Atsakyti
Viso 4 žinutės, 1261 parodymas ir 4 dalyviai
4
Eurovizija 2016
pradėjo Leo-nora , 2016 04 21, 20:52

Arteja Eurovizija ar yra besidominciu ir norinciu padiskutuot apie si konkursa. :) Visas dainas dalima paklausyti cia http://www.eurovision.tv/page/stockholm-2016/all-participants.

2
4
Leo-nora , 2016 04 22, 21:20

Tai ka niekam sitam forume eurovizija neidomi? :) Mano megstamiausios dainos be musu yra Kipro ir Lenkijos. :)

5464
Jevage , 2016 04 23, 00:13

Aš tai kažkaip neturiu laiko domėtis papildomai. :) Pažiūriu, kai rodo pusfinalius ir finalą ir viskas, o ir geriau vertint išeina girdint dainas pirmą kartą, iš anksto nenusistatau favoritų. :)

28
klubogerbejas , prieš 14 dienų, 10:47

Ar jūsų įmonė siekia skatinti kultūrinį įvairiavimą ir bendradarbiavimą? Ar jums rūpi skatinti tarpkultūrinį supratimą ir kūrybiškumą? Tada mums reikia Jūsų pagalbos! Mūsų įmonė įgyvendina naująją iniciatyvą - "Kultūros pasas". Tai yra unikali galimybė, leidžianti mūsų darbuotojams ir klientams pasinerti į kultūrinį paveldą, skatinti kūrybiškumą ir bendradarbiavimą bei prisidėti prie tarpkultūrinio supratimo. Kas yra "Kultūros pasas"? Įvairių kultūrų pažinimas: Leidžiame jums atrasti ir patirti skirtingų kultūrų tradicijas, meno kūrinius ir istoriją. Kultūrinio pilietiškumo skatinimas: Skatiname bendradarbiavimą, kūrybiškumą ir kultūrinį pilietiškumą, leidžiant jums aktyviai dalyvauti įvairiuose kultūriniuose renginiuose ir projektuose. Tarpkultūrinio supratimo puoselėjimas: Mūsų "Kultūros pasas" skatina tarpkultūrinį dialogą, bendravimą ir supratimą, padėdamas kurti bendrą ir harmoningą darbo aplinką. Kodėl verta prisijungti? Inovacijų ir kūrybiškumo skatinimas: "Kultūros pasas" suteikia jums galimybę įkvėpti ir prisotinti savo darbo aplinką naujomis idėjomis ir sprendimais. Komandos dvasia ir bendradarbiavimas: Leiskite savo darbuotojams ir klientams prisijungti prie bendros kultūrinės kelionės, kurioje jie gali dalintis savo įžvalgomis ir patirtimi. Kultūrinio įvairiavimo skatinimas: Būdamas "Kultūros pasas" dalyvis, jūs prisidedate prie įmonės kultūrinio įvairiavimo ir bendradarbiavimo puoselėjimo. https://www.magiccalf.lt/kulturos-pasas/

« Filmai, knygos, muzika