Atsakyti
Viso 7 žinutės, 8364 parodymai ir 4 dalyviai
8
Užsakau iš šių parduotuvių
pradėjo JohnIrving , 2012 04 13, 11:20

Darau užsakymus iš žemiau pateikto sarašo parduotuvių: » www.iherb.com - Vitaminai ir kt. maisto papildai, homeopatiniai vaistai, kosmetika.(Pristatymas į Lietuvą) » www.healthdesigns.com - Maisto papildai, vitaminai, ekologiški produktai. (Pristatymas į Lietuvą: siuntimas oro paštu nebrangus, priklauso nuo siuntinio dydžio. Taip pat galima rinktis brangesnį, bet greitesnį pristatymo būdą (DHL), kuris kainuoja nuo $8.) » www.amazon.co.uk - Įvairių kategorijų prekės(Pristatymas į Lietuvą: kaina priklauso nuo prekių kategorijos, bet teks susimokėti už kiekvieną daiktą + už visą siuntinį.) » www.bodybuilding.com - Maisto papildai sportui.(Pristatymas į Lietuvą: priklauso nuo prekių kiekio ir pasirinkto pristatymo būdo. Dėmesio! Kadangi siunčiama iš JAV, viršijus tam tikrą sumą teks susimokėti PVM arba net ir muito mokesčius.) » www.feelunique.com - Kosmetika, kvepalai, prekės voniai, natūralūs maisto papildai.(Pristatymas į Lietuvą: nemokamas) » www.jdsports.co.uk - Sportinė apranga ir avalynė iš Anglijos.(Pristatymas į Lietuvą: ribotą laiką galioja tik £4,99 fiksuotas mokestis už užsakymą.) » www.fragrancedirect.co.uk - Kvepalai, kosmetika, prekės odos priežiūrai.(Pristatymas į Lietuvą: £2,49 už pirmą prekę, £1,99 už kitas (sumai neviršijant £60)) » www.funmum.com - Rūbai nėščiosioms. (Pristatymas į Lietuvą: kaina nuo €7 iki €20)

1
8
JohnIrving , 2012 04 13, 11:21

» www.lasenza.co.uk - Apatinis trikotažas, naktinukai, maudymosi kostiumėliai, aksesuarai. (Pristatymas į Lietuvą: £7,95 už siuntinį) » www.laredoute.fr - Apranga, avalynė, įvairios prekės namams. (Pristatymas į Lietuvą: 5,95 eurai bei 10% nuo užsakymo sumos) » www.asos.com - Apranga, avalynė, aksesuarai. Didelis pasirinkimas. (Pristatymas į Lietuvą: standartinis pristatymas nemokamas,Už “Express” siuntimą teks sumokėti €14) » www.javari.co.uk - Avalynė, rankinės, aksesuarai. Pristatymas nemokamas. » www.lightinthebox.com - Įvairios prekės iš Kinijos (drabužiai, vestuvinės suknelės, prekės namams, elektronika). -Pristatymas į Lietuvą: pirkdami smulkias prekes gausite nemokamą “Super Saver Shipping”, tačiau didelių apimčių prekėms siuntimas gali būti gana brangus. Taip pat nepamirškite, kad siuntiniams iš Kinijos gali galioti PVM ir muito mokesčiai (priklauso nuo prekių vertės). » www.priceangels.com - Pigios prekės iš Kinijos, įvairi elektronika. (Pristatymas į Lietuvą: nemokamas, bet kadangi siunčiama ne iš Europos Sąjungos šalių, perkant už didesnę sumą gali tekti susimokėti PVM ir muito mokesčius.) » www.strawberrynet.com - Kosmetika, kremai, kvepalai vyrams ir moterims, dovanos. (Pristatymas į Lietuvą: kosmetikos pristatymas nemokamas, o kvepalų – 10% nuo jų kainos.) » www.miniinthebox.com - Smulkūs elektroniniai prietaisai iš Kinijos. (Pristatymas į Lietuvą: nemokamas.)

