Lepiname plaukus natūralia Uoga Uoga kosmetika + Konkursas

Greičiausiai, puikiai žinote, jog vėsiu oru išskirtinai prižiūrėti bei lepinti reikia ne tik odą, bet ir plaukus. O kaip gi geriau palepinti juos nei natūraliais produktais. Natūralių produktų galima rasti ir savam šaldytuve ar vaistinėse, jeigu puikiai žinai, ko taviems plaukams tiksliai reikia, tačiau geriausiai pasitikėti natūralią kosmetiką išmanančiais Uoga Uoga ir pasirinkti jau kruopščiai atrinktus derinius.

Šį kartą tarpmergaičių.lt rankose tobulas trio: natūralus plaukų šampūnas, kondicionierius ir aliejinė kaukė. Neknatraudamos testuojame, lepinamės ir komentuojame savas įžvalgas jums.

Uoga plaukams

Pirmiausiai, mus labai smagiai nuteikia kaip visuomet išradingi Uoga Uoga produktų pavadinimai, suteikiantys dar daugiau noro kuo greičiau nerti į malonumus. 

Natūralaus normaliems plaukams skirto kasdienio naudojimo šampūno "Laumės puokštė" sudėtis labai turtinga. Jame ir juodieji serbentai, ir beržų pumpurai, taip pat prabangus ir itin vertingas simondsijų aliejus. 

Atkreipsime dėmesį, jog šampūno galiojimo laikas trumpas, nes tik taip ir gali būti, kai produktas natūralus. Šampūno konsistencija tiršta ir jis neputoja taip, kaip esame dažnai įpratę. Bet juk natūralūs produktai neputoja, tad tai tik dar vienas įrodymas, jog jūsų rankose gamta.

Uoga galiojimo laikas

Antras žingsnis šiame lepinimosi rituale - plaukų balzamas "Sesė ilgakasė". Jį naudojame po šampūno, įtriname drėgnus plaukus ir nuplauname. Balzamas beje gali jums tarnauti ir kaip kaukė, tokiu atveju balzamu įtrintus plaukus paliekame 10-15 min. Balzamo sudėtyje yra makadamijų, moringų  ir kokoso aliejų, jis kvepia šermukšniais, liepomis ir ramunėlėmis. Tikra pieva vidury žiemos!

 

Uoga kondicionierius

Na ir galiausiai, trečias žingsnis tobulai sveikiems plaukams išlaikyti - stiprinamasis plaukų aliejus, kurį Uoga Uoga visiškai pelnytai vadina "Džiunglių eliksyru". Jį naudokite dukart per savaitę, geriausiai ramiai gulėdamos šiltoje vonioje, nes šiuo aliejumi nuo  galiukų ištrintus plaukus reikės palaikyti iki  25 min. Aliejaus sudėtis trumpa, bet puiki: alyvuogių ir ricinų aliejai, sandalmedžių ir apelsinų kvapas praturtintas vitaminu E. Siūlome išbandyti ir vaikino barzdai paminkštinti.

Uoga aliejus

Taigi po  šių trijų produktų jaučiamės lyg apsilankiusios prabangiame grožio salone, nes plaukai lengvučiai, švelnūs ir fantastiškai kvepia. Nors bėk palaidais!

Na bet kalbos kalbom, o juk išbandyti reikia ir jums. Todėl antradienį (vasario 24 d.) padovanosime net tris puikius rinkinius ir jums. Tereikia komentare papasakoti savo plaukų lepinimo ritualą žiemą.

Pasidalinkit šiuo puikiu konkursu ir su draugėm, verta!

2015 Vasario 18
Bookmark and Share
27 komentarai Komentuoti
Laima..., 2015 02 18, 15:50

Kai vakarai šalti, mėgstu pasilepinti karšta vonia. Tuomet yra laiko ir plaukus palepinti, ir sušilti.

Odeta., 2015 02 18, 18:12

Savo plaukučius pradėjau mylėti neseniai, visada juos kirpdavau , o dabar net ir ašaros išbėgtų daug nukirpus.. Todėl stengiuosi juos stiprinti kauke kuri susideda iš : medaus, kiaušinio baltymo, citrinos bei ricinų aliejaus, stengiuosi plaukų būklę gerinti tik naturaliomis priemonėmis.

Saja14, 2015 02 18, 18:18

Kai žiemą būna šalta ir plaukučiai reikalauja daugiau dėmesio tada juos palepinu kiaušinio ir medaus kauke bei įvairiais aliejukais :)

neringis, 2015 02 18, 18:21

Naudoju aliejų mišinius prieš plaukų plovimą, o po plovimo, bent kartą per savaitę panaudoju stipriai drėkinančią plaukų kaukę.

