Atsakyti
Viso 3 žinutės, 4434 parodymai ir 3 dalyviai
1
Tutis vezimeliai
pradėjo dobiokojinyte , 2019 04 11, 20:50

Drauge perleido savo Aero Tutis vezimeli ir galiu sakyti, kad su juo mums labai pasiseke. Is pradziu galvojome apie naujo vezimelio pirkima, nes girdejau, kad naudotu vezimu vaziuokle daznai buna apgadinta ir pan., taciau musu atveju nieko panasaus nebuvo. Manau, kad kai perki gera ir kokybiskai pagaminta daikta, jis tarnauja dvigubai ilgiau. Dar buvo like daugiau nei pusmetis garantijos. Vezimelis erdvus, vaziuokle tikrai tvirta, puikiai amortizuoja ir nebarska vaiko dantys vaziuojant per zvyra. Labai patogi nesiojamoji dalis. Erdv ir lengva. Tikrai rekomenduoju.

0
1
mackevic , 2019 04 11, 20:59

Mes gyvenmae mieste tai svarbiausias buvo manevringumas. Todel issirinkome Aero Tutis. Vaziuojant per siauras Vilniaus gatveles ar ivaziavus i kokia parduotuve tikrai manevringumas yra svarbus faktorius, be to, ant vaziuokles yra erdvus krepsys, todel vezimelis puikiai tarnauja ir pirkinams sudeti, viskas i ji telpa. Vezimelio medziaga neperslampama tai net ir lietui lyjant zinau, kad viduje viskas bus sausa.

1
leviossa , 2019 04 12, 12:33

Man svarbiausia buvo, kad vezimelis butu siltas ir minkstas. Pirkome Aero Tutis, jame yra kokoso drozliu ciuzinukas kuris yra minkstutis, komplekte yra ir uzdengimai jei lytu ar butu stiprus vejas tai siluma puikiai sulaikoma. Be to, termo lopsys puikiai uztikrina tinkama termoreguliacija ir apsaugo nuo dregmes saltu ar karstu metu laiku. Ratai dideli, nesunku uzvaziuoti kur reikia, labai geras pravazumas. Tikrai superine investicija ir dar tikrai liks antram vaikui.

« Apie vaikus