Kaip išsirinkti kvepalus jų neuosčius?, 2018 Birželio 14

Kvepalai – tai kur kas daugiau nei tiesiog kvapai. Jie gali vilioti, žadinti potraukį, intriguoti Ką reiškia „medžio“ kvapas? Arba kaip kvepia „baltosios gėlės“? Su šiais ir/ar panašiais klausimais ko gero bent kartą susidūrėme kiekvienas. Varle.lt specialistai parengė patarimų gidą, kuris padės išsirinkti kvepalus internetu.

1 komentaras

Populiariausi šių metų kvepalai, 2017 Lapkričio 29

Kvepalų dvelksmas gali vilioti, įkvėpti ir išryškinti tai, ką turime geriausio – juk ne veltui pasirinktas aromatas tampa svarbia mūsų įvaizdžio detale, kuriai ir pačios skiriame pakankamai daug dėmesio. 

0 komentarų

Natūralios kosmetikos gaminimas - atsiperkanti investicija, 2017 Liepos 11

Šiuolaikinėje visuomenėje vis daugiau moterų pirkdamos kosmetikos priemones atkreipia dėmesį į jų etiketes ir nori įsigyti kuo natūralesnės sudėties produktus be kenksmingų priedų ar nereikalingų sintetinių konservantų.

0 komentarų

Kaip išsirinkti kainą ir kokybę atitiksiančią vestuvinę suknelę? , 2017 Gegužės 22

Vestuvės - gražiausia meilės šventė, kelianti ne tik pačias maloniausias emocijas, bet ir nemenką jaudulį. Juk kiekviena nuotaka nori, kad ši diena primintų pasaką ir dėmesingai planuoja ceremoniją, renkasi dekoracijas bei ieško tobulos suknelės.

2 komentarai

„Pavasario Pop Up“ supažindins su naujausiomis mados tendencijomis, 2016 Balandžio 20

Gegužės 7-8 dienomis Kultūros bare Kablys, Vilniuje susitinka virš 50 mados, juvelyrikos, interjero ir maisto prekių ženklų.

2 komentarai

Atnaujinkite spintas ir laimėkite vertingus prizus., 2015 Liepos 11

Ar būna netinkamas laikas pasilepinti? Juk ne :) Tad vasarai įpusėjus turime jums puikų konkursą su dar puikesniais prizais - papuošalais, kuriuos galėsite išsirinkti pačios.

2 komentarai

Lepiname plaukus natūralia Uoga Uoga kosmetika + Konkursas, 2015 Vasario 18

Greičiausiai, puikiai žinote, jog vėsiu oru išskirtinai prižiūrėti bei lepinti reikia ne tik odą, bet ir plaukus. O kaip gi geriau palepinti juos nei natūraliais produktais. 

27 komentarai

Laikas originalioms lietuviškoms dovanoms, 2014 Gruodžio 15

Visi jūsų jau greičiausiai klausinėja, ar turite dovanas artimiesiems ar ko pati užsiprašei kalėdų senelio už gerus metus :) Kaip ir kasmet, norisi, jog dovanos būtų originalios, kruopščiai atrinktos ir labai svarbios.

1 komentaras

Jono Jonušo namuose pragmatiškas požiūris į vartojimą , 2014 Rugsėjo 30

Kaip paruošti odą išleistuvėms, kad ji atrodytų tobulai?, 2014 Birželio 03

Vasara abiturientėms - ypatingas metas: nerimą kelia egzaminai, tačiau kartu giliai širdyje šildo malonus gražiausios mokyklos šventės - išleistuvių - laukimas. Dažna mergina iš anksto ima planuoti savo šventės apdarus, šukuoseną, makiažą.

0 komentarų