Forumo aktualijos
tarpmergaičių.lt blogas
Kaip išsirinkti kvepalus jų neuosčius? Populiariausi šių metų kvepalai Natūralios kosmetikos gaminimas - atsiperkanti investicija Kaip išsirinkti kainą ir kokybę atitiksiančią vestuvinę suknelę? „Pavasario Pop Up“ supažindins su naujausiomis mados tendencijomisGal ka domina chia seklos 10 eu uz kg !!! Tel.nr.860917824
Apie Sąlygos Pardavėjas Chia sėklos – actekų sveikatos šaltinis ir geros Jūsų savijautos garantas! Nepaprastai maistingos, kupinos polinesočiųjų riebalų rūgščių, skaidulinių medžiagų, baltymų, B grupės vitaminų, kalcio, fosforo, kalio, cinko – šios ypatingos sėklos ne tik nesugadins Jūsų mėgstamų patiekalų skonio, bet ir papildys Jūsų organizmą būtinomis maistingomis medžiagomis bei mineralais. Dabar - už ypač gerą AkcijaTau.lt kainą! Jūsų dėmesio vertos CHIA sėklų savybės: sėklos labai maistingos - turi daug daugiau maistingų medžiagų nei dauguma vaisių, daržovių, sėklų ir grūdų; sugeria 9-12 kartų daugiau vandens nei pati sveria, tad jų suvalgius, organizmas kurį laiką bus prisotintas vandens; lengvai virškinamos net jei praryjamos nekramtytos; universalus panaudojimas - puikiai tiks įvairių patiekalų ruošimui; atlieka žarnyno valymo funkciją; gerina susikaupimą ir koncentraciją; suteikia energijos ir ištvermės; pagerina širdies ir kraujagyslių būklę; puikus maistas norintiems sulieknėti; sumažina cholesterolio kiekį organizme; stabilizuoja cukrų kraujyje; padeda organizmui ir kūnui atsigauti bei sustiprėti. Sveikatos sutrikimai, kurių prevencijai tinka Chia sėklos: vėžys (pvz. prostatos, storosios žarnos, krūties vėžys, metastazės ir t.t.); išsėtinė sklerozė,\; psichikos sutrikimai (Alzhaimerio liga, epilepsija, depresija, insultai su komplikacijomis – paralyžius, kalbos praradimas, atminties sutrikimai); įvairios uždegiminės ligos, artritas, reumatas, astma; vaikų ligos; diabetas; viršsvoris. Vartojimo rekomendacijos: vienam žmogui vartoti po 1 arbatinį šaukštelį per dieną; užpilti šaltu vandeniu palaikyti 6-8 val.; galima išgerti arba dėti į šaltą ar jau garuojantį patiekalą.