Bandome natūralią Uoga Uoga kosmetiką + Konkursas

Mes neslepiame savo simpatijų natūraliai kosmetikai. Susimąstant, kiek kosmetikos kasdien vartojame siekdamos būti vis gražesnės, vis galvoje sukasi noras kruopščiai išstudijuoti sudėtį ir joje rasti suprantamus  pavadinimus. Žinia, tokia kosmetika turi būti gaminama šviežiai, jos galiojimo laikas trumpesnis nei įprastų mums priemonių. Bet gėris tame, jog Lietuvoje tarp tokių atsakingų kosmetikos gamintojų galime rasti ir Uoga Uoga, kurie džiugina mus vis kurdami naujus gaminius, aprėpiančius vis daugiau mūsų kasdienių poreikių. 

Pamenate, praėjusį kartą džiūgavom šaltu metų laiku bandydamos šiluma dvlekiančias kūno priemones. Šį kartą vėl turime keletą produktų, kuriuos išbandėm, aptarėm, ir norim jums papasakoti savo įspūdžius.

visi

Šį kartą bandome:

Natūralius spalvotus lūpų blizgius itin smagiais pavadinimais: Braškinis briedis ir Plunksna

Spindesio suteikiantį kūno kremą Žvaigždžių dulkės

Veido pienelį Mėnulio rasa

Atvirai, ir vėl norisi pradėti nuo visų iš karto. Sukiojame rankose produktus, skaitome sudėtis, žiūrim pakuotes, o mūsų smalsumas tik kyla. Greičiausiai visos merginos pradėtų, tad ir mes puolėm prie Uoga Uoga visai naujai pristatytų spalvotų lūpų blizgių.  

Sakysite, jeigu spalvota - nebenatūrali. Gamtoje juk spalvų begalės, tad ir šie blizgiai savo spalvą išgavo iš  milijonus metų giliai po žeme glūdėjusių mineralų. Ten jie įgavo skirtingas spalvas nuo ryškiai geltonų iki ramių raudonų tonų.

Teptukas

Mūsų bandymų pastebėjimai: Blizgiai lengvai tepasi, spalva tolygiai pasiskirsto, nėra vargo jaudintis, jog ji vietomis bus "sušokusi". Blizgius galima beveik valgyti. "Braškinis briedis" kvepia tikromis braškėmis ir kaip Saulė pastebėjo, sukelia nostalgiją vaikystei prisiminus kramtomąją gumą "Čiukas" :)

Spalvos

Nuotraukoje kairėje blizgis "Plunksna", dešinėje - "Braškinis briedis". Pastarojo spalva kiek sodresnė, mūsų tarpe tiko labiau rudaplaukėms. Tuo tarpu "Plunksna" patiko ir tiko labiau šviesiaplaukėms. Jo spalva išgauta su juodųjų serbentų ekstraktu, tačiau ant lūpų yra švelniai rausva.

Mums labai svarbu, jog blizgiai pirmiausia yra labai natūralios sudėties: blizgieji ricinos ir moringų, drėkinamieji migdolų ir aviečių sėklų, maitinamieji makadamijų ir simondsijų aliejai bei natūralūs vaškai.

Tuomet stipriai atkreipėme dėmesį, jog blizgiai nėra perpildyti žaižaruojančiais, stipriai šviečiančiais blizgučiais, kaip neretai pastebime kitoje kosmetikoje. Čia jie itin smulkūs ir labiau įsilieja į spalvą, todėl ant lūpų atrodo itin natūraliai. Plius kiekviename iš blizgesių rasite ir skirtingą uogų ekstraktą, kaupiantį vitaminus ir vaisių rūgštis.

Išvada: išsirinkti vieno vienintelio neįmanoma, tad abu dedame į savo kosmetinę :)

Kosmetine

Dar vienu Uoga Uoga produktu negalime atsidžiaugti iki šiol. Tai kūno kremas su itin lengvu blizgesiu - Žvaigždžių dulkės.  Pabandžiusios likome nustebusios, koks tobulas šis kremas iš tiesų yra.

