Atsakyti
pradėjo kittyt11, 2012 03 16, 11:36
2
58
vilytt , 2012 07 16, 19:01

Jei įdomu, kas sugalvojo valgyti bulves, skaitykite čia http://zinom.lt/kas-sugalvojo-valgyti-bulves/

72
SimonaTa , 2018 10 19, 11:39

Dažniausiai renkuosi valgymą restoranuose: https://www.daugirdas.lt/restoranas/ Tačiau tai nereiškia, kad ten negalima sveikai maitintis. Randu visko pagal savo skonį ir mitybos principus. Ir ką jau bekalbėti apie buvimą geroje ir jaukioje atmosferoje todėl dar ir draugams parekomenduoju ten nueiti.

5
SauleDama , 2019 03 01, 17:44

Sveiki pusryčiai - Aistès jogurtas, obuolys, bananas ir cinamonas.

3
GalinaLap , 2020 05 07, 00:59

Labai geros, sveikos ir gaivios https://gaminam.lt/darzoviu-salotos-su-krevetemis-ir-alyvuogemis/

11
eva.d. , 2021 03 23, 10:00

Geriausia tai yra ne tempti iki tiek kad reikėtų galvoti apie visokias dietas, o galvoti ką valgai čia ir dabar, kol dar viskas gerai. Nes po to kai reikia atsisakyti prioduktų prie kurių pripranti būna stresas, juolab iš karto drastiškai keisti mitybos negalima, negalima daug produktų iškart išbraukti iš raciono ir pakeisti juos naujais, viskas susideda į tai kad rezultato nėra arba atsiranda kitos problemos ir t.t.

87
panelyte79 , 2023 01 28, 20:51

Atsisakiau majonezų ir visokių padažų. Pasiskaninu salotas nebent aliejumi. Pradėjau naudoti kanapių aliejų https://jorus.lt/kategorija/maisto-produktai/kanapiu-aliejus/ man labiau patinka nei alyvuogių, be to, pagamintas Lietuvoje iš lietuviškos žaliavos.

« Mityba, receptai, ekologija