Faustėja, 2015 02 18, 18:30

Kadangi svajoju apie ilgas kasas, visados labai gaila juos kirpti, stengiuosi juos lepinti plaukų kaukėmis, biosilk aliejuku taip pat argano aliejuku, nepamirštu kelis kartus per mėnesį užteptį kokosų aliejaus ant plaukų :)

rutykee2, 2015 02 18, 19:15

Plaukučius kartais palepinu alyvuogių aliejumi,truputį pašildytą tepu ant kasos,susipinu,tai darau prieš miegą ;) Kartą per mėnesį ištepu juos medumi. „Tai geriausi vitaminai plaukams, džiaugiuosi, kad turiu galimybę taip puoselėti plaukus.“ Medus – labai šaunus dalykas, nes plaukai ne tik gauna vitaminų, medus padaro juos labiau žvilgančius, puresnius, atnaujina spalvą!

Aiduuke, 2015 02 18, 19:59

Išplakti stiklinėje vieną kiaušinį ir vieną trynį, paskui pripilti iki pusės į stikline gana šilto vandens. Labai gera kaukė plaukų saknims , maziau slenka ir geriau auga :-)

renatta, 2015 02 18, 20:49

Jei vasarą pritrūksta laiko plaukams, o ir mažiau tos priežiūros reikia - užtenka padrėkinti apipurškiant levandų vandenuku, žiemą juos tikrai lepinu :) Į galvos odą mėgstu įmasažuoti kokosų aliejaus, palikti pusvalandžiui ar ilgiau. O išplovusi plaukus, perskalauju juos dilgėlių ir pipirmėčių hidrolatu, kurį pasigaminu iš surinktų vasarą vaistažolių. Plaukai būna minkštučiai, skaniai kvepia ir mažiau elektrinasi. Linkiu visoms nepatingėti ir palepinti plaukus, ir ne tik žiemą - visada, kada tik randate laiko. Rezultatas - ilgesni ir tvirtesni plaukai.

Lavanta09, 2015 02 18, 22:08

Kas antrą savaitę, gulėdama vonioje pasidarau natūralaus jogurto kaukę, vėliau skalauju plaukus žaliąja arbata, susuku į minkštą rankšluostį ir palieku džiūti. Jau seniai mano stalčiuje dulka džiovintuvas, tiesintuvas, plaukų putos ir lakas. Savo plaukus stengiuosi lepinti taip, kaip lepino mano močiutė. :)

alio-nka, 2015 02 18, 23:37

Labai gerai prinokusis, t.y., labai minkštas avokadas ir mėgstamas aliejus. Avokadą sutrinti, įpilti 5-6 lašus aliejaus ir užtepti ant plaukų. Užsidėti maišiuką ir palaikyti kuo ilgiau (geriausia per naktį). Labai gerai pamaitina sausus plaukus. P.S. jei į naminę kaukę įmaišysite cinamono, plaukai nepaprastai skaniai kvepės…

lem0na, 2015 02 19, 09:36

žiemą plaukus lepinu aliejinėm kaukėm, naudoju maitinančias kaukes, dažniau pinu plaukus, kad nesiplaikstytų ir nesielektrintų. Ir stengiuos nešioti kepurę :)

papasakok, 2015 02 19, 10:28

žiema savo plaukučius lepinu keletu būdų: + leidžiu išdžiūti patiems. nenaudoju džiovintuvo, plaukų žnyplių. Plaukai ėmė mažiau riebaluotis, plaunu tik kas 3 diena. + plaukams darau dvejopas kaukes: aliejine(alyvuogių aliejus, ricinų aliejus + eterinis aliejus ( rozmarinų arba ylang ylag arba pačiulių)) arba paprasta iš kiaušinio trynio, alyvuogių, ricinų aliejaus , eterinio aliejaus(iš minėtų anksčiau), medaus. + po plaukų plovimo, jeigu ta diena nesidariau plaukų kaukės, tai plaukų galiukus patepu mažu kiekiu alyvuogių aliejaus. + po plaukų plovimo, jeigu ta diena nesidariau plaukų kaukės, plaukus papurškiu vandens+ eterinio aliejaus( jis ištirpintas mažam kiekį glicerino) mišiniu.

IngaSvdk, 2015 02 19, 11:17

naudoju kokosų aliejų

juuste666, 2015 02 19, 18:58

savo plaukus visada lepinu kokosu aliejumi pora valandu kaip niekur! daznai darausi naturalias kaukes is medaus, alyvuogiu aliejaus, avokado , kiausinio ir pns. Plaukai buna nuostabiai svelnus , kaip silkiniai. ypac ziema labai gerai palepinti plaukus! :)

asarejarubai, 2015 02 19, 23:50

Badziau ir namines kaukes, bet niekas netiko taip kaip NATURA SIBERICA linijos produktai. Sampunas, balzamas ir kartais kauke. Plaukai puikiai auga, blizga....Pamilau sia linija ir tikrai rekomenduoju toms kurios nori tobulu plauku man padejo :) Bet butu smagu isbadyti ir sios linijos produktus nes dar nebandzia todel bandau laime ;)

Odeta159, 2015 02 20, 19:27

Niekada nenaudoju džiovintuvo, leidžiu plaukams patiems išdžiūti ir dažnai lepinu kokoso aliejumi.