8
JohnIrving , 2012 04 13, 11:21

» www.newlook.com - Drabužiai, batai, aksesuarai (rankinės ir pan). (Pristatymas į Lietuvą: kainuoja £9 už siuntinį) » www.shopto.net - Kompiuteriniai žaidimai. (Pristatymas į Lietuvą: £3 neregistruotu oro paštu, £7,28 registruotu su galimybe sekti siuntinį (tracking) » www.chemistdirect.co.uk - Nereceptiniai vaistai, vitaminai, maisto papildai, kosmetika.(Pristatymas į Lietuvą: kainos nuo £3,95. Yra tam tikri apribojimai prekės svoriui ir gabaritams.) » www.dealextreme.com - Elektronika ir kt. smulkios prekės iš Kinijos.(Pristatymas į Lietuvą: nemokamas, siunčiama dažniausiai iš Hong Kongo) » www.focalprice.com - Elektronika, priedai kompiuteriams ir automobiliams, žaislai. (Pristatymas į Lietuvą: nemokamas, siunčiama oro paštu) » www.sportsdirect.com - Sportiniai drabužiai, avalynė, ir kitos prekės sportui. (Pristatymas į Lietuvą: priklauso nuo prekių kiekio, bet mažiausiai £14.99 už siuntinį) » www.amazon.com - Knygos, žaidimai, įvairios smulkios prekės. (Pristatymas į Lietuvą: $3.99 už vienetą + $3.99 už visą siuntinį.) » www.adorama.com - Profesionalios foto prekės ir reikmenys. Fotoaparatai, kameros, priedai ir kt.(Pristatymas į Lietuvą: kaina didelė, siunčiama pasirinktinai per UPS arba FedEx kompanijas.) » www.frankdandy.com - Madingi apatiniai drabužiai, maudymosi apranga, aksesuarai, dovanėlės. (Pristatymas į Lietuvą: taikomas 5 eurų pristatymo mokestis, nepriklausomai nuo prekės. Siunčiama iš Švedijos per siuntų tarnyba FedEx, tad prekės ateis greitai, nereikės mokėti muito ar PVM mokesčių.

8
JohnIrving , 2012 04 13, 11:21

» www.nextdirect.com -Madingi drabužiai bei avalynė vyrams, moterims ir vaikams. (Pristatymas į Lietuvą: prekių atsiuntimas šiuo metu nemokamas.) » www.branch309.co.uk - Firminė avalynė vyrams bei moterims.(Pristatymas į Lietuvą: siuntimas kainuoja nuo £8, taip pat reikia primokėti už kiekvieną daiktą atskirai (nuo £4)) » www.isabellaoliver.com - Drabužiai nėščiosioms ir mamoms.(Siuntimas į Lietuvą: standartinis siuntimas nemokamas perkant už 149€ ir daugiau; kitu atveju teks primokėti 9.95€.) » www.gap.eu - Apranga visai šeimai, drabužių išpardavimai.(Pristatymas į Lietuvą: £10 už užsakymą.) » www.biovea.co.uk -Vaistai, maisto papildai, priemonės nuo plaukų slinkimo. (Pristatymas į Lietuvą: nemokamas perkant už daugiau nei £29; perkant už mažiau, teks primokėti £2,50.) » www.uxcell.com - MP3 grotuvai, telefonai, fotoaparatai ir kt.(Pristatymas į Lietuvą: 4 eurai už siuntinį, 1,5 euro už kiekvieną papildomą daiktą. Kadangi siunčiama iš HK, prekių vertei viršijus tam tikrą sumą gali tekti susimokėti PVM ar netgi muitą.) » www.edible.com/shop/ - Egzotiški maisto produktai (kepti vabzdžiai, kirminai, skorpionai).(Pristatymas į Lietuvą: siunčiama iš Didžiosios Britanijos, pristatymo kaina priklauso nuo prekių kiekio. Kai kurios prekėms galioja 20% VAT mokestis.) » www.edressme.com - Suknelės, aksesuarai.(Pristatymas į Lietuvą: siunčiama per tarpininką (iShopUSA); kadangi siunčiama iš JAV, galioja PVM ir muito mokestis siuntinio vertei viršijus tam tikrą sumą.) » www.alibaba.com -Visos įmanomos prekės tiesiai iš Kinijos ir kitų šalių tiekėjų. (Pristatymas į Lietuvą: būtina tartis su konkrečiu tiekėju. Siunčiant iš Kinijos, teks mokėti PVM ir muito mokesčius (muito dydis priklauso nuo prekės rūšies).)

8
JohnIrving , 2012 04 13, 11:21

Oficialūs valiutų kursai- www.balsas.lt/valiutos Kreiptis PM

2
gintas , 2012 08 25, 13:59

kiek kainuotu uzsakymas: http://www.amazon.de/Silit-8205590414-Sicomatic-Schnellkochtopf-anthrazit/dp/B002JM1BDW/ref=sr_1_42?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1345892025&sr=1-42 sis ar analogiskas modelis - dekingas uz info.

80
torimigaiku , 2018 10 19, 09:49

Aliexpress - http://tonzes.com/aliexpress.htm - Esu begalo patenkinta ,greitas pristatymas ,kokybe lb gera.

« Užsakymai iš internetinių parduotuvių