Atsakyti
Viso 3 žinutės, 5394 parodymai ir 3 dalyviai
8
Ieškau nešiojamo kompiuterio
pradėjo pasiutele9 , 2017 11 25, 23:40

Labas. Ieškau pirkti nešiojamą kompiuterį. Išnaršiau https://www.elektromarkt.lt/lt/kompiuterine-technika/nesiojami-kompiuteriai skersai išilgai bet bėda yra ta, kad apie techniką tikrai nusimanau nedaug, todėl labai sunku. Žinau, kad man reikia visai galingo (bet nežinau, kokiais parametrais aprašomas tas "galingas") - su juo bus vienu metu atidaryta nemažai programų, iš kurių tiek photoshop, tiek ir kitos panašios. Kompiuterio ieškau darbui, tad išvaizda nėra labai svarbi, net ir svoris neturi reikšmės, svarbiausia pats procesorius ir panašiai. Gal kas turit kokių variantų pasiūlyt, arba žinot į ką reikėtų atkreipti dėmesį, norint, kad kompiuteris nestriginėtų ir neužlūžtų? [:meilumas]

0
17
Alinute22 , 2018 07 12, 10:48

Na jeigu išmanai apie procesorių, tikriausiai žinai, kokiuose parametruose tos galios ieškoti :D Pati neseniai išsirinkau 2in1 nešiojamą kompiuterį (radau jį https://pigu.lt/lt/kompiuteriai/nesiojami-kompiuteriai), tai labai patogu - galima patogiai tiek kaip kompiuteriu, tiek kaip planšete naudotis. :)

28
Irena7705 , 2018 07 31, 15:23

Žinokit rinkitės pagal reikalingus Jums parametrus. Jeigu žaidžiat daug aukštos grafikos žaidimų, tai su geresne vaizdo plokšte ir t.t.. Aš nusipirkau mac bookpro, nes labai nemažai duomenų reikia talpinti plius greičio reikia, o dabar dar įdiegė sandėliio valdymo programą( http://www.terraerp.lt/funkcionalumas/sandelio-valdymas.aspx ), tai tikrai džiaugiuosi, kad nepagailėjau pinigų ant galingesnio laptopo.

« Kompiuteris, elektronika, internetas