Atsakyti
Viso 6 žinutės, 1741 parodymas ir 6 dalyviai
32
Paskola automobiliui
pradėjo vienok , 2018 06 19, 23:11

Sveikos merginos :) Mūsų senasis Renault megane užsilenkė atitarnavęs virš 10 metų,tai su vyru dairomės naujo automobilio :) Neieškom nieko brangaus, jau nusižiūrėjome VW Sharaną 2010 metų, kad tilptų visas turtas į mašiną, dabar tik ieškomės, kur būtų pigiau pasiimti paskolą. Gal kas turit patirties, kur patogiau imti - iš banko ar greitųjų kreditų?

0
48
drabuzine222 , 2018 06 27, 23:06

Aš pati esu ėmusi vieną kartą iš šitos įmonės https://www.paskoliukas.lt/paskolos-internetu/ Tai esu visai patenkinta. Pati pirkau irgi automobilį, tiesa, pusę sumos turėjau susitaupiusi. Manau visai geras sąlygas gavau, pati pasiskolinau 3k, tiek maksimaliai ir duoda jie. Dar kaip supratu tarpusavio skolinimosi platformos si8lo labai mažus palūkanų procentus, bet ten jei neklystu priklauso nuo tavo skolinimosi reitingo ir nors rašo kad nuo 6 proc gali pasiskolinti, labiau realu gauti paskolą už kokius 10 proc. :)

49
milita111 , 2018 06 29, 01:06

Aš pati prireikus paskolos skolinuosi iš P2P platformų. Palūkanas gali pasirinkti pati, bet šiaip gali tikėtis pasiskolinti už kokius 10proc. Gali skolintis iš finbee.lt, bet ten maksimali suma tik 6k eur. Paskolų klubas (https://www.paskoluklubas.lt/kreditai) skolina iki 10k eur. Gali ai6ku ir nueiti į banką pasiteirauti, kokias palūkanas pasiūlys jie. Kadangi jie suinteresuoti suteikti tau paskolą, tai gali visada bandti derėtis. Gali būti, kad palūkanos bus geresnės negu P2P platformose :)

9
Ievukastl , 2019 06 07, 14:21

Sveika, o tai kiek tas VW Sharan kanuoja? Ar patys esate kažkiek jau susitaupę? Labai viskas ore be detalesnės istorijos, bet pati naudojuosi https://credit24.lt/lt/vartojimo-paskolos/ kai prireikia. Labai lanskčios sąlygos, turbūt tai ir patogiausia. Pasiskolini kiek reikia, nebūtina turėti suplanuotą pirkti produktą beveik kišenėje, gali dar paskolos išmokėjimo metu keisti sąlygas, prasitesti, susitrumpinti ir panašiai. Šiaip kaip ir sakau, reikėtų daugiau informacijos, kad geriau kažką patarti :)

29
Kuprutė , 2019 11 07, 15:05

Dabar vartojimo paskolą galima gaut visai nebrangiai, kas liečia palūkanas. Vartojimo paskola geromis sąlygomis turbūt kad geriau negu autolizingas ar paskola už automobilį, nes paėmei ją ir viskas, tiktai įmokas moki kas mėnesį, čia sarašas bendrovių, teikiančių tokias paskolas https://vipkreditai.lt/vartojimo-paskola-internetu/. Su autolizingais ir panašiai jau daugiau reikalų - visokie draudimai mašinų, įmokos turbūt didesnės gaunasi ir t.t. Jei kredito istorija gera, pajamos palyginti neblogos, galima tikrai geromis sąlygomis gauti vartojimo paskolą, plius dar ne viena finansinė bendrovė ir akcijas visokias taiko, kaip pvz. nuolaidas palūkanoms

87
panelyte79 , 2020 03 25, 18:44

o kaip nustato paskolos dydi automobiliui? Ji ivertina? Jei nusiuziurejau kokio noriu, bet jam reikalingas stiklo keitimas. Pasidomejau kiek tai kainuoja https://carglass.lt/paslaugos/automobiliu-stiklu-keitimas/ ar yra tikimybe, kad paskola sumai su remontu gauciau?

« Automobilis, motoroleris, dviratis