Atsakyti
17
Alinute22 , 2018 07 12, 11:04

Man kosmetikos nereikia daug - dažniausiai naudoju tušą, o kartais ir pieštuką. :) Perku juos iš https://pigu.lt/lt/dekoratyvine-kosmetika/akiu-seseliai-piestukai-blakstienu-tusai - kaina gera, o kai retai naudoju, užtenka labai ilgam laikotarpiui [:meilumas]

9
Ievukastl , 2019 04 29, 04:45

Taip pat stengiuosi daug nenaudoti, bet būna išlenda koks spuogas kurio norėtūsi, kad nesimatytų tai kartais kokį concealer'į. Bet šiaip dažniausiai blakstienų tušą, kartais akių konturo pieštuką. Beveik viską naudoju Nyx, pirkdavau internetu, bet ne taip senai atsidarė specializuota parduotuvė Panoramoje https://www.panorama.lt/parduotuves/nyx/ tai nuo tada vaikštau į ją.

16
jonmat , 2022 01 03, 17:06

Kokias priemones makiažo pagrindui dažniausiai renkatės? Ar perkate specializuotose, nišiniš gamintojų parduotuvėse ar vietose, kurioje yra galima rinktis iš plataus asortimento, kaip pvz. https://www.drogas.lt/kosmetika/veidui/makiazo-pagrindai/c/A202?

3
Irina92 , 2022 02 03, 10:41

Pagaliau išėjo susimažinti kosmetikos priemonių kiekį kasdieniam makiažui. Kiek užtrukau, kol atradau tinkamiausias man pagal sudėtį ir atspalvius, bet dabar visai nereikia sukti galvos kiekvieną rytą ir žymiai greičiau susiruošiu į darbą, nereikia eksperimentuoti. Man labai padėjo draugės dovanotos knygos apie makiažą (https://www.perkuknyga.lt/autorius/olesia-zuravliova). Reikėjo tik pritaikyti informaciją iš knygų ir susilaikyt nuo impulsyvių naujų ir ryškių atspalvių priemonių, kurios man visai netinka, pirkimų.

« Dekoratyvinė kosmetika