Atsakyti
Viso 3 žinutės, 1636 parodymai ir 3 dalyviai
1
Darbas namuose
pradėjo Indre55 , 2021 01 15, 22:14

Gal kas nori papildomo darbo nuotoliniu būdu (labiau tinkamas moterims)? Darbas saugus, investicijų nereikia. Viskas ko reikia tai tik internetas, telefonas arba kompiuteris. Darbas susijęs su tinkliniu marketingu, švediškoje įmonėje Orifalme, kuri turi 50 m. patirtį ir dirba net 60 pasaulio šalių ir turi projektą "SUPER LIFE". Šį darbą galima derinti su visomis veiklomis, nes galima dirbti namuose kada nori ir kiek laiko nori, o mokama yra už rezultatą. Galima uždirbti legaliai, Online būdu 50 - 1000 € ir daugiau kiekvieną mėnesį, nes pajamos nuolat augančios ir jos priklauso nuo pačio žmogaus įdėtų pastangų darbui, noro gyventi geriau ir bendradarbiavimo. Platinti nieko nereikia, katalogų tampytis nereikia, yra dirbama sau, galiu apmokyti tave, pateikti mokomąją medžiagą. Oriflame daro webinarus, o pasiekus aukštesnius lygius galima dalyvauti konferencijose, siekti karjeros, turint motyvacijos ir dirbant galima gauti premijas kurios prasideda nuo 1000 eurų, o mūsų kolektyvas didėja, merginos draugiškos. Jei sudominau parašyk man. :))

1
58
milda684 , 2021 11 15, 10:37

Labas, gal ir ne visai į temą, bet kadangi jau prakalbome apie darbą namuose, norėjau paklausti kaipvietą rekomenduojate įsirengti darbo vietą? Girdėjau apie pakeliamus stalus, svarsčiau apie tokį https://www.ofisasprabangiai.lt/produktai/stalai/pakeliamas-stalas-efg-ofi-apvali-koja-su-pertvara kaina pakankamai gera, ir galėčiau karts nuo karto stovėdama padirbėti. Kokia jūsų nuomonė apie pakeliamus stalus? galbūt neverta?

87
panelyte79 , 2022 05 24, 09:56

Gal patartumėte kokie antspaudai (reikia 2 eilučių teksto) patogiausi ir patvariausi? Nes labai daug jų rūšių yra https://eurobiuras.lt/lt/10-antspaudai Ar tie standartiniai, ar mažyčiai kišeniniai?

« Mokslai, darbas, karjera