Laikas kvapniems ritualams su RITUALS. KONKURSAS

Mes moterys turime savus ritualus. Ypač kai kalba eina apie kūno odos priežiūrą, manikiūą, makiažą. Tam mes skiriame nemažai dėmesio, tad ir atsirinkdamos tinkamiausias priemones neturėtume tai daryti atmestinai. Kimbame jums į pagalbą ir išsakome savą nuomonę tokiais štai kosmetikos mėginimo tinklaraščio įrašais

ritualsproduktaiŠį kartą mūsų akiratyje ir rankose kvapni, švelni, stebuklinga Rituals kosmetika. Nekantraujam išbandyti ir viską papasakoti jums, tad kimbam į malonų darbą.

Vėsiems orams taip įkyriai skelbiant apie save, vis dažniau susimąstome apie rankų odą, kuri nuolatos su ta vėsuma ir susiduria. Neretai turime išsausėjusią, probleminę rankų odą, o rizikuoti leisti jai suskilti juk negalime. Rituals siūlo lepinančią išeitį, rankų balzamą išsausėjusiai odai. 

 

 

 

 

 

Balzamo tekstūra skaidresnė nei įprastai tenka susidurti. Abiems rankoms gausiai įtrinti pakanka išties nedaug balzamo, tad dar ir pavasarį galėsime džiaugtis švelnia rankų oda naudodamos tą patį produktą. Kremas riebokos tekstūros, bet toks jis ir turi būti sausai odai. Įsigeria nedelsdamas, padengia odą švelniu sluoksniu. Netepa, nelieka pertekliaus. O kvapas, kaip ir galima tikėtis iš Rituals, toks, jog nors imk ir tepkis visą kūną :) Gaivus, neįkyrus, sudėtyje yra baltojo lotoso ir ginkmedžio aliejaus.

ritualsrankukremas 

Jeigu manikiūru lepinatės namuose, kremas išties tinkamas ir jam. Įtrinkite odeles aplink nagus ir manikiūras taps paprastesnis. 

O kalbant apie manikiūrą... Rituals neseniai pristatė ir dekoratyvinės kosmetikos liniją, kurioje gaivios, natūralios spalvos, dailios nedidelės pakuotės. Čiumpame į rankas Rituals nagų lakus, kurie, žinia, tarpmergaičių.lt silpnybė :) Esame tiek jau daug jų išbandę ir ne visuomet liekam patenkintos. Šį kartą negalim skųstis, nagų lakas išties puikus. Spalva sodri, subtili. Paprasta tokią derinti ir prie kasdienio garderobo, ir penktadienio vakarėliui. 

ritualsnagaiA

Kol tepėme vieną sluoksnį ant antros rankos nagų, pirmosios nagai jau buvo nudžiūvę ir paruošti antram sluoknsiui. Beje, turim pripažinti, jog su šiuo laku būtų pakakę ir vieno sluoksnio. Na bet preciziškumas reikalauja dviejų :)

Antrasis sluoksnis nenuvylė ir jau po minutėlės galėjome drąsiai bėgti gamintis pietų :) Puiki spalva tiesa?

 ritualsnagaiC

Vakaro malonumai atskira tema. Čia Rituals išties stiprūs ir, drįstume teigti, ne tiek ir daug sau lygių turi. Rituals kone vieninteliai siūlo jums unikalų produktą - prausimosi putas. Tereikia mažo kiekio želė, kai ši susitinka lašelį vandens, nedelsiant patampa tirštomis baltomis putomis. Tepant jas kūno odą, jos išlieka tirštomis, putoja ir puoselėja bei drėkina jūsų kūną. 

ritualsputosA

ritualsputosB

Nuo kvapų neabejojam iš malonumo apsvaigsite, sunku ir pasirinkti kai sudėtyse skamba saldusis migdolas, indiškos rožės žiedlapiai, baltasis lotosas, mandarinai...

ritualspuosketurios

Negyvoms odos ląstelėms nušveisti, odai atgaivinti, sušvelninti ir išlyginti padės Rituals lengvos konsistencijos šveitiklis. Jo tereikia du-tris kartus per savaitę, kad ir kaip kvapas bei malonus jausmas po ritualo likęs kviestų naudotis juo kasdien ir daug :) Šveitiklis mūsų odai reikalingas jog ši atvertų poras ir leistų joms kvėpuoti. Tą padeda padaryti mažos organinio bambuko dalelės, esančios šveitiklyje. 

