Bandome natūralią dekoratyvinę kosmetiką + Konkursas

Mes už natūralų grožį. O natūralus grožis gali būti paryškinamas ir natūraliomis priemonėmis. Todėl sužinoję apie naujausią UogaUoga produktą, skubame išbandyti ir, kaip visuomet, papasakoti bei parodyti rezultatus jums.

UogaUoga pagaliau pristatė savo mineralinės kosmetikos liniją, kurioje - pudros, skaistalai ir maskuotukai. Visa linija sukurta vien iš natūralių medžiagų, kurios neturi jokių sveikatai kenksmingų priedų. 

Mūsų akiratyje šį kartą mineralinė pudra ir jai naudoti skirtas šepetėlis. Pasirinktas atspalvis - šampanas. Kaip visuomet, nekantraujame pažiūrėti sudėtį, kurios ingredientai išties maloniai stebina: šios mineralinės pudros sudėtyje yra ryžių, baltojo molio ir gintaro. Gintaras iš jūros ir saulės gavo išskirtinių savybių, kurios padeda puoselėti odos grožį ir sveikatą. Fantastika, tiesa?

Sudetis

Tad pagaliau skubame žiūrėti, kas gi viduje. Naudoti šią mineralinę pudrą išties patogu, tereikia apvesrti indelį, taip dalis pudros išbyrės į viršutinę dežutės dalį. Šį kiekį ir naudosime, taip nerizikuodamos likusio kiekio išbarstyti netyčiomis.

Atidarius

Šioje vietoje turime pagirti UogaUoga sukurtą šepetėlį, kurio gamyboje nėra naudoti natūralūs gyvūnų kailiai, o sintetinis pluoštas yra atsparesnis bakterijoms ir nešvarumams, jie rečiau sukelia alergiją. Kosmetinis šepetėlis platus, patogus naudoti ir šites labai švelnus.

sepetelis

Nedidelis kiekis mineralinės pudros švelniai ir vientisai padengia odą, nesukurdamas netikrumo jausmo. Žinoma, nepatariame naudoti didelio kiekio ir kelis kartus pudruoti tą patį odos plotą, taip natūralų grožį prarasime, o ne paryškinsime.

Ši UogaUoga mineralinė pudra švelniai pakoregavo odos splavą, suvienodino odos spalvos toną, labai minimaliai pamaskavo netobulumus. Pudros atspalvis odai išties tiko, šepetėliu lengvai pudruojant veido odą, neliko nemalonaus skirtumo tarp veido ir kaklo odos spalvos. O oda liko neįtikėtinai švelni!

ant rankos

Reziumuojant, ši UogaUoga naujovė nedvejojant keliauja į mūsų delninę, kaip slaptas vakarėlių pagalbininkas. Jos pakaks ilgai, vietos užims itin mažai, o naudos turėsime super daug :)

rankineje

KONKURSAS! Nekantraujame pasidalinti puikia žinia, jog tarpmergaičių.lt ir UogaUoga du tokius mineralinės pudros ir šepetėlio rinkinius padovanos ir jums! Dvi laimingosios turės galimybę išsirinkti sau labiausiai tinkantį mineralinės pudros atspalvį. 

Iki balandžio 15 d. komentare po šiuo įrašu pasidalinkite savo patirtimi apie mineralinės pudros naudojimą savo makiažui ir kaip ši UogaUoga mineralinė pudra pagelbėtų jūsų grožiui paryškinti.

 

2014 Balandžio 06
Bookmark and Share
48 komentarai Komentuoti
JustinaLev, 2014 04 06, 18:46

Sveiki,mano odos kombinacija yra labai riebi,todėl pasidažius kremine pudryte visada turiu užfiksuoti biria pudryte,tačiau vis nerandu tinkančios,kuri ilgiau išlaikytų matinį efektą.:))

Kocja69, 2014 04 07, 08:51

Labas,mano oda yra labai sausa ir labai man sunku parinkti tinkamą pudra!labai norėčiau išbandyti šią pudryte,nes gal ji man tiks . ;)

jjuussttxx, 2014 04 07, 08:58

Esu neštuke, oda tapo jautresne,labiau isranki, tad daug chemijos turinciu pudru naudoti negaliu. Tad pagelbeja mineralines pudros,,taciau norisi kuo maziau chemijos,tad manau tokia pudryte butu geras pasirinkimas:)

Julita15m, 2014 04 07, 09:04

Turiu strazdanėlių ir kartais norisi naturaliai uzmaskuoti perteklių, o šios pudros efektą mačiau, lb natūraliai atrodo. Naudoju uoga uoga produkciją, norėtūsi labai šios pudrytės išbandyti.

