Būdai, kaip išlaikyti tvarkingą spintą

Pripažinkim, kartais paprasčiausiai trūksta tvarkos mūsų drabužių spintoje tam, jog greičiau ir paprasčiau išsirinktume, ką gi šiandien rengtis. Ne visuomet nauji daiktai lemia garderobo užpildymą, retkarčiais pakanka padirbėti su tuo, ką turime. Todėl šiuo tinklaraščio įrašu pagelbėsime tvarką išlaikyti keletu būdų.

#1 Įsigykite vienodas pakabas

Atrodo nieko vertas, tačiau išties tvarkos jausmą suteikiantis sprendimas. Nereikia prabangių pakabų, pakaks paprastų vienos spalvos plonų. Mūsų drabužiai ir taip visi skirtingi, spalvoti. Vienodos pakabos juos išryškins, įves tvarkos.

spinta1

#2 Išnaudokite spintos sienas

Dažnai spintose neišnaudojame visą sienos erdvę. Galbūt pakanka vienos lentynos virš drabužių, jog tvarkingai sudėtume savo rankines? O gal galime įterpti kabliuką diržams?

spinta2

#3 Smulkius aksesuarus laikykite dėžėse

O jeigu dar dėžės ir vienodos, vaizdas tik ir kalba apie tvarką. Kiekviena turime šalikėlių, skarelių, pirštinių ir kitų smulkių akesuarų, kurie vis pasimeta.

 spinta3

#4 Tvarka spintoje

Visgi retkarčiais, kartą per savaitę sudėkime tuos prabėgomis sujauktus marškinėlius į jų vietą, sulankstykime ar pakabinkime ant pakabų visus drabužius, kuriuos sujaukėme ieškodamos tos tobulos penktadienio vakaro aprangos, sudėkime batus į lentynas.

spinta4

#5 Sugrupuokite drabužius pagal spalvas

Jums nereikia raudonų kelnių kabinti šalimais raudonų marškinių. Spalvomis grupuokite drabužius skirtose kategorijose. Sudėkite visus viršutinius drabužius pagal spalvas. Atskirai kelnes, sijonus. Taip spinta atrodys tvarkinga, o spalvų derinius bus rasti daug patogiau.

spinta5

#6 Dažniausiai dėvimi drabužiai turi būti lengvai randami

Kasdien dėvimi mėgstamiausi drabužiai turėtų būti pasiekiami paprastai ir randami iš karto. Dažnai pasiklystame savo spintose ieškodamos pamėgtų džinsų ar megztinio.

spinta6 

#7 Batelių sudėliojimas taupantis vietą

Jeigu batelius laikote ant lentynos, štai jums puikus būdas, kaip taupyti vietą. Sudėkite aukštakulnius tokia tvarka.

spinta7

#8 Grupuokite avalynę

Kaip drabužių grupavimas spalvomis, taip ir avalynės grupavimas pagal stilių yra itin naudingas. Apskritai, tokią avalynę kaip sportiniai bateliai ir aukštakulniai reikėtų atskirti ir laikyti atskirose lentynose.

spinta8

#9 Naudokite kablius

Diržams, šalikėliams, rankinėms laikyti išnaudokite spintos sienas ar kraštus. Naudokite šiems aksesuarams laikyti kablius. Taip lengvai juos pasieksite.

spinta9

 

 

2014 Sausio 24
Bookmark and Share
5 komentarai Komentuoti
Meowwwww, 2014 01 31, 11:54

Tikrai labai geras būdas dėkui už nuostabų patarimą :)

sModesta, 2014 02 07, 11:26

super

Jaskutukas069, 2014 04 17, 09:54

o kur pėdkelnės dėti? apatinius?

GerosKainos, 2014 04 24, 17:48

Ypač trečioji nuotrauka patinka.

SHAIBLEZ, 2014 05 11, 17:39

PADEKIME,NELIKIME ABEJINGI KUDYKELIO SKAUSMUI: https://www.facebook.com/groups/234685803405034/