Atsakyti
Viso 3 žinutės, 1749 parodymai ir 3 dalyviai
48
Dideles vestuves
pradėjo drabuzine222 , 2018 08 16, 18:43

Sveikos. Dabar vat galvojau apie vestuves, kaip visi stengiasi surengti kuo dididesnes ir kuo prašmatnesnes vestuves, kad susirinktų kuo daugiau giminių ir visi kuo daugiau prisigertų. O man kažkaip toks šventimo būdas visai nepriimtinas, man norėtųsi kažko ramesnio ir imymesnio. Bet aišku daug giminių įsižeis jeigu sužinos, kad susituokei, o jų nepakvietei. Tai vat tokia ir dilema, nesinori pyktis su giminaičiais, bet šventė tai juk man ir mano vyrui, tai vat ir nenusprendžiu, kaip daryti - ar rengti šventę sau ir savo jaunikiui, ar visai giminei, kuri ko gero lauks kvietimo tik dėl to, kad galėtų vestuvėse pavalgyti ir pagerti kitų sąskaita :/ Ką manote jūs?

0
32
vienok , 2018 08 29, 23:42

Šiaip visiškai pritariu tau. Aš pati labiau linkusi pasirinkti pasisėdėjimą su keliais žmonėm, negu kviesti visą giminę, juolab kai su didžiąja dalimi mes praktiškai net nesimatome, geriausiu atveju kartą-du per metus. Aišku yra tas poreikis kažkoks pasikviesti žmones, kad jie paminėtų tavo šventę, bet manau galima apsieiti ir be pompastikos ir tūkstančio eurų išlaidų. Vat neseniai užmačiau įdomų straipsniuką apie vestuves miške http://www.isteku.lt/patarimai/vestuviu-planavimas/vestuves-miske-uz-ir-pries-n521 Tai visų pirma ir kaina tikrai mažesnė būtų negu nuomojant vilą, o antra tai labai originali idėja, ir manau įsimintų daug labiau negu kad eilinės niekuo neišsiskiriančios vestuvės. Dar kitas įdomus variantas, čia labiau tiems kuriems nepatinka šurmulys ir daugybė svečių šventėje https://www.travelplanet.lt/keliones/vestuves-uzsienyje. Čia jau toks visai privatus šventimas būna, nes važiuoja tik jaunikiai ir liudininkų pora :) Tai šitas variantas labai romantiškai skamba ir iš finansinės pusės manau daug labiau apsimoka :)

87
panelyte79 , 2019 01 16, 16:35

Manau jau nieko nebestebina mažos ir kuklios vestuvės be jokių kelių dienų šventimo, piršlio korimo ir kitų liaudiškų papročių. Vis daugiau renkasi ramų pasisėdėjimą jaukioje vietoje. Vasarą kaip tik buvome brolio šventėje https://www.daugirdas.lt/restoranas/sky-terasa/ labai gražu buvo ir jauku, o dalyvavo tik patys artimiausi. Jaunieji išvyko į kelionę. Manau tai geriau nei visą giminę vaišinti dvi dienas

« Šventės