Binkutea, 2014 04 07, 09:23

Manau, kad norint paryskinti savo grozi, mineraline pudra yra nepakeiciama priemone, pirmiausia ji puikiai tinka lengvam ir greitam makiazui skubant i darba ar studijas, pora brukstelejimu teptuku ir mes jau puikiai atrodysime. Kai tapau mama supratau, kad makiazas turi buti ne tik grazus, bet ir nekensmingas musu odai, todel renkantis priemones makiazui turetume atidziai perskaityti sudeti. Dziaugiuosi, kad yra tokiu gamintoju kaip "UogaUoga" kurie ne tik rupinasi musi isvaizda ir siulo puikias priemones, bet ir rupinasi musu sveikata ir siulo sveikus produktus. Moteris turi buti, ne tik grazi,bet ir sveika. Todel si mineraline pudra su draugiska mano odai sudetimi, man galetu tapti nepakeiciama.

houbbi, 2014 04 07, 10:28

Esu neštuke, oda tapo jautresne,labiau isranki, ir siaip mano oda lb sausa. Sunku prisitaikyti pudra. Tad pagelbeja mineralines pudros. Noreciau ir sia isbandyti, galbut tai yra tai, ko taip reikia mano odai. :)))

...MONIKA...., 2014 04 07, 10:55

Sveiki,turiu problemą su veido odą. Ji yra riebi, visada mane vargina o ypač vasarą. Kaip tik pasidažau, po kelių minučių jau mano veidas blizga. Tai labai norėčiau išbandyti šitą pudrytę, gal ji man tikrai tiktų :)

Vajazau, 2014 04 07, 11:04

Sveiki, o mano oda problemiška ir kol nesusitvarkiau tol reikia labai geros pudros kad bent kiek paslėptų mano negražumus ir atrodyčiau gražiai,nes dar tokios pudros neradau,manau ji man labai pagelbėtų,ačiū.:)

Krystynaaa, 2014 04 07, 11:47

Po gimdymo oda tapo sausesnė ir balkšvesnė. Visų pirma, Pudra, kurioje yra mineralų, mano manymnu, maitintų mano veido odą ir palaipsniui ji taptų netokia sausa ir antra, padengus ja savo veido odą, suteiktų odai rusvą atspalvį. Juolab ant vasaros nesinori teptis tokios pudros, kuri aiškiai ir ryškiai matosi esanti padengta ant veido.

saulelydis23, 2014 04 07, 11:50

Sveikos mergaitės! Mineralinę pudrą pirmą kartą išbandžiau prieš keletą mėnesių, nes turiu ganėtinai sausą veido odą, todėl mineralinė pudra man puikiai tinka ir patinka, dėl savo drėkinančio ir raminančio poveikio :) Norėčiau išbandyti uoga uoga mineralinę pudrą, dėl jos suteikiamo natūralaus matinio efekto, ir žinoma dėl to ,kad neužkemša veido porų ! Mano veido oda problemiška, tad tikiuosi, kad su uoga uoga mineraline pudra įveiksiu savo veido odos problemas :)

ftorita, 2014 04 07, 12:03

Sveiki, mano darbo vietoje pastoviai įjungiami kondicionieriai, dėl jų mano odos būklė labai prasta. Pastoviai atsiranda didelių išsausėjusiu dėmių ant veido. Niekaip neišsirenku pudrytės, kuri padėtų išlaikyti veido odos drėgmę. Labai norėčiau išbandyti šią...

