Kaip paruošti odą išleistuvėms, kad ji atrodytų tobulai?

Vasara abiturientėms - ypatingas metas: nerimą kelia egzaminai, tačiau kartu giliai širdyje šildo malonus gražiausios mokyklos šventės – išleistuvių - laukimas. Dažna mergina iš anksto ima planuoti savo šventės apdarus, šukuoseną ir makiažą. Tai - tikras iššūkis, nes karštą vasaros dieną norisi ir patogiai jaustis, ir pritrenkiančiai atrodyti. O ar įmanoma tai suderinti?

Svarbu atminti, kad išleistuvės - mokyklos šventė, pasirinkusios jaunatvišką įvaizdį tikrai neprašausit. Jo akcentu turėtų tapti išpuoselėta oda.

Daugelį merginų kamuoja blizganti T zonos oda, kurią net ir užmaskavus, po kurio laiko blizgėjimas vėl matosi, o blogiausia - šis odos trūkumas pastebimas ir nuotraukose... O kaip rasti kompromisą tarp gaivaus įvaizdžio ir spuogelių, raudonų dėmelių bei blizgėjimo užmaskavimo? O gi pasirinkti priemonę, kuri vienu metu kovoja su pagrindiniais odos trūkumais bei ją puoselėja.

BB

Kosmetikos kompanija „Maybelline New York“ savo gerbėjoms siūlo ypatingą, net 8 savybes turintį „Dream Pure BB“ kremą, sukurtą specialiai normaliai ir mišriai odai. Jis, skirtingai nei kreminė pudra, yra lengvos konsistencijos, neapsunkina odos, neužkemša porų, todėl šventinę dieną tikrai jausiesi patogiai.

Jaunai odai itin tinkanti priemonė ne tik maskuoja, bet ir paslepia po spuogų likusius randelius, mažina paraudimus, drėkina bei ramina veido odą ir sudėtyje turi SPF15 apsaugą nuo saulės, todėl šventės dieną fotografuojantis lauke neteks jaudintis dėl kenksmingų saulės spindulių ar „ištirpusio“ makiažo.

Nerimauji, kad nesugebėsi tolygiai padengti veido ir atrodysi lyg su kauke? „BB“ kremo kūrėjai teigia, kad net ir pirmuosius žingsnius į kosmetikos pasaulį žengiančios merginos gali būti ramios - „Dream Pure BB“ kremas prisitaiko prie tavo odos atspalvio, jį sulygina bei skaistina, kartu paslėpdamas ir visus odos nelygumus. 

 

Tačiau oda reikia rūpintis ne tik per išleistuves, o nuolat, tad šis itin lengvos konsistencijos „Dream Pure BB“ kremas lydės tave visą vasarą: jo sudėtyje nėra aliejų ir sunkiųjų užpildų, todėl nereiks jaudintis, kad maskuojant netobulumus užkimši poras ir dėl to rasis naujų spuogų. Priešingai, „Maybelline New York Dream Pure BB“ kremo sudėtyje esanti 2% salicilio rūgštis mažina spuogų atsiradimą ir naikina po jų likusias dėmeles.

Tark sunkioms pudroms „ne“, būk madinga ir rinkis priemones, kurios ne tik maskuoja, bet ir apsaugo bei puoselėja tavo odą.

O kaip lengvai susikurti madingą natūralų makiažą, žiūrėk čia.

2014 Birželio 03
Bookmark and Share
tarpmergaičių.lt komanda vėl Kauno maratone

Pamenate, praėjusiais metais siautėjome, smagiai leidome laiką Kauno maratone? 

Prizų turime VISOMS dalyvėms. Visas originaliai apsivilkusias ir maratone bėgusias tarpmergaičių.lt nares apdovanosime puikiu AVON nagų dailės rinkiniu.

Skaityti Jono Jonušo namuose pragmatiškas požiūris į vartojimą

KIDIBAM užsuko į praeityje garsaus dainininko Jono Jonušo namus, pasikalbėti apie jo tris vaikus – devyniolikmetį Joną, devynmetę Miją ir trejų Umą, bei požiūrį į vaikų drabužius.

Skaityti