„Pavasario Pop Up“ supažindins su naujausiomis mados tendencijomis

ilgas

Popup.lt visai netrukus pakvies į stilingiausią pavasario renginį -  Pavasario Pop Up!  Gegužės 7-8 dienomis Kultūros bare Kablys, Vilniuje susitinka virš 50 mados, juvelyrikos, interjero ir maisto prekių ženklų.

Pirmasis „Pop Up“ renginys, vykęs prieš Kalėdas, sulaukė itin didelio susidomėjimo. Šiemet renginio organizatoriai tikina nustebinsiantys lankytojus kiek kitokiu, išskirtinio turinio renginiu. Šeštadienį ir sekmadienį vyksiančiame „Pavasario Pop Up“, nuo 12 iki 18 val., busite supažindinti su vėliausiais mados, parfumerijos ir kosmetikos, juvelyrikos bei interjero kūrėjų darbais.

Renginio metu lankytojai bus kviečiami apsilankyti specialiai renginiui skirtose pop up dirbtuvėse: dekoratyvinės kosmetikos liniją pristatantis „Uoga Uoga“ prekės ženklas patars, kaip atlikti stulbinamą makiažą, juvelyrė Simona Samajauskaitė padės patiems pasigaminti aksesuarus, „Anchovy“ lankytojus kvies susikurti atviruką ir išsiųsti jį čia pat – pop up’o metu veiksiančiame pašte. Kavos entuziastai „Crooked Nose & Coffee Stories“ supažindins su originaliais kavos mišiniais ir jų gamybos būdais, o kepyklėlės „Tie kepėjai“ komanda siūlys paragauti gardžiųjų skanumynų. 

popup6

Visos pavasario naujienos – vienoje erdvėje

„Pavasario Pop Up“iniciatorės Erika Paulauskė ir Ieva Marija Andrulytė atskleidžia, jog vienas svarbiausių reikalavimų renginio dalyviams šiemet – pristatyti tik naujausias kolekcijas ar produktus.

„Kablyje“ savo naujienas atstovaus žinomos lietuvių dizainerės Lilija Larionava, Laura Dailidėnienė („Daili“), Kristina Kruopienytė („Kristina Kruopienyte fashion“), Diana Paukštytė, Renata Mikailionytė, juvelyras Benas Staškauskas („S’j“) bei daugybė kitų gerai pažįstamų ir naujų, bet jau pripažintų kūrėjų. 

Popup.lt šiemet žada ir daugiau naujienų – momentinio renginio metu lankytojų laukia nauja - krautuvėlių (butikų) erdvė. Čia bus galima įsigyti ne tik Lietuvos, bet ir užsienio kurėjų darbų.

popup4

popup5

Pavasario Pop Up“dalyviai

Juvelyrai ir papuošalų gamintojai: „S'j“, „DD Workshop“, „bobriq“, „Tagua.lt“, „okiiko“, „Toma accessories“, „Simona Samojauskaite Jewellery“, Sonata Bylaitė, „The Basic“, „Faustwatches“, ”Anchovy”, “Shkertik”.

Interjero elementai: „Noema Paper House“, „Threesome“, „Soiree“, Andrew Mikšys, “A Chair and A Table”, "Matte Home".

Maisto atstovai:  „Crooked Nose & Coffee Stories“, „Tie kepėjai“, “Copper/Field Hemp”, “TUTU”.

Galanterijos ir aksesuarų gamintojai: „erikahoc“, „UNDER MY ROOF“, „formuniform“, „Things Happen“.      

Drabužių dizaineriai: Renata Mikailionytė, Lilija Larionova, Diana Paukštytė, “Laura Daili”, „Naked Bruce“, „wake me not“, „Kristina Kruopienyte Fashion“, „Body Talk“, „UNDRESS“, „JNBY“, „Nosleep“, „Toms“, „VAYU“, „atsikeli ir varai“, „House of Naive“.

Parfumerijos ir kosmetikos ženklai: „FUMparFUM/created by Aistis Mickevičius“, „You&Oil“, „Uoga Uoga“, „Driu beauty“.

Butikai: “KOKO Boutique”, “V2 Concept Store”, “MIUTTO”, "House of Naive".

popup7

popup8

„Pavasario Pop Up“ kultūros centre „Kablys“ (Kauno g. 5, Vilnius) vyks gegužės  7-8 dienomis nuo 12 iki 18 val.

Renginio informaciją sekite www.popup.lt

Parengė Greta Jonaitytė

popup1

popup3

popup2

2016 Balandžio 20
Bookmark and Share
2 komentarai Komentuoti
auraend, 2016 08 19, 10:39

Labai įdomus buvo renginys. Pasisėmiau naujų idėjų. Labiausiai patiko <a href="http://www.vertejuvelyrika.lt/lt/kiti.htm" alt="juvelyriniai dirbiniai">juvelyriniai dirbiniai</a>

SilvijaIja, 2018 05 16, 11:02

Labai geras renginys!!! Labai daug <a href=''https://bestdress.lt/31-kelnes'' alt=''madingi rūbai''>madingų rūbų</a> , aksesuarų ir grožio prekių! :)