Doviliuxs100, 2014 04 07, 12:25

labux.turiu labai problemine oda,pas mane yra nemazas raudonis,bet ne visos pudros padeda taj paslepti.ant virsaus bandau naudoti ir birias pudrytes bet nelabai man jos padeda.noreciau sia isbandyti gal padetu paslepti mano trukumus veido :)

gynteux, 2014 04 07, 12:27

Manau ši pudrytė puikiai užmaskuotų mano odos trūkumus. oda mano problematiška, linkusi į bėrimus, manau ši pudrytė neužkemša porų - tas svarbiausia.

spyke_, 2014 04 07, 12:31

Myliu save! Niekuomet nesvarsčiau kokių rūpesčių man sukelia veido oda ir jos priežiūra. Tiesiog tausoju ir prižiūriu ją kaip to reikia! UogaUoga malonumus pamilau dar visai neseniai - per Kalėdas. Padovanojau sau veido prausiklį ir kremą ir neilgai trukus beveik prisiekiau ištikybe natūrialiai kosmetikai. Netrukus šilti orai privers atsisakyti skystos pudros, o kol saulė neišbučiavo skruostų, norisi lengvo natūralaus rusvo veido odos tono. Norisi UogaUoga mineralinės pudros!

Dovilebag, 2014 04 07, 13:07

Sveiki, turiu labai problematišką odą, praktiškai negaliu naudoti jokių pudrų ar kremų ( o jai ir naudoju tai stengiuosi kuo greičiau nuvalyti makiažą, jį naudoju esant butinybei). Tai yra dėl to , kad esu alergiška , ir labai norėčiau išmeginti šį produktą, artėja vasara ir kaip kiekvienai merginai tokiu metu laiku norisi atroditi gražiai ir žavingai . Taigi labai džiaugčiausi jai mano mažame kosmetikos racione atsirastų šis produktėlis !!! :)

liaute, 2014 04 07, 13:16

sveiki,niekada neteko naudoti mineralines pudros,todel labai noreciau isbandyti,stengiuosi nenaudoti nenaturalios kosmetikos,tad manau kad si uoga uoga pudryte,kaip tik skirta man,nes ji yra naturali,labai sudominot,bandau laime gal pavyks laimeti :)

Pukselis, 2014 04 07, 13:41

as niekuo nesidazau mano oda naturali

Gintare23, 2014 04 07, 14:10

pauglysteje turejau daug spuogu,kuriuos teko salinti net lazerio spinduliais,nuo tu spuogu gausos mano veido oda turi randeliu,idubimu,tad tenka juos pudruoti,idomu kaip butu su sia jusu pudryte:)

Renata-linge-RR, 2014 04 07, 14:22

Niekada nenaudojau jokios pudros, todėl, pats metas būtų išbandyti...:) Ypač verta pradėti nuo natūralaus produkto...:)

Ilgasvakaras, 2014 04 07, 14:33

Turiu problematišką odą, kuri vietomis linkusi riebaluotis, netinka skystos pudros. Deja, daugelis problematiškai odai skirtų produktų maskuoja labai stipriai, tenka kovoti su 'kaukės efektu", tad labai norėčiau pabandyti šią pudrą, kuri atrodo turėsianti būti lengva ir tinkama :)

RimaVaniarchina, 2014 04 07, 16:24

Kadangi prie veidrodžio rytais ilgai nestoviu,tai,manau,ši pudra būtų man puiki pagalbinkė,taupant laiką pasiekti norimą rezultatą :)

ShawtyDiana, 2014 04 07, 16:40

Sveiki. Mano veido oda yra gana riebi, todėl užsitepus kreminę pudra reikia dar ir birios pudros, kad viskas užsifiksuotu ir kad veidas neblizgėtu arba tik birios pudros. Esu išbandžiusi 1 mineralinę pudra, tačiau ji man netiko. Kadangi ši mineralinė pudra yra natùrali, norėčiau išbandyti ja. :)

Zydrunee, 2014 04 07, 16:53

Sveikučiai, kadangi turiu pakankamai problematinę veido odą, tai teko viską išbandyt. Paskutiniu metu išbandžiau BB kremuką, tačiau vis tiek tenka veidą pudruoti biria mineraline pudra, nes po valandos ar dviejų visa vėl švyčiu.. :| Labai norėtųsi išbandyt šia naujieną, o kaip tik ir manoji biri pudra atiduoda paskutinias pagarbos dieneles.. :D