Kremas

Pastebėjimai: pirmiausia, kremas pats kūnui yra itin naudingas. Sudėtis skaitant tik verčia aikčioti, kiek naudingų ingridientų jame sutalpinta: saldžiųjų migdolų aliejus, abrikosų kauliukų aliejus, ekologiškas sviestmedžio aliejus, šaltalankių aliejus, alavijų sultys, vitaminas E, eterinių aliejų mišinys. Žodžiu, oda lieka pamaitinta, sudrėkinta, glotni. Kremo tekstūra labai maloni, o kvapas nuostabus - bet kaip gi kitaip galėtų būti, kai sudėtyje tokie natūralus reikalai sutalpinti :) 

KremasA

Antra - žėrutis. Galvotumėt, jog blizgesio suteikiantis kremas tinka tik vakarui, nes visi iš tolo matys žaižaruojančią jūsų odą. Tačiau spindesys toks lengvas ir toks dailus, jog tiks tikrai ne tik vakarui. Dienos metu šis kremas tinka kuo puikiausiai. Tad dedam į rankinę ir šį gėrį, jog netektų skirtis nei akimirkai.

rankine

Labai svarbus moteriškas ritualas vakare yra odos paruošimas miegui. Tam Uoga Uoga sukūrė labai švelnų pienelį su avižų nuoviru - "Mėnulio rasa". 

valiklisA

Išbandėm ir jį. Išties oda lieka itin švelni, švari, sudrėkinta. Net ir jautriai Dianos odai kuo puikiausiai tiko, oda tampa rami ir lygi. Kruopščiai pašalina makiažo likučius, tinka net ir akių makiažui valyti. Ir visa tai dar apipinta levandų kvapu! Po dienos rūpesčių ir įspūdžių belieka tik griūti į baltus minkštus patalus.

valiklis

Uoga Uoga kviečia išbandyti šiuos produktus ir jus, todėl turi jums du prizus - lūpų blizgį "Plunksna" ir veido valiklį "Mėnulio rasa". Jeigu norite juos laimėti, komentare išsakykite savo nuomonę apie tai, kuo natūralios kosmetikos sudėtis yra naudinga jūsų veido, kūno odai.  Penktadienį išrinksime dvi laimingasias.

2013 Rugsėjo 21
Bookmark and Share
21 komentaras Komentuoti
ARCangelGIRL, 2013 09 22, 19:14

Pats svarbiausias faktorius, kuo natūralūs produktai mums naudingi yra tai, kad juose nėra cheminių ir šiaip visokių neiaškių priedų, kuriu naudojimo pasėkmės iki galo neištirtos ir gerai nežinomos. Ne paslaptis, kad daugumos kremų sudedamosios dalys yra kancerogeninės. Natūraliuose produktuose gausu natūralių ekstraktų ir aliejų, kurie maitina odą, ją rupinasi ir svarbiausia duoda tikrą efektą. Dažniausiai pasitepus paprastu kremu oda tik atrodo švelni, bet kremas jokio teigiamo poveikio nesuteikia, nedrėkina. Naudojant natūralius kremus juose esantys aliejai tikrai maitina ir drekiną odą. Tai liečia ne tik kremus bet ir visas grožio prekes. Tad merginos, prieš tepdamos ką nors ant savęs - pasidomėkit kas tai yra :)

xelgirl, 2013 09 22, 20:30

Na negalime teikti jog Uoga uoga produktai yra is visiskai naturaliu produktu (juk tai ne suplaktos uogos patalpintos buteliuke) tam kad isgauti kosmetine preke i ja ieina chemines medziagos, bet Uoga uoga nera tokia kenksminga musu veidui ir kunui :) kas yra pagirtina ir labai dziugu. :) Dziugu ir tai kad skaitai sudeti ir supranti kas i produkta ieina ne vien neaiskus pavadinimai kurie sukelia begale klausimu ar tai man tinka ar nepakenks :)

Svajone121212, 2013 09 22, 23:16

Perskaiciusi supratau kad tai yra NUOSTABU, NATURALU, NEREALU! nuostabu jog musu oda pagaliau gali dziaugtis naturaliu produktu,juk chemija kenkia musu odai:) Esu labai nustebusi,kad is uogu galima isgauti sitokius stebuklus:) juk uogos- tai vitaminai,kurie pamaitins musu veidus:) Jau is pavadinimo galima suprasti kad tai yra naturalu,o ne dirbtinis kremas ar blizgis... nesinori gadinti savo grodzio su chemija, grozi reikia saugoti ir puoseleti tik su naturaliomis prekemis :) Mergaites,paneles, moterys,privalome apie tai susimastyti visos!

