mados Infekcijoje 21014-ųjų pavasarį. Jais tapo Tatsiana Grakova su kolekcija „Vivaldi for PDA“, Anos Romanovos ir Dovilės Cubulskaitės duetas su kolekcija „Pure“, Akvilė Jančiauskaitė su kolekcija „Zinesters“ ir Ugnė Martinaitytė su kolekcija „CosJ.“.
 
injekcijos nugaletojai
 
tarpmergaičių.lt po renginio pakalbino vieną iš komisijos narių, mados namų "Cantas" dizainerį, Egidijų Sidarą.
 
tarpmergaičių.lt: Kam reikalinga Lietuvai Mados Injekcija?

Egidijus Sidaras: Injekcija ieško ir atranda naujus talentus. Tai tramplynas jauniems kurėjams, kurie gali būti pastebėti ir įvertinti!

TM: Kuri ar kurios kolekcijos buvo jūsų favoritės ir kodėl?
E.S.: Na iš esmės konkursą Injekcija laimėjusios kolekcijos ir buvo mano favoritės. Neliko "už borto" nei viena man ypač patikusi kolekcija. Nenoriu įvardinti vienos kolekcijos, juolab kad tobulumui ribų nėra! Visos atrinktos kolekcijos skirtingos, savaip stiprios. 

TM: Kaip keičiasi Lietuvių gatvės mada ir ar jai įtakos turi tokie renginiai?
 
E.S.: Keičiasi. Ir vistiek tą lietuvišką (vilnietišką) gatvės madą įtakoja užsienio tendencijos. Jau yra pakankamai "drąsių proveržių", kai nesibaiminama, kad į tave atsisuks, o gal ir pakomentuos... O panašūs renginiai tiesiog yra proga mados "gurmanams" į kitus pažiūrėti ir save parodyti!
 
Nuotraukos Mados Injekcijos

 Tatsiana GrakovaAna

MartinaityteAkvile

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2013 Gruodžio 12
Bookmark and Share