Erika.Č, 2014 04 07, 17:54

Sveikos merginos :) Mano oda gana problematiška, linkusi į berimus. Todėl labai norėčiau išbandyti šia pudrą. Gal būt pagaliau rasčiau tą, kuri man puikiai tiks!

mareta35, 2014 04 07, 21:44

Turiu riebią-mišrią odą, be birios pudros kas dieną į darbą neišsiverčiu. Stengiuosi įsigyti kuo natūralesnę, dabar momentas, kai esu paieškose, nes vis dėlto kiek teko naudoti, tai tenka po pusės dienos atnaujinti savo veidą vėl "pabarstant". Norėčiau rast tokią, su kuria galėčiau išbūti bent jau tas darbo valandas.

zakutis, 2014 04 08, 09:18

Mano oda misri,vienose vietose riebi, kitose veido vietose sausa,tiesiog pleiskanoja,noreciau labai isbandyti, gal ji man tiktu:)

Jovaitux, 2014 04 08, 11:05

Labas,mano darbo vietoje pastoviai įjungiami kondicionieriai, dėl jų mano odos būklė labai prasta. Pastoviai atsiranda didelių išsausėjusiu dėmių ant veido. Niekaip neišsirenku pudrytės, kuri padėtų išlaikyti veido odos drėgmę. Labai norėčiau išbandyti šią...

Dovile(19), 2014 04 08, 15:30

Sveiki, dar neradau idealios priemones kuri itin gerai tiktu pagal odos tipa ir spalva, kuri tik pabreztu odos privalumus o ne keistu oda is esmes. Gal si pudra kaip tik tokia kokios ieskau

Moni147, 2014 04 08, 15:38

Sveiki, mano oda vietomis labai riebi, vietomis labai sausa..todėl labai sunku išsirinkti tinkamą kosmetiką.. stengiuosi naudoti kuo natūralesnes priemones, esu ``uoga uoga,, priemonių naudotoja, viskas čiki piki.. labai norėčiau išbandyti šią birią pudrą ir gal atsikratyčiau savo problemų ir pagaliau turėti tobulą odą :)))

erika., 2014 04 08, 19:46

Sveiki, mineralinės pudros nesu išbandžiusi, todėl manau, jog būtų puiki proga ją išbandyti! Mano odos kombinacija yra labai nevienoda. Vietomis ji riebi, kitomis sausa.. labai vargstu turėdama tokią odą. :/ Labai sunku surasti tinkamą pudrą mano veido odai, o geros ir kokybiškos makiažo priemonės kainuoja nemažus pinigus... :/ Nerandu tinkančios pudros savo veido odai. Esu muzikantė, tenka dažnai darytis makiažą, be kurio scenoje neatrodau patraukli ir įdomi žiūrovams Mano turima kosmetika veidą tik pablogina. Veido odos neišeina padengti lygiai, dažnai ji būna tarsi su "plėmais". Todėl manau, jog ši "UogaUoga" mineralinė pudra padėtų mano odai. Labai norėčiau ją išbandyti. Norėčiau paryškinti savo grožį, išskirtinius bruožus. Manau, jog moteris turi būti ne tik graži, bet ir sveika, o norint būti sveikai, reikia naudoti tinkamą kosmetiką ir mylėti savo odą, save. Manau, kad "UogaUoga" kaip tik tokia kosmetikos priemonė, kurios man ir reikia! :)

Marija..., 2014 04 08, 20:41

Laba, esu didelė uoga uoga kosmetikos fane! todėl mineralinę pudra puikiai tiktu prie visos kitos uogauoga kosmetikos! Turiu problemine oda dėl kurios turiu kompleksą...nepasitikiu savimi... tikiuosi ši pudra užmaskuos mano problemas!! Kdangi mano oda yra problemine, man ja dažnai beria, todėl tikiu, kad šepetėlis nesukeltu man elergijos.