Šveitiklis išties malonus, tikrai nėra atbaidančiai aštrus, lengvai masažuoja. O po tokio ritualo oda jaučiasi švari ir gaivi.

ritualssveitiklis

Belieka tik saldžių sapnų karalystėn pasinerti.

O mes kartu su Rituals norime taip palepinti ir jus, tad esame paruošę jums keturis puikius prizus: dvejas prausimosi putas, šveitiklį bei nagų laką. Jums tereikia komentare parašyti, kurio prizo norėtumėte ir kodėl jis turi atitekti būtent jums.

Komentarų lauksime iki  gruodžio 12 d., kuomet ir atrinksime laimėtojus.

2013 Lapkričio 30
Bookmark and Share
24 komentarai Komentuoti
vanduxx, 2013 12 04, 20:03

Tiesiog trokštu RITUALS ŠVEITIKLIO. :) Jau kurį laiką nerandu sau tinkamo,vis per aštrus,grubus... O šis pasirodė labai švelnios tekstūros,kaip tik mano jautriai odai. Mano oda probleminė,jaučiu poreikį išmėginti šį šveitiklį ir galbūt net jį pamilti.

FashionVerdict, 2013 12 04, 21:19

Noriu išbandyti putas:)Nebuvau susidurus su šia kosmetika,tad būtų įdomu susipažinti su RITUALS produktais;)

LauraJ2, 2013 12 05, 11:03

Aš norėčiau putų,kadangi naudoju prausimuisi butent jas bet kitos firmos. Todėl butų idomu išbandyti Rituals produktą :)

Ramunytia., 2013 12 05, 18:27

Labai labai norėčiau išbandyti šveitiklį, nes noriu atgaivinti, sušvelninti savo odą, kad ji būtų lyg akosmas ir švytėtų :)) <3

Ievote-1, 2013 12 05, 22:33

Hmz... Tai bent naujiena mano ausims - kas tokios? Prausimosi putos? Iki šiol mano "apsišvietimo" lygis buvo sustojęs ties skutimosi putomis ir putomis plaukams. Įdomu, kuo jos geresnės už įpratinę prausimosi želę? Kol kas, tai - retorinis klausimas pačiai sau. Tad tikiuosi, jog turėsiu garbės jas išmėginti ir į tai atsakyti garsiai :)

diafragma, 2013 12 06, 17:43

Esu nuolatinė Rituals produkcijos vartotoja. Esu išbandžiusi tiek putas, šveitiklius ir kremus, tačiau dar neteko bandyti nagų lako, manau juo taip pat nenusivilčiau kaip ir kita produkcija. Šis lakas sužavėjo tuo, kad yra greitai džiūstantis, o šio faktoriaus dažniausiai pasigendu kituose nagų lakuose:)

Ugniezka, 2013 12 06, 22:09

Laibai norėčiau prausimosi putų, gavau pirmąsias dovanu, ir labai patiko su žaliają arbata ir lotosu, nusiprausus kvapas islieka labai ilgai, jautiesi gaiviai, kadangi mano putos jau baigiasi, norėčiau laimėti naujas :)

Marija..., 2013 12 07, 14:48

NORIU NAGU LAKO! nes begalo megstu , tvarkingai nulakuotus nagus ! Turiu nemazai ivairiu firmu nagu laku taciau ,, ritualas,, lako dar neturiu,kas zino, gal gavus dovanu si nagu laka, tapsiu pastovia ,, ritalas,, kliente ir pirksiu netik nagu laka ,o isbandysiu ir kitas priemones?! O galbut artejanciu Kaledu proga, nustebinta Jusu nagu lako kokybe, draugem dovanosiu kosmetikos priemones is ,,ritualas,, parduotuves :)

Nukualofa1, 2013 12 07, 16:11

Norėčiau išbandyti kūno šveitiklį. Paskaičius aprašymą tik ir įsivaizdavau atpalaiduojančiai malonų, rytietišką aromatą. Iš tiesų labai reiktų šios priemonės,tikiuosi pasiseks :)

LauraChe, 2013 12 09, 16:51

Šveitiklis superinis, kaip ir Jūsų prausikliai kūnui. Visoms rekomenduoju, tikrai kiekviena ras savo kvapą, mylimą konsistenciją ir žvarbų žiemos vakarą galės turėti nuostabų laiką vonioje su rituals :) Tikiuosi rituals Kalėdų senelis neaplenks mano eglutės ;)

slekyte28, 2013 12 09, 18:10

Noreciau ranku balzama, siuo metu mano rankyciu oda labai issausejusi, ziemos metas, dar labiau kenkia.

