Atsakyti
Viso 5 žinutės, 1849 parodymai ir 5 dalyviai
49
Mažas butas
pradėjo milita111 , 2019 07 31, 11:37

Sveiki. Su vyru žadame daryti kapitalinį savo butuko remontą (kurio dydis apie 45kv.m). Norėtųs jaukiai gyventi o tuo pačiu ir sutalpinti visą savo turtą. Abiems patinka minimalizmo, retro interjerai. Dabar renku visokią informaciją apie interjerus ir kaip sutalpinti nedideliame butuke viską ko nori. Gal jūs kažkokių patarimų turėsite ?:)

0
32
vienok , 2019 08 02, 18:45

Mano nuomone, tai minimalizmas ir retro iš pagrindų nelabai dera :) Vienam yra gana griežtos formos, neutralios spalvos, kuo mažiau bereikalingų daiktų, o retro stilius galima sakyti yra retro priešingybė :D Na bet gal ir įmanoma suderinti juos, nesu aš jokia interjero ekspertė :D O šiaip ką galiu patart, kokių klaidų nedaryti, tai venk virtuvėje nelygių paviršių plytelių, nes neįmanoma bus nuvalyti jų. Dar didelė klaida manau, kai bandoma visko kuo daugiau sukišti į vieną patalpą/butą - kuo daugiau spalvų, baldų, paveikslų... Jūsų namai juk ne sandėlys, kur reikia kaupti daiktus! :)

48
drabuzine222 , 2019 08 02, 19:04

Na aš savo buto dar neįrenginėjau, bet ateityje tikrai tai žadu padaryti :) Tai dabar mėgstu pasidomėti ir paskaitinėt, kokių būna interjero stilių, kaip viską suderinti ir panašiai. Tai man vat šis butukas praktiškai idealiai viską atspindi, ko aš norėčiau https://www.delfi.lt/bustas/interjeras/mazo-buto-irengimas-sis-pavyzdys-ikveps-visus.d?id=78486613. Visų pirma spalvos - pilkšva, juoda, ruda, turkio spalva - sukuria nerėžiančią akių atmosferą, taip pat ir sukuria didesnį erdvės pojūtį. Atkreipk dėmesį į šviestuvus - ilgi ir pakabinami, taip pat ir lentynos, užuolaidos - visur yra išnaudojamos aukštos lubos. Daug veidrodžių, langai per visą sieną. Žodžiu, visai nemažai galima pasisemti iš šito interjero :) Tokiame bute taip pat labai derėtų ir išmanieji sprendimai, kaip pvz. tokie sensoriniai jungikliai https://www.jung.de/lt/1987/produktai/technologijos/knx-sistema/knx-sensoriniai-jungikliai-f-50/, kai su vienu jungikliu, esančiu šalia miegamojo lovos, galėtum reguliuoti žaliuzes, šviesas. Labai daug charakterio butui suteikia keletos interjero stilių persipynimas. Tai minėjai, kad patinka retro ir minimalizmas - šie du stiliai tikrai gali tarpusavyje sukurti įdomų derinį, tad siūlau nevengti paeksperimentuoti su naujovišku+klasikiniu stiliumi :)

106
Mergiukas , 2021 06 27, 22:17

Mes norime grindinio sildymo. Skaitau, kad reikia kolektoriu isirengti https://sildykis.lt/produkto-kategorija/katilines-iranga/sildymo-kolektoriai/ gal kas pasidarete toki sildyma? Nes tikrai rudeni, pavasari tai didelis privalumas. Juolab mazylis ant grindu zaidzia, norisi, kad butu silta ir jauku

87
panelyte79 , 2022 09 26, 10:39

Mūsų butas taip pat mažytis. Tad vasarą per karščius labai pasitarnavo lubinis ventiliatorius https://www.el-vent.com/lt/vedinimo-sistemos/lubiniai-ventiliatoriai tikra atgaiva svetainėje prie televizoriaus.

« Namai