Atsakyti
Viso 4 žinutės, 870 parodymų ir 4 dalyviai
48
del paskolos verslui
pradėjo drabuzine222 , 2018 05 15, 16:48

Sveikos, gal kas galės patarti. Jau atsibodo man visą gyvenimą dirbti kitiems asmenims, todėl vis svarstau apie nuosavo verslo įkūrimą. Ar sunku gauti paskolą, tai yra ar reikia būti pasiruošus biznio planą? Kas esat sukūrusios savo verslą, gal turėsit šiaip kokių patarimų pradedančiajai ?:)

0
49
milita111 , 2018 05 23, 14:37

Labai sveikintinas noras kurtis savo verslą :) Aišku procesas labai ilgas, laukia daug darbo valandų ir pelnas pradės eiti labai negreitai, bet jau vien tai kad investuoji savo valandas kurdama savo verslą tai atperka. Ypatingą dėmesį reikėtų skirti biznio planui - kuo jis nuoseklesnis, kuo aiškiau, ką naujo tu pasiūlysi jau esamai rinkai, tuo daugiau šansų, kad gausi paskolą. Dėl pačios paskolos tai patarčiau kreiptis čia https://www.hipocredit.lt/paskola-verslui/. Tavo pačios kredito istorija irgi labai svarbi gaunant paskolą. Turėk omeny, kad ir rizika čia didelė, bet jei noras didelis tai manau verta to siekti :)

32
vienok , 2018 06 01, 02:35

Puiki iniciatyva imtis nuosavo verslo :) Darbo laukia daug ir sunkaus, pirma aišku reikia paruošti labai išsamų verslo planą, kad kreditoriai suteiktų paskolą. Skolinantys verslui linkę griežčiau vertinti rizikas, nes pradedantieji verslininkai dažnai bankrutuoja. Aišku jeigu negausi verslo paskolos tai nenusimink, visada yra alternatyvų kaip P2P paskolos (https://www.paskoluklubas.lt/kreditai) arba paskolos iš giminių. Kas liečia verslo planą, tai daug naudingos info rasi čia https://www.verslilietuva.lt/verslauk/verslo-planas/ Sėkmės!

1
niekotokio713 , 2020 02 23, 16:38

Sveika, nuosavas verslas - sveikintinas, bet ir drąsus sprendimas. Net jei paskolos davėjas nereikalauja pateikti verslo plano, savo planą vis tiek turi turėti. Antraip skolinti pinigai sprogs ore....Taip kad patarimai pradedančiajai - susidarai savo planą, išanalizuoji galimas sėkmės ir nesėkmes, apgalvoji kaip elgtumeisi vienu ir kitu atveju. Tada nusistatai sumą ir pradėk ją detalizuoti: ką įsigysi. Kai viską surašysi lape (ar kompiuteryje), dar kartą peržiūrėk, gal kažko nėra būtina pradžioje ir paskolos suma keičiasi. Dėl paskolos verslui rekomenduoju kreiptis čia https://www.noviti.lt/ Paklausi, kodėl čia -ogi vien iš asmeninės patirties. Reikėjo paskolos vykdomam, bet pagrindinės veiklos sritį keičiančiam verslu. Kreipėmės į visus pagrindinius paskolų davėjus: bigbank, credit, finbee, paskolų klubą. Noviti Finance sąlygos buvo palankiausios + plius gavome tikrai naudingų konsultacijų ir patarimųo ne vien tik paskolos formą internete ir pinigus. Sėkmės tau!

« Mokslai, darbas, karjera