Ramunytia., 2013 09 23, 14:54

Naudojame chemiją kiekvieną dieną...ir retai susimąstome, kad gamta mums duoda išties didelius turtus, joje gausu tiek naudingų dalykų: įvairios žolelės, gėlės ir uogos.. Natūrali kosmetika padeda mums atsikratyti tai ko mums iš tiesų nereikia: chemija, dažikliai ir panašiai. ir duoda tai, kas geriausia. Kosmetikoje esantys vaisiai, uogos ir medus suteikia įvairių vitaminų ir mineralinių medžiagų. Įvairūs aliejai yra daug naudingesni nei sintetinės priemonės. Daugelis jų yra biologiškai aktyvūs ir yra odai ypač reikalingų riebalinių rūgščių šaltinis. Patepus aliejumi odą galite iškart pastebėti pokyčius, ji tampa švelnesnė ir pamaitinta ;) Renkuosi natūralią kosmetiką nes myliu save ir nenoriu savęs skriausti su chemija :)

GabrielėM., 2013 09 23, 15:45

Manau, jau vien žodis natūralus visiems asocijuojasi su produktu kuris nekenkia sveikatai.. Būtent nuo to ir norėčiau pradėti, tikrai nėra lengva rasti kosmetikos priemonių kurios būtų natūralios, be dirbtinių kvapų ir naftos, bet norime kad ir pati kaina atitiktų kokybę.. Natūrali sudėtis yra naudinga tuo, jog produkte yra vitaminų, mineralų kurie reikalingi mūsų odai, svarbiausia jog tai ir nekenkia aplinkai bei sveikatai.. Manau svarbu naudoti to pačio gamintojo, kosmetikos priemones, kad nauda ir efektas būtų didesnis mūsų odai. Visi norime greitų rezultatų, naudojant tam tikrą produktą, naudojant natūralius kosmetikos produktus, tą rezultatą pasieksime ne taip greit kaip su "naftine" kosmetika, bet būsi užtikrinti jog grožis vėliau nepareikalaus "aukų".. :)

VitalijaTumiene, 2013 09 23, 18:31

Kadangi žmonės nuo seno gyvena tarp augalų, jų struktūra mums yra labiausiai tinkama ir taip geriausiai pasirūpiname savo oda. Natūralūs gaminiai neteršia mūsų organizmo ir odos, užkimšdami jos poras ar sukeldami alergines reakcijas, o padeda spręsti problemas ir palaikyti gerą odos būklę.

LinaPaslaptis, 2013 09 23, 18:37

Aš myliu uoga uoga už natūralumą- nėra jokiu parabenų, kokių nors naftos pėdsakų ar dar kokio "brūdo", nuo kurio mano odai kyla elergijos, bėrimai, ar kelia pavojų sveikatai (pvz. vėžys). Džiaugiuosi, kad yra tokia kosmetika, kuri tinka mano odai- švyti, visa spindi ir sveika :) dabar belaukiu tik vieno- kad sukurtų pudrą, kuri būtų natūrali ir maskuojanti veido defektus bei raudonį ;) Beje, uoga uoga kosmetika turi trumpą galiojimo laiką, kuris parodo, kad yra greit gendantys produktai, o tai jau gerai- vadinasi jokių konservantų!!!!! Būkim sveikos ir gražios ;)

blackie, 2013 09 23, 19:39

Iš asmeninės patirties teko įsitikinti jog natūralių ingridientų produktai mano odai daug efektyvesni ir jų poveikis ilgalaikis, kitaip nei cheminės sudėties priemonių. Kodėl? Manau savaime suprantama, kad ingridientai, turtingi įvairių maitinančių ir drėkinančių medžiagų bei vitaminų bus naudingi, juk norėdami būti sveiki taip pat stengiamės gauti kuo daugiau šių medžiagų. O sveikata ir grožis neatsiejami dalykai! Sveika oda - lygi, švari, švelni: juk tai ir vadiname grožiu. :)

