Laikas originalioms lietuviškoms dovanoms

Dizaino turgus

Visi jūsų jau greičiausiai klausinėja, ar turite dovanas artimiesiems ar ko pati užsiprašei kalėdų senelio už gerus metus :) Kaip ir kasmet, norisi, jog dovanos būtų originalios, kruopščiai atrinktos ir labai svarbios.

tarpmergaičių.lt žinia stipriai palaiko Lietuvos kūrėjus, dizainerius ir kruopščius žmones, tad nori jus pakviesti į jau šeštus metus vyksiantį Lietuvos dizaino Kalėdinį turgų.

Šis renginys sutraukia minias žmonių, nes išties tai yra vieta, kur dovanas išrinksite visai šeimai ir draugams. Turgus visuomet kvepia karštu šokoladu, kava, šviežiais kepiniais, jame gausu aksesuarų, drabužių, namams skirtų jaukių daiktų. Kūrėjai juos vietoje dailiai šventiškai supakuoja, tad belieka jaukiai ir ramiai laukti švenčių.

 

 

Dirstelkit, kaip viskas atrodė pernai. Visą nuotraukų albumą galite rasti štai čia. 

Kalėdinis daiktų turgus3

Kalėdinis daiktų turgus2

Šiemet kalėdiniame daiktų turguje rasite net 65 dalyvius, tad laikas susiruošti dovanų nusipelniusių žmonių sąrašą ir nusiteikti jaukiai praleisti šeštadienio ar sekmadienio popietę renkantis iš begalės originalių daiktų.

Kalėdinis daiktų turgus1

Pasižymėkite FB, jog eisite ir pakvieskite dar savo draugus. Originalumo, nuolaidų liks visiems! O gal ir Kalėdų senelį vertėtų už parankės pagriebt drauge? :)

 

2014 Gruodžio 15
Bookmark and Share
1 komentaras Komentuoti
ŽibutėV, 2015 10 14, 15:24

Ar jūsų kartais neapima jausmas, kad ieškodami dovanų kitiems, tiek daug gražių dalykų pamatote, tačiau patys gaunate kažką... na, kaip visada :) Nuo šiol viskas gali būti kitaip! Prisijunkite prie Norų Saugyklos ir įsitikinsite. Čia galėsite sudaryti savo norų sąrašą, sužinoti, ko nori jūsų draugai, bei atrasti įdomių dovanų idėjų. www.norusaugykla.lt