_ernyte__, 2014 04 09, 13:23

Mano oda tiesiog nepakianciama...jokios pudros negaliu uzsidet,nes iskart oda palieka kazkokia pleiskanota.Labai noriu atrasti ta kuri isgelbetu mano oda ir atrodytu nepriekaistingai,tad labai noreciau sita pudryte isbandyti :)

Egliciouss, 2014 04 10, 16:01

Labai domina natūrali kosmetika.bet dar neesu bandžiusi jos...nedrįstu..O dar kadangi konkursas vyksta iki balandžio 15, o tą dieną kaip tik mano gimtadienis.Būtų puiki dovana!:))

GretaLauc, 2014 04 10, 19:09

Sveiki. Savo odai esu isbandziusi labai daug priemoniu,bet kolkas neradau TO kas tiktu,patiktu ir dar plius butu sveika. Butu labai malonu isbandyti sia pudra,galbut nebereikes isbandyti jokios kitos? :)

Tutiaa, 2014 04 10, 21:48

Tikrai norėčiau išbandyti UogaUoga mineralinę pudrą, nes esu bandžiusi BareMinerals produkciją ir ji man be galo patiko! Mineralinė pudra labai lengvai dengiasi (žinoma, svarbu ir geras šepetėlis), pakankamai gerai maskuoja, suteikia odai subtilaus švytėjimo. Pudrą veiduką dengdavau pasitepusi drėkinamuoju kremu. Jeigu yra poreikis, paakius prieš tai galima pašviesinti maskuokliu. Po mineralinės padengimo užtenka skruostus padailinti skaistalais. Mineralinė pudra - puikus išradimas turinčioms ir probleminę odą, kadangi ji nekemša porų, nedirgina. Apie UogaUoga produkciją girdėjusi tik gerų atsiliepimų, tačiau pačiai dar neteko išbandyti, tad su nekantrumu laukiu belydinčios sėkmės konkurse!:)

Barbe96, 2014 04 11, 21:38

Kadangi darau makiažus, darau juos įvairioms progoms ir panelėms, o kadangi visų oda skirtinga, sunku išrinkti vieną produktą,tinkantį daugeliui, o prisikrauti krūvos produktų taip pat nesinori. Taip pat nuotraukas su makiažais keliu į savo socialinio tinklo albumą, todėl manau,kad galėčiau šį produktą ne tik praktiškai tinkamai panaudoti, bet ir parekomenduoti jį savo klientėms ir merginoms, kurios mato mano darbus internete.

illuminated, 2014 04 12, 10:14

Turiu šviesią, labai problematinę ir riebią odą (nuolat paraudusi, dažnai kankina spuogai ar užsikimšusios poros, vietomis matosi ir kapiliarai). Mineralinė pudra labai padėjo nors kažkiek paslėpti šituos trūkumus ir nesibaiminti dėl žalingų ingredientų (esu bandžiusi EM mineralinę), tad po šitokių pagyrų labai norėčiau pabandyti uoga uoga mineralinę pudrą, gal ši padėtų dar labiau :)

skasetaite, 2014 04 14, 00:29

Turiu porceliano baltumo odą su įvairaus dydžio pigmetinėmis dėmėmis, kurios ypač pvasarį išryškėja, todėl privalau jas maskuoti. Išbandžiau begalę priemonių ir esu atradus vienintelį sprendimą man, tai mineralinė biri pudra, kuri koreguoja veido odos netobulumus ir atvirkščai nei skysta sintetinė pudra neužkemša porų, nesukuria kaukės efekto ant veido, yra lengva, nedirgina ir taip jautrios odos, tolygina ir skaistina veido spalvą ir atrodo natūraliai, Tai pats geriausias metų atradimas!

puikiausioji, 2014 04 14, 06:49

Mineralines pudras naudoju jau ne vienerius metus, tai labai universali kosmetikos priemonė (ji atstoja ir makiažo pagrindą, ir maskuoklį, taip pat suteikia apsaugą nuo saulės). Mineralinei pudrai padengti naudoju švelnų sintetinių šerelių šepetėlį (toks mažiau dirgina odą), kuriuo nedidelį pudros kiekį sukamaisiais judesiais įtrinu į odą. Mineraline pudra padengta oda atrodo natūraliai ir gaiviai. Naudoju Uoga Uoga kosmetiką, labai norėčiau išbandyti ir mineralinę pudrą. Gundo geri atsiliepimai ir puiki sudėtis:)