marsiuke, 2013 09 23, 22:56

Natūralias kosmetikos priemones nori tiesiog suvalgyti :) jos ne tik maitina, puoselėja, švelniai valo, bet mane natūralūs ingridientai iš gamtos - įkvepia, (su)žyyydi veidas, jausmai, spindi sveiku grožiu veido ir kūno odytė. Gerbiu už tai, jog natūralios kosmetikos priemonės yra draugiškos gamtai ;) Sąmoninga, atsakinga, veiksminga ir be jokių -E" kosmetikos linija. Aš tiesiog dievinu skaityti mielas natūralių ekologiškų gaminių etiketes, tarsi susipažįsti ir geri gamtos syvus :) Mano jautriai problematiškai odai lb tinka ir patinka kosmetika, kuri natūrali, nes veidas neatrodo suerzintas kaip burokas, jo neberia ir neniežti. Be to, į kraują neįsigeria visokie chemikalai, kūno oda būna gaivi, švelni lyg aksomas. Rekomenduoju visiems išbandyti, atsigręžti į gamtą, ir į save :) mylėkime, gerbkime gamtą, prisidėkime prie gamtos resursų saugojimo, o mūsų grožis spindės laime, sveikata, atrodysime ir jausimės harmoningesni, žavesni ;)

ErikaCistoviene, 2013 09 24, 11:36

Visada yra maloniau naudoti naturalu produkta, negu dirbtinai pagaminta, su ivairiausiom cheminem priemaisom. Naturalus produktai ne tik pagrazina oda, bet ir ja maitina. Neveltui musu mamos dar ir dabar veida tepa kefyru, apsidelioja agurkais ir ryte dziaugiasi sveikai svytincia oda! Juk visas geris yra is gamtos, kaip ir Uoga Uoga kosmetika! :)

RimaVaniarchina, 2013 09 24, 15:14

Kadangi mūsų oda yra natūrali,tai ji ir reikalauja natūralių produktų.O tą mums gali pateikti Uoga Uoga.Natūralios medžiagos maitina mūsų odą,padaro ją švelnią ir mielą prisilietimams...

RutaMaur, 2013 09 26, 14:49

Oda yra didžiausias žmogaus organas, atliekantis ne tik apsauginę funkciją, bet ir ,,priimantis" vidun viską, kas yra ant jos tepama. Neveltui sakoma, kad odos priežiūros priemonės turi būti tokios, kad galėtum jas valgyti, nes tai, kas tepama, patenka į mūsų kepenis, inkstus, kraują. Todėl negali net būti klausimų, kokią kosmetiką rinktis ir kuo natūrali kosmetika mums yra naudinga. Kadangi patys esam ,,natūraliai pagaminti", tai tokia turi būti ir kosmetika, jei būtumėm kokie silikoniniai robotai, tai mūsų kosmetika galėtų būtų naftos aliejus, naftos glicerinas ar naftos kremas :)

IndreIndra, 2013 09 26, 21:23

Teko tureti viena Uogos Uogos produktuka . Likau labai patenkinta :) O naturali kosmetika naudinga daug atzvilgiu tiek siomis dienomis teik ateinancioms kartoms . Teko isbandyti daug priemoniu bet esu tik uz musu lietuviska produkta . Naturalioje kosmetikoje yra daug demesio sutelkta i sudeti ir produktu naturaluma bei jo tulimesni tobulinima naturaliomis medziagomis .

