Atsakyti
Viso 3 žinutės, 2573 parodymai ir 3 dalyviai
49
Klausimelis
pradėjo milita111 , 2018 10 22, 22:45

Sveikos mergaitės. turiu tokią bėda - reikia padengti susikaupusias skolas. Paprašyčiau mamos pagalbos, bet lyg tyčia irgi laikai ne patys geriausi, Galvoju apie paskolą. Bet nežinau, iš kur geriausia imt. Nes dabar pilna kur visur tik ir siūlo imt tas paskolas, baisu kad neapgautų. Gal turit kokių patarimų?

0
48
drabuzine222 , 2018 10 29, 00:08

Šiaip esu ganėtinai prieš paskolas, bet keletą kartų būtent paskolos išsuko mane iš nepatogių situacijų. Tai siūlau arba eiti į banką ir pasižiūrėt kokias sąlygas jie pasiūlys, arba skolintis iš P2P platformų. Pateiki užklausą paskolai, pasirenki norimas palūkanų normas ir kiti žmonės ją tau suteikia. Yra keletas platformų, Man teko naudotis Paskolų klubu (https://www.paskoluklubas.lt/paskolos-internetu), palūkanos prasideda nuo 6%.

32
vienok , 2018 10 31, 14:03

O tai imsi paskolą, kad padengtum kitas paskolas ar tiesiog paprastas skolas? Nes jeigu jau turi paskolų kurių nesigebi išsimokėt, tai tada rekomenduočiau refinansavimą, o ne dar vieną paskolą. Tada persiskaičiuos tavo paskolos ir gali būt, kad reikės mokėt mažesnius procentus. Jeigu reik skolas paprastas padengt, na tada gali imti paskolą iš greitųjų kreditų. Kolkas žinau kad paskoliuke (https://www.paskoliukas.lt/greitieji-kreditai/) gan neblogas sąlygas suteikia, maksimali suma kurią gaut yra 3000 Eur. Jeigu reik didesnės sumos, tada tiesiog eik pro visus didžiuosius bankus ir pateiks jie tau pasiūlymą ir galėsi išsirinkti geriausią. Pliusas imant iš banko - tai kad gali dar pasidarėti dėl tau palankesnių sąlygų. Greitųjų kreditų pranašumas, tai kad jie labai greitai išmoka tau pinigus, praktiškai iškart, tai jjeigu skubu tada rekomenduočiau greituosius kreditus. Daug kas sako kad ten daug visokių paslėptū mokesčių, bet nelabai įsivaizduoju kaip tai gali būt, kai dabar juos griežtai reguliuoja.

« Socialiniai reikalai