ErnaErna, 2013 12 09, 18:26

Labai myliu Rituals! O nagų lako kol kas nesu bandžiusi! Mėlyna - mano mylimiausia spalva!!! :0)

luwlita, 2013 12 09, 18:40

Labai noriu Rituals prausimosi putų :) mane visada domino naujovės, todėl šį produktą būtų labai smagu išbandyti! O ir Kalėdos artėja, tai būtų nuostabi dovana man :)

aquaStella, 2013 12 09, 18:56

Pries metus pagimdziau nuostabu sunu.:) Tikrai apsileidau su savo isvaizda ir jauciuosi nekaip.. Susilaukiu daug komentaru is artimuju, kad butu laikas susiimti ir skirti nors siek tiek laiko sau ir savo isvaizdai. Pagrindine problema veido ir kuno oda. Ji papilkejusi ir kamuoja ivairaus tipo spuogiukai. Vis nekyla ranka leisti pinigeliu sau, nes atrodo , kad geriau nupirksiu ka mazyliui reikalingo. Bet pamaciusi bloge apie sia kosmetika tikrai atsirado sypsena veide. Ir pagalvojau, o gal tai man zinute Sventu Kaledu proga? :) Noreciau viska pabandyt , bet reikalingiausias butu RITUALS SVEITIKLIS. ;) Aciu uz galimybes. ;)

jums777, 2013 12 09, 19:07

Sveiki, turiu ganėtinai sausa oda, tad šios prausimosi putos išties palepintu ir pagražintu mano kūno odą. Bei paruoštu šventiniam laikotarpiui :).

Urabura, 2013 12 09, 20:58

Butu idomu isbandyti putas, turiu labai problematiska oda, isbandziau daug ivairiu priemoniu,deja sau tinkancios dar neradau...gal tai butu butent tai ko taip ieskau... :)

vovere123, 2013 12 09, 22:00

Sveiki, turiu ganėtinai sausa oda, tad šios prausimosi putos išties palepintu ir pagražintu mano kūno odą. Bei paruoštu šventiniam laikotarpiui :).

aurythe89, 2013 12 10, 12:42

Noriu Rituals šveitiklio :))

Linasun, 2013 12 10, 12:51

Kadangi mano oda labai jautri ir ne ne visos kosmetikos priemones tinka,tai labai noreciau isbandyt sia.Gal tiktu :) ..Ka padaovanosit,tas bus gerai :) ..

TurboGreta, 2013 12 10, 15:52

Man labai reikia Rituals sveitiklio, nes manau, kad jis yra butent toks, kokio man reikia. Mano oda yra problematiska, todel manau jis puikiai man tiktu.:)

Nedusita, 2013 12 10, 18:19

noreciau prausimosi putu :) noreciau isbandyti, aromata :)

Deimakam, 2013 12 10, 19:28

Norėčiau šveitiklio, kad galėčiau tinkamai pasirūpinti savo oda. Dievinu kūno šveitiklius, nes jie tuo pačiu ir švarina odą, ir masažuoja. Tai be galo atpalaiduojantis ritualas, kuriuo norėčiau mėgautis su RITUALS gaminiu. :)

GintareKam, 2013 12 10, 19:33

Noriu nagų lako, nes man nagų lakų niekada nebūna per daug ;)

Diana, 2013 12 12, 14:56

Šį kartą kalėdiniai nykštukai keliaus pas Marija..., Ievote-1, Nukualofa1 ir luwlita. Asmenine žinute parašykite man jums patogiausią LP Express terminalą ir savo telefono numerį bei vardą. Prizai atkeliaus nedelsiant :) Kitiems dar pažadame daug prizų.