AgneVaitkute, 2013 09 26, 21:46

Natūrali kosmetika naudinga kiekvienam, nes ji puoselėja odą, yra prisotinta vitaminų iš gamtos, todėl maitina odą. Jos sudėtyje nėra įvairių cheminių medžiagų, kurios žalingos aplinkai, žmogaus sveikatai, arba tiek aplinkai, tiek žmogaus sveikatai. Šių priemonių sudėtyje nėra genetiškai modifikuotų organizmų (GMO), naftos želės, sintetinių dažiklių ir aromatų, gyvulinės kilmės gaminių, silikonų ir t. t.Tokia kosmetika pagerina žmogaus būseną ir išvaizdą. Kadangi natūrali kosmetika gaminama iš produktų kurie užauginami ar tiesiog randami gamtoje ir yra be jokių sintetinių cheminių medžiagų ją gali naudoti ir jautrią odą turintys žmonės. Taip pat šios kosmetikos vienas iš privalumų jog ji neskirstoma pagal amžiaus grupes. Kadangi nėra sudėtyje kenksmingų medžiagų ją gali išmėginti tiek jaunas tiek senyvo amžiaus žmogus, kuris rūpinasi savo sveikata ir grožiu. Taigi, manau, kad visada turime domėtis kokius produktus naudojame ir manau, kad reikėtų rinktis natūralų produktą. :)

Diana, 2013 09 27, 11:31

Šį kartą nuskilo dviems laimingosioms - Ramunytia. ir VitlijaTumiene. Parašykite man asmenine žinute savo adresą, kuriuo ir atsiųsime Uoga Uoga prizus. Ramunytia. atitenka lūpų blizgis, o VitalijaTumiene galės mėgautis veido pieneliu.

Marija..., 2013 10 02, 17:38

Laba diena. Naudoju uoga uoga kosmetika ir esu be galo ja patenkinta!! Mano oda yra labai jautri ir galiu naudot tik sia kosmetika! Pasitepus uoga uoga kremuku oda pasidaro svelnute ir lengvute! Toks jausmas kad butum nusiplovus veida , ankstu vaikystes vasaros ryta , pas mociute kaime, su ramuneliu nuoviru ir vandeniu!! Beja dar siu, aprasomu, produktu nebuvau bandzius! O butu begalo idomu!!!

KikiAušra, 2013 10 05, 01:07

Svarbiausia tai, jog veido oda reikia vakarais paruošti naktiniam miegui. Tad mums bus labai reikalingas "Mėnulio rasa". Aš manau, jog tas žodis natūralus jau daug ką sako, jog tai natūralus produktas ir nekenkiantis, o smagiausia tai, jog tai Lietuviškas produktas ir smagus pavadinimas, smagu jog yra švelnūs kvapai tiek blizgesiuose, tiek kremuose. Antras mums svarbumas, tai jog lūpų forma išryškina mūsų pasirinktas blizgis, kurie jau pritaikyti jūsų patarimais katras labiau šviesiom, o kuris tamsioms damoms :)

KikiAušra, 2013 10 05, 01:09

Kur būtu galima visa tai užsisakyti ?

diafragma, 2013 10 08, 23:53

Daugumos žmonių oda yra jautri, ar netgi yra alergiški tam tikriems ingridientams, kurie yra naudojami "standartinėje" kosmetikoje. Chemijos pilna kosmetika ne gydo, o laikinai (dažniausiai dienai) paslepia esamas problemas, dažnai net priveda prie odos ligų, tokių kaip aknė. Tuo tarpu naudojant natūralią kosmetiką, oda yra ne tik maitinama, bet ir gydoma. Pvž.,medus, saulėgrąžos ar ramunėlės, dažnai naudojami natūralioje kosmetikoje pasižymi atkuriančiomis savybėmis, to pasekoje, oda tampa sveikesnė bei elastingesnė.

kriste012345, 2013 10 10, 20:21

Pati esu isbandziusi kelis uogos uogos produktus, ir taip pat likau labai patenkinta! Labiausiai zavi ju paprastumas, svelnumas. Kuomet naudoju kita kosmetika, jauciu kad ji tik uzgozia mano trukumus, astriai, ryskiai. O uoga uoga - lyg apgaubia kokiu svelnumu, ir juos naikina. O visu antra uoga uoga, man labai patinka kvapai. Jie nera ikyrus ir perdeti, kaip kitur, bet tokie solidus <3

Vatsonas, 2013 10 29, 12:41

Puikus tekstas, tiesiog sunku skaityti ir įsigilinti į Jūsų tekstą, kai matyti klaidų, kurios trukdo aiškiai suprasti mintis. Esame lietuviai ir gimtoji kalba yra ši, tad stenkimės puoselėti bei branginti kiekvieną žodį. Kalba mūsų veidrodis, būkime gražios ir iš vidaus, ir iš išorės. Sėkmės!