Atsakyti
29
Buto interjeras
pradėjo retanuke , 2014 01 05, 18:35

Sveikos [:sypsenele] norejau pasiteirauti gal musu tarpe yra interjero dizainą studijuojančių studentų arba tų kurie domisi ir sugeba sukurti ar duoti patarimų kuriant buto interjerą? Labai reikalingi jūsų patarimai. Išanskto dekoju [:meilumas]

3
1629
MatildaKaa , 2014 01 05, 21:38

Mano vyras yra 4 kurse interjero dizaina studijuoja ;) Mum visa buta nerealiai isplanavo ir irenge.

37
SilvijaIja , 2017 11 20, 08:32

O mums ir be interjero dizainerio pavyko sukurti gan jaukų interjerą, daug kam patiko. :) Buvo taupymo režimas, todėl nesirinkom šios paslaugos... Bet viskas puiku. O bent lovos pasirinktos iš http://www.leojar.lt/ ir kita dalis baldų tapo puikiu pasirinkimu tiek kainos, tiek kokybės atžvilgiu.

49
milita111 , 2018 04 29, 23:06

Asmeniškai tai nesu tikra, ar reikalingi tie interjero dizaineriai :) Nes vistiek žinai ko nori bute, kokios tematikos ir kokios apstatymo, turi stiliukų kurie patinka, tai manau gali ir pati puikiai įrengti buto interjerą. Siūlyčiau tiesiog neskubant pasivaikščiot po parduotuves. Pvz Panoramoj yra nemažai su interjeru susijusių parduotuvių https://www.panorama.lt/parduotuves_kategorijos/prekes-namams-interjeras/ arba gali nueiti čia https://www.ikea.com/lt/lt/, ten visada prieš nueinant į pačią parduotuvę praeini kambarių ekspozicijas. Na ir susidarai vaizdą, kas patinka - ar senovinis stilius, ar minimalus skandinavistinis, ar koks postmodernistinis. Nes vistiek juk tu gyvensi bute, tai savo viziją geriausiia pavyks įgyvendinti tau pačiai :) Nes tą interjerą dar reikės suderinti ir su funkcionalumu, nepamiršk.

72
SimonaTa , 2018 06 21, 16:43

Pritariu militai, kad nežinia ar tikrai reikalingi tie interjero dizaineriai. Mes kai isirenginėjome butą nesamdėme jokių interjero dizainerių. Labai daug žiūrinėjau internete interjerų pavyzdžius, taip pat kai nueidavome, kad ir į berry baldų saloną ten idėjų pasisemdavome. Be to mum asmeniškai begyvenant atsirado idėjų, kaip tarkim būtinai vyrui prisireikė magnetinės lentos ( http://www.magnetineslentos.lt/ ) kad susižymėti visus savo darbus. Tai magnetinė lenta ir papuošė mūsų intrejerą ir dar pasitarnauja kaip darbo irankis.

17
Alinute22 , 2018 07 15, 19:15

Man atrodo, kad kuriant interjerą, pernelyg dažnai pamirštamos smulkesnės detalės ir įvairūs aksesuarai. Aš itin daug dėmesio stengiuosi skirti užuolaidoms - patikėkit, nuo jų laabai stipriai priklauso bendras kambario stilius. Naujų idėjų visuomet ieškau čia: https://pigu.lt/lt/baldai-ir-namu-interjeras/roletai-uzuolaidos-karnizai/uzuolaidos :))

7
Soleila123 , 2019 07 22, 12:44

O sakykit, pas jus namuose yra gesintuvai? Mes kazkaip net negalvojom apie ji, turbut del baisaus dizaino, nes kur ji dėsi, spelt kažkur reikės... bet neseniai pamačiau, kad www.vytenugesintuvai juos gamina grazius, galima ir savo uzrasa susigalvot, tai mastau gal reiks nusipirkt. O koks jusu poziuris i gesintuva namuose?

13
Nikeja7 , 2019 07 31, 18:56

Jeigu netyngi ir yra noras pasidomėti pačiai, rekomenduoju pasiskaityti http://gerasbustas.lt/. Rasi tikrai daug naudingų patarimų, padėsiančių įsirengti namus iš patyrusių, savo veiklą išmanančių specialistų.

10
lukrecijased , 2019 09 19, 16:43

Galbūt ir nelabai į temą aš čia, bet kad jau visi įsirenginėjat namus kaip ir mes, gal kam nors teko užsisakinėti prekes iš https://namutekstile.lt ? Įdomu kaip su pristatymu. Mus domina patalynė ir pledukai

3
Laptita , 2019 09 29, 19:08

Man asmeniškai labai patinka minimalistinis būsto dizainas, su kuo mažiau išsikišančių objektų. Norėjom iš pradžių paversti savo namus "protingais" bet dėl lėšų trūkumo tiesiog viską minimalizavom. Jei kam nors įdomu, ča galit rasti jungiklių plokščių, https://www.jung.de/lt/610/produktai/dizainas/ su sienų spalvomis derinant praktiškai išnyksta bendrame vaizde :)

« Namai