Atsakyti
4
Ar tikrai galima 800 dolerių vertės piniginę nusipirkti už 80 Lt?
pradėjo InguteZem , 2011 11 07, 20:17

Galvojau pasiieškosiu sau naujos piniginės, ir net nustebau, kokia didelė pasiūla yra brangių firminių piniginių. Bet ar realu nusipirkti originalią prekę už 20 kartų žemėsnę kainą? :D Manau, kad nelabai.. Nepatingėjau ir peržvelgiau gal 20 siūlomų Louis Vuitton piniginių.. Ir ką jūs manot? Neradau nei vieno originalo :D Nesuprantu, ar pardavėjos negali internete pasiskaityti, kad žinotų, kad parduodavinėja fake'us ar tiesiog nori pasipelnyti iš nieko neišmanančių pirkėjų. Pati nesu turėjusi LV prekių, tačiau mano draugė turėjo rankinę - tikrai išskirtinė, prekės vardą pateisinanti, kokybė.

2
4
InguteZem , 2011 11 07, 20:17

Tataigi.. Kaip atskirti fake'ą nuo tikros prekės ir nemėtyti pinigų į balą? Atskleisiu vos keletą paslapčių, nes ir pati daug nežinau.. 1) LV niekada nedaro kirpimo per raides, taigi, jei piniginė ar rankinė papuošta apkarpytomis raidėmis - tai netgi labai prastos kokybės plagiatas. 2) Piniginės viduje turi būti įsiūtas odos gabaliukas, ant kurio parašyta berods: Louis Vuitton Made in France. Būtinai odos gabaliukas, o ne štampas su užrašu. Ir berods oda turi būti veršiuko (nors aš nežinau, kaip tai atskirti :D) 3) Jei piniginė padaryta iš odos, išmargintos kvadratėliais, tai kirpimo per kvadratėlius velgi nebus. Ir siūlės siūlas bus šviesesnio kvadratėlio, o ne tamsesnio kvadratėlio spalvos. 4) Visos kniedės, užtrauktukai turi turėti LV arba Louis Vuitton ženklinimą ir jos niekada neatrodo pigiai. 5) Pati oda, iš kurios pagaminta piniginė liečiant turi nekelti abejonės dėl jos kokybės (žinoma internetu įvertinti šį kriterijų sudėtinga) 6) Kaina.. Manau LV piniginės be 200 dolerių net ir su geriausiais norais įsigyti neįmanoma. Nors šiame puslapyje patikėčiau nebent jei už 100 Lt kas nors pasiūlytų nesveikai nudremštą LV originalą. 7) Kalbant apie rankines - petnešos pradėjus naudoti rankinę turi pakeisti spalvą - pasidaryti tamsesnės. Nežinau, kaip Jūs, tačiau aš geriau nusipirksiu nefirminę,pigesnę ir paprastesnę prekę, bet tokią, kurią įperku, negu vaikščiosiu su garsios firmos fake'u savo rankose.. Nes tai teparodo arba neišmanymą, ar be galo didelį norą atrodyti "prabangiai" neturint tam pakankamai lėšų.. :)) Ką jūs manot? Kaip dar įvertinat, ar prekė originali? Ar Jums tai tiesiog nesvarbu? :)

67
Sarunego , 2011 11 07, 20:24

man svarbu! nes neorginalai taip ir atrodo-nekaip:)

327
Benitele , 2011 11 07, 20:29

O man kitaip atrodo :)) Man patinka kopijos. Tebunie tai neorginalai ir as neturiu tiek pinigu pirkti originala, taciau man negeda,jei preke neatrodo pigiai.

206
lidijuxx , 2011 11 07, 20:31

aha man irgi . pagal jusu kriterijus reiskiasi turiu 2 lv fake'us labai gerai , kad rokiatema paskelbet ;)

781
Ewusia , 2011 11 07, 20:44

na yra youtubej daug filmuku kaip atskirti oroiginala nuo kopijos. bet esme kad lietuvos paneles neturi tiek pinigu kad nesiotu originalus,todel tenkinasi kopijomis.

1279
Diana , 2011 11 07, 22:32

Ingute, labai pritariu, nekokybiškos kopijos - blogai, itin kokybiškoms dar kartais galima padaryti išimtį, bet tik tada, jeigu nėra vaidinama, jog išties tai originalas, ir dėliojama netikri prekės ženklai.

4
InguteZem , 2011 11 08, 01:09

Kodėl reikia sakyti, kad čia Louis Vuitton gaminys, jei taip nėra? Neturėtų būti už tai baudžiama? Juk tai prekinio ženklo gadinimas.. Dar suprantu, kai mergina parduodama parašo, kad parduoda LV kopiją.. Kopija, mano nuomone, iš esmės yra negerai.. Na bet bent jau merginos sąžiningos. Bet truputėlį nežinau ar pikta, ar liūdna, kad yra begalybė tvirtinančių, kad parduoda originalias LV (greiciausiai ir kitų brand'ų - netikrinau) prekes. Kai iš tiesų tai tėra už mėnesio suplyšiantis kinietiškas gaminys, vertas vos kelių kapeikų. Ir vat niekaip nesuprantu, kodėl merginos žinodamos, kad perka kopiją, vis tiek ją perka. Juk net nereikia būti labai dideliu originalių prekių žinovu, kad suprastum jog mergina dėvinti rūbus iš gariūnų, neįpirks LV. Ir kad ji tenori pasirodyti, kad turi geros kokybės daiktų, bet realiai nieko nesupranta apie kokybę... :/

Elena123 , 2011 11 08, 11:35

ai as tai manau, kad visiskai aisku, kad uz 100 lt nenusipirksi originalios LV rankines [:issisiepimas] bet tiesiog kopija, kuria irgi galima nesioti jei tik zmogus nori [:issisiepimas] kas cia blogo? [:sypsenele] [:sypsenele] o kas sako, kad neva originalas uz 100lt ar 200lt tai velgi atsiras naivuoliu, kurie patikes, o kazkas pasipelnys is to...man tik idomu, kaip sekasi nesioti tas LV rankines kas is cia pirko? nepradejo plysti jau po keliu nesiojimu? [:issisiepimas]

Elena123 , 2011 11 09, 00:26

be to, tai yra netiesa, kad ant originaliu LV rankiniu nera karpytu monogramu ar kvadrateliu. pasiziurekit oficialiam LV websaite ir pamatysit, kad yra karpyti tie zenklai [:issisiepimas]

« Mada