Diana, 2014 04 14, 15:00

Tadam! Skelbiame šio superinio konkurso nugalėtojas ir baltai joms pavydime, nes prizai išties puikūs. Šį kartą laimė šypsosi narėms Tutia (http://tarpmergaiciu.lt/tutiaa-174373) ir Binkutea (http://tarpmergaiciu.lt/binkutea-63202). Merginos, parašykite man asmenine žinute savo vardą ir pavardę bei kurioje UogaUoga salelėje norite apsilankyti ir išsirinkti savo pudros atspalvį.

monika1..., 2014 04 14, 19:22

Mano oda kaip ir daug kitų žmonių yra sausa ir tesiog nevisalaik pavyksta išsirinkti tinkama priemone .Būtų tirai įdomu išbandyti šią nauja pudra.;)

mazyteone1718, 2014 04 15, 17:13

labuka, mano oda yra labai sausa, todėl labai sunku rasti tinkama pudrą, esu daugybe jų išbandžus, tačiau vis dar neradau tinkamos. labai norėčiau išbandyti ir šią pudrą, gal ji bus man tinkama :) tikiuosi laimėsiu ir ji tiks mano odai, ir man daugiau nebereiks bereikalingai leisti pinigus įvairioms pudroms, žinosiu ko man reikia :)

neringuteaAbbas, 2014 05 11, 16:53

Sveikos :) Jau ilga laika stengiuosi ismokti makiazo gudrybiu, pastebiu, kad kuo toliau tuo mano poreikiai vis keiciasi. Kaip ir visos pradejau gana anksti dometis makiazu, bet mokyklos suole, buvo visiskai neaktualu, kokia kosmetika naudoju, dziaugiausi, kad galiu jos isigyti :) Na, o dabar turiu ivairiu firmu kosmetikos, garsios visame pasaulyje ir apie uoga uoga isgirdau pirma karta, o dar labiau nustebino,kad ji neturi jokiu musu odai kenksmingu ingridiantu ir tikrai noriu ismeginti sia kosmetika ir visai nesvarbu ar laimesiu ar ne- bet si uoga bus mano sekantis pirkinys vasaros sezionui!( butent vasara, kai karsta nesinori daug makiazo priemoniu ant veido, tad manau si pudryte butu tobulas pasirinkimas, as esu is tu moteru, kurios megsta atrodyti naturaliai, taciau profesionaliai ir noriu kuo maziau kengsmingu ingriadiantu ant savo odos, kad kuo ilgiau issaugoti jaunystes grozi :)

SHAIBLEZ, 2014 05 11, 17:37

PADEKIME,NELIKIME ABEJINGI KUDYKELIO SKAUSMUI: https://www.facebook.com/groups/234685803405034/

EVE07lina, 2014 05 12, 11:07

Sveiki, turiu problemų su savo oda jau labai senai, ji riebi išberia spuogais. Labai norėčiau pabandyti šį produktą gal man padėtu jis ir tiktų nes labai daug ko esu išbandžiusi jau.

lejukas7, 2014 05 12, 19:46

Sveiki, mano oda yra labai sausa ir sunku issirinkti sau tinka pudra, bet radau sau tinkama krempudra dabar man reikia sausos pudros kad pasiekciau savo tiksla ir buciau grazi as esu dar jauna ir mano oda yra problematiska nes veida isberia nuo bet kokios netinkamos pudros man betkokia pudra netinka noreciau isbndyti sia gal patiks ir tiks :)

Erniuska, 2014 06 05, 20:11

sveiki noreciau isbandyti sia pudra nes renkuosi naturalias priemones makiazui . Domiuosi naturaliomis priemonemis kas saugo oda ir ja maitina is isbandau bent kiek naturaliasnes makiazo priemones .

aiste39, 2015 04 09, 18:02

Sveiki. Naudoju GOSH mineralinę pudrą ir tai puikiai tinkanti man pudra, tačiau norisi natūralumo ir todėl kaip tik noriu įsigyti šią "UogaUoga" pudrą, nes skaičiau labai daug atsiliepimų apie ją ir jie išties geri! Mano oda yra mišri, problematišką ir turinti spuogų, todėl mano kosmetologė patarė man naudoti natūralią ir antibakterinę kosmetiką, o ši "UogaUoga" pudra yra būtent tokia, kuri padėtų man pagerinti odos būklę. Todėl labai norėčiau laimėti :)