Skiltį kuruoja

Reda Rizgelytė-Viskontienė, Psichologė

Klinikinės psichologijos kvalifikacinį magistro laipsnį turinti bei privačia psichologo praktika užsiimanti psichologė.
Atsakyti
Viso 6 žinutės, 3048 parodymai ir 5 dalyviai
Gal tai depresija?
pradėjo Anonimas , 2014 11 17, 16:30

Sveiki visi. Norėjau pasidalinti mintimis su kuo nors, nes šalia žmogaus, draugės šiuo metu nėra... Situacija tokia, kad mes su vyru laukiamės pirmagymio. Iš pradžių buvo viskas gerai, džiaugiamės drauge, dėmesio netruko. Dabar jaučiu kaip jis tolsta nuo manęs.. Su telefonu niekur nesiskiria.. jaučiu kad kažką slepia nuo manęs.. žinau kad aš esu sunkaus charakterio.. tikrai jam turėtų būti sunku pakęsti mano nuotaikų kaitą.. aš kartais pati savęs imu dėl to nekęsti bet... jaučiuosi tokia nelaiminga.. jis labai geras vyras bet ėmiau vieną dieną juo nepasitikėti.. į galvą visokios negeros mintys, pavydas, pyktis.. negaliu su juo kalbėtis nes iškart apsiverkiu.. dabar rašydama akyse pilna ašarų..Esu tikrai labai jautri bet kai pastojau tapau išvis perdėtai jautri.. Kas liečia mane ir vyrą galėčiau pastoviai verkti .. nors jis su manimi gražiai elgiasi.. nežinau ką daryti.. kaip su tuo kovoti.. mėgsinsiu su juo kalbėtis kaip jaučiuosi bet kazin ar jis mane supras.. ir kazin ar viską pasakysiu nes pradėsiu verkti ir viskas pasibaigs... galbūt jau teko kam nors su tuo susidurti? su tokia būsena??

1
Anonimas , 2014 11 17, 16:41

gimdymo depresijos :D [:juokas]

4
anonimas22. , 2014 11 17, 16:43

Nesinori viską sumesti ant nėštumo :) Bet ir toliau tokiomis mintimis ir nuotaikomis nesinori gyventi.. bet kaip pakeisti viską nenumanau, nes neišeina kad ir kaip stengiuosi..

72
SimonaTa , 2018 07 24, 14:58

Būtinai apsilankykite pas speciaistą dėl galimos depresijos. Man labai padėjo: https://www.rutareiki.com/depresijos-iveikimas Arba meditacija irgi padeda, bet reikia tai praktikuoti ir tik vėliau pasijaučia gera savijauta. Kai aš susirgau depresija iš pradžių irgi nežinojau ką daryti, bet po poros mėnesių slogių minčių kreipiausi į daktarą. Dabar savijauta stabilizavosi ir jaučiuosi ganėtinai gerai :)

9
Sandrutemit , 2019 07 21, 18:28

Man depresiją pavyko įveikti be vaistų pakeitus savo gyvenimą, kuriame svarbią vietą užima režimas, malda, meditacija https://www.rutareiki.com/saves-pazinimas , sveika mityba.

87
panelyte79 , 2023 01 29, 14:10

Svarbu nelikti su savimi, savo mintimis, apmąstymais. Būtina kreiptis pagalbos. Puikūs psichoterapeutai dirba Kaune https://lotusmedica.lt/komanda/psichoterapeutai/ klinikoje. Man itin padėjo sunkiu gyvenimo etapu.

« Psichologija