Atsakyti
Viso 4 žinutės, 3970 parodymų ir 4 dalyviai
2
Sunkios skyrybos...
pradėjo mmmuch96 , 2015 02 23, 18:42

Sveikos, merginos. Žinau, kad tų temų milijonai, tačiau tikiuosi, kad taip greičiau kas nors atsilieps. Tiesiog nebežinau jau nei kam pasiguosti... Labai sunku ištverti visą tą skausmą. Pradedant nuo pradžių tai bendravau su vaikinu apie metus laiko. Ilgai jam jaučiau simpatiją, tačiau tylėjau. Prieš kelis mėn jis pradėjo su manimi bendrauti kaip ne su drauge. Pradėjo rodyti simpatiją. Galiausiai pradėjom draugauti. Viskas atrodė lyg ir tobula, atsakė į mano jausmus tuo pačiu, gražiai draugavom, leidom laiką kartu. Bet praėjus laiko tarpui jis man pasakė, kad negali į mano jausmus atsakyti tuo pačiu(neesmė, kad prieš tai dieną man į akis pasakė, jog myli). Kad mes esam per daug skirtingi ir, kad jis yra blogas žmogus nenorintis man sugadinti gyvenimo. Nežinau kur dingti, kur dėti akis mokykloje, kaip jam parodyti, kad man visiškai jis nerūpi... Realiai manau, kad jis mane paliko dėl buvusios pas kurią turbūt bėgs 5 kartą (ji jo nevertina ir pati jį palieka. Po kiek laiko vėl jo užsigeidžia.) Kaip jūs, merginos, tvarkotės paliktos vaikinų? Nes aš esu psichologiškai silpnas žmogus ir tokius dalykus atlaikyti man labai sunku. Galbūt kažkam pasirodys naivu ir vaikiška, iš dalies ir pati tai suprantu, bet dabar esu kritinėj būsenoj ir prašau jūsų pagalbos ir patarimų... [:verkimas]

0
309
Aira37 , 2015 02 23, 18:52

sunkus dalykas ta meile.. sunku ka patarti tokiais atvejais.. tam reikia laiko, kad viskas stotu i vezias :) nemanau kad cia tavo pirmas ir paskutinis vaikinas.

2
mmmuch96 , 2015 02 23, 19:22

Na taip. Bet turint tokią blogą savybę kaip prisirišimą prie žmonių labai ilgas laiko tarpas praeina kol gali susitaikyti su skyrybomis ir judėti toliau. :)

2938
bigsale , 2015 02 23, 19:28

Kitas vaikinas , nauja pazintis ir viskas bus ok :) o sis jau tebuna uzverstas lapas , kadangi kitaip jau nebus , ir kaip bebutu sunku , negalima to parodyti ... Sekmes ir stiprybes !!!

« Skyrybos