Ugniezka, 2015 02 20, 21:05

Plaukus palepinu kokosų aliejumi, stengiuosi nedžiovinti džiovintuvu. Renkuosi kuo natūralesnius šampūnus.

manomeile1, 2015 02 20, 22:30

šiuo laikotarpiu mano plaukučiai labai išsausėjo bei slinkti pradejo, todėl labai gerą kaukę atradau, kuri 100proc pasiteisino - tepu bent kartą per savaitę: bulvių kaukę su tryniu ir medumi (smulkiai sutarkuokite 3 bulves, nusunkite, sumaišykite su kiaušinio tryniu ir 20 g medaus - ištepkite, palaikykit 30 min ir išplaukite) **kartais pasidarau natūralu šampūną plaukams: nedideliame kiekyje vandens ištirpinkite 2 šaukštus garstyčių, atskieskite šiltu vandeniu, kad būtų 1 litras. Liux *** bei tepu plaukų galiukus - ricinos aliejumi :)

puikiausioji, 2015 02 23, 06:53

Šaltuoju metų laiku plaukus dažniau palepinu įvairiomis natūralių aliejų ir jų mišinių kaukėmis. Reguliariai atlieku galvos odos masažą, kuris gerina kraujotaką, spartina plaukų augimą. Taip pat geriu vitaminus. Plaukams puoselėti ypač tinkami B grupės vitaminai bei biotinas.

irmavai, 2015 02 24, 00:01

Mėgstu palepinti savo plaukus visais metų lakais :) O žiemą ypač, kenčia plaukučiai dėl temperatūros svyravimų, šalčio, sauso orą patalpose, kepurių nešiojimo ir t.t. Mano plaukų lepinimas: laiku pakerpu plaukų galiukus, nenaudoju džiovintuvo, darausi naminio medaus ir kiaušinio kaukę. Pamasažuoju šaknis ir palaikau kaukę pusvalandį. Jei neturiu laiko kaukei, naudoju balzamą kad pamaitintų ir padrėkintų plaukus. Praskalavimui įlašinu trupučio acto dėl žvilgėjimo. Arba pasidarau šalavijų nuoviro ir skalauju. Ir po kiekvieno plaukų plovimo galiukus tepu aliejuku.

marsiuke, 2015 02 24, 13:11

Ąžuolo nuoviru skalauju. Duonos ir naminės grietinės kauke palepinu, pastiprinu plaukus. Ramunėlėmis, medetkomis, gysločiais, kaštonais perskalauju, nes turiu jų susidžiovinusi. . Babytė nuo mažens mane mokė, jog savo plaukams reikia sakyti komplimentus :) Kokoso sviestą naudoju maistui, ir plaukams. Valgau spanguoles, kt. uogas, kurių pilna šaldyklyje, norisi natūralių vitaminų :) Plaukų nedažau, nedžiovinu džiovintuvu, leidžiu išdžiūti natūraliai. Būtinai žiemą nešioju kepurę, nes joks grožis vaikščioti plika galva, nes galvą reikia saugoti, o ir plaukams šaltis atsiliepia.

Diana, 2015 02 24, 22:48

Kiek puikių patarimų ir būdų pasilepinti! Konkurso laimėtojomis skelbiame Laima…, rutykee2 ir irmavai. Merginos, parašykite man asmenine žinute savo vardą, pavardę, el.pašto adresą, tel.nr. ir LPExpress terminalą, į kurį pageidautumėte gauti prizą. Terminalų sąrašas http://tarpmergaiciu.lt/siuntos

bigsale, 2015 07 11, 20:14

super :)

aguona_r, 2015 07 14, 19:12

Uoga uoga šampūnai man visiškai netiko. Mėginau du, bet abu teko išmesti. Tiek reklamos, tikėjausi puikaus produkto, deja deja, kokybė prasta.

AisteDanielevic, 2015 07 15, 15:02

Ziema megstu plaukus palepinti silto argano aliejaus kaukyte :)

Rutaa22, 2015 10 29, 19:02

Savo plaukus labai myliu, man svarbiau gražiai susišukuoti nei pasidažyti. Jais labai rūpinuosi tiek žiemą, tiek vasarą, tačiau atėjus šaltiems orams priemonės ir „ritualai“ pasikeičia. Visu pirma, dažniau darausi natūralias kaukes, nes tamsiais žiemos vakarais yra daugiau laiko. Mano plaukai sausi, todėl kaukes dažniausiai darausi iš natūralių ricinos, alyvuogių, kokosų, makadamijos riešutų, argano aliejų. Mano plaukai linkę pūstis, tad naudoju drėkinamąsias priemones ir visada išskalauju kondicionierių ar kaukę lediniu vandeniu, patikėkit, plaukai neįsielektrina ir nesipučia. Po plovimo naudoju aliejuką galiukams ir, jei naudoju karštus formavimo įrankius, apsaugą nuo karščio. Taip pat pamėgtas ritualas yra alyvuogių aliejaus vonia. Drėkinimas ne tik plaukams, bet ir kūnui. Į vonią prileidžiu šilto vandens