Skiltį kuruoja

Reda Rizgelytė-Viskontienė, Psichologė

Klinikinės psichologijos kvalifikacinį magistro laipsnį turinti bei privačia psichologo praktika užsiimanti psichologė.
Atsakyti
Viso 3 žinutės, 2338 parodymai ir 3 dalyviai
2
labai prašau patarkit :(((
pradėjo rutea12321 , 2015 11 06, 19:19

Taigi. turėjau daugiau kaip prieš metus vaikiną. Jis mane mylėjo ir panašiai, tačiau nemokėjo elgtis su panele ( tuo metu manimi), kadangi aš buvau jam pirma. Vieną kartą aš palužau, kadangi man pabodo tas jo šlykštus humoras apie mane ir pnš ir aš rimtai ant jo užpykau, jis atsiprašinėjo ir sakė daugiau taip nebedarys ir tt. na žinoma atleidau ir viskas lyg ir tvarkoje. poto tai vėl pradėjo kartotis ir vis baisiau tai aš jį palikau, tai padariau dėl to jog mano jausmai jam visiškai atšąlo. negalėčiau draugauti su vaikinu, kuriam nejaučių jausmų. išsiskyrus jis buvo beabejo įskaudintas ir man keršijo ( baisiai) ( nenoriu apie tai rašyt, tiesiog padarė tiek moralinių, tiek piniginių nuostolių).ir jau metus nebegaliu susirast vaikino ( tai mane tiesa sakant vis labiau liūdina, nes vis esu vieniša). per šiuos metus man rašė, su manimi bandė susipažinti keli vaikinai, tačiau visi mane , nė nespėję su manimi susitikti atstūmė. pvz su vienu vaikinu labai susibendravau ir jis mane po savaitės pakvietė susitikti. tuo metu buvau be proto laiminga, jog pagaliau! tam susiruošiau, prisipuošiau ir laukiau to momento kada susitiksim. bet... jis pasakė jog tądien nebegali ir pasiūlė susitikti kitą dieną po pietų. žinoma, man būvo liūdna. kita dieną aš jam parašiau labas ir t.t tai jis man neatrašė, žodžiu ignoravo. pasijaučiau atstumta. taip jau man nutiko ne pirmą kartą per metus. taigi prašau jūsų patarimo kaip man tą liųdesį dėl vaikinų įš galvos išbraukti? ar išvis kada nors susirasiu vaikiną? :( man 19metų.

0
Anonimas , 2015 11 22, 21:55

Labas, as vaikinas man 24. Ir manau vaikinai nesusitikinejo su tavim nes kazko bijojo. Sprendziu pagal save pats keleta kartu buvau taip dares, bijojau kazko. Zodziu cia psichologinio tipo buvo problemos pas mane, buvo galvoj o kas jeigu nepatiksiu jei o kas jei ji ten kazkokia... zodziu veliau pats sau ikaldavau kad man nereikia tu santykiu ir pan po dienos ar keliu vel pradedavau ieskot. Bet pats nezinojau ko norejau tada ir ar as isvis pasiruoses tam buvau. Taip darydamas as iskaudinau tikrai neviena mergina... Gaila kad anksciau to nebuvau suprates. Bet kaip ten bebutu daug vandens jau pratekejo jo negrazinsi. Taigi pats taip ir neturiu merginos. Ar tu susirasi vaikina? manau rasi ten kur net negalvojei kad sutiksi ji. Kaip baigti galvoti apie anuos vaikinus? Tiesiog susirask veikla pvz sporta kad nebutu laiko tam liudesiuj. P.s. jei galvoji kad visi vaikinai toke tai zinok kad ne visi toke tiesiog tau taip pasitaike...

1
ugnemala , 2016 03 08, 14:02

Išsiburk http://www.programva.com/lt/taro-kortos-burimas-kortomis-burtai , gal aiškiau pasidarys, nu o jeigu nepasidarys, kapsykis kitaip. Vis vien teks išsikapstyti, nori tu to ar nenori.

« Psichologija