Atsakyti
132
Saniute , 2012 08 13, 12:55

Neverta :) Isbuvau metus su priaugintomis. Darbo yra prie ju kaip ir dazantis tusu. Kas dvi savaites reikalingas papildymas, jog atrodytu graziai- pinigu kalnas ir laiko vel kiek sugaisti. Kitas dalykas, po metu atnesiojimo, likau praktiskai be blakstienu, o likusios tapo kaip pukai, pusmeti uztrukau kol susitvarkiau. Veliasi, buna nuaugus (jei neturiu kada staigaii nueiti korekcijos) ima jos badyti, td akys parausta, zodziu, darbu su jomis yra :) Is estetines puses, tai man siai dienai jos jau atrodo nebegraziai ir pigiai. Kas trecia su jomis vaiksto ir nebera jau tos intrigos- ar naturalios tokios ilgos , visiem dbr labai aisku- priklijuotos.

293
EEErikaka , 2012 08 13, 13:54

As irgi buvau prisiauginusi, bet auginausi tik del vestuviu, del to tai tikrai nesigailiu :) atrode labai graziai, nors auginausi 10-11 ilgi. PO vestuviu nusprendziau dar su jom pabuti, tai kuo toliau tuo labiau jos man krito, po korekcijos atrodo graziai mazdaug savaite, po to atsiranda tarpeliai, Meistre patare dazytis su tusu,kai atsiranda tarpeliai, nes tada jie maziau pastebimi. Pasidaziau, tai niekaip to tuso negalejau nuvalyti :D nuvaliau su puse tu priaugintu blakstienu, po to ziauriai skaudejo aplink akis, net paakiu oda po poros dienu nusilupo :) Tada nusprendziau jas nusiimti. Isbuvau 2 menesius. Dabar mano naturalios blakstienos zymiai trumpesnes, trumpesnes net uz apatines :) ir visiskai tiesios, net zemyn ziuri [:pasiutimas] Isvada- siaip sau niekada daugiau neprisiauginesiu, nebent butu kokia proga, kai norisi atrodyti labai graziai :)

5464
Jevage , 2012 08 13, 23:06

Aš pati nebuvau prisiauginus, bet mano draugė buvo. Sakė, kad vos pasidažė su tušu, kitą dieną pradėjo byrėt blakstienos, tai teko nusiimt. Tada buvo iš vis be blakstienų, atrodė nelabai patraukliai. [:kiki] Bet ir tai... Ne kiekvienai tinka... Vienai tiks ir, kaip Saniute rašė, įdomu sužinot ar pas ją tikros blakstienos, ar priaugintos, o kitoms netinka ir atrodo netgi juokingai... [:sypsenele]

26
coliuke262 , 2012 08 14, 01:11

Dėkui jums už jūsų nuomone,Ir netingėjimo parašyti :) Pasiskaičiau visuose forumuose ,ir labai daug kur neigiama nuomone. Tai kažkaip lygtais ir noras praėjo , Baisu lygti be savo blakstienų .. Dar gerai pagalvosiu :) Didelis AČIŪ jums ! :)

2
Inga12345 , 2016 11 08, 16:29

Na kai po priauginimo, atsikeli ir išsigąsti savo akių, nors uždeda tariamai kokio 8 ar 9 dydžio ir ale pačias ploniausiais. Tai manau tokio streso nereikia. O dar jei kitą rytą į darbą ir tos dirbtinės akivaizdžiai atrodo nenatūraliai tai gal ačiū nereikia. Dabar labai apgaudinėja, sako kad labai minkštos, bet jei blakstienos bado vokus tai tikrai jos ne minkštos. O dar nuo to kietumo parausta vokus, norisi tas blaktienas nusiimti kuo greičiau:) Merginos tikrai nepriauginėkit, turėsit tik vargo, gerų meistrių vienetai, o blogos perka plasmasines blaktienas ir pigiausius klijus. Joms nerūpi jūsų sveikata ir grožis. O dar ižuliai pasako, kaip gražiai atrodote, nors iš tiesų atrodote bjauriai. Neverta. [:sypsenele]

7
elllzzz55 , 2016 11 14, 07:08

Blakstienų stiprinimas - http://tonzes.com/lashlt.htm

« Kūno priežiūra, grožio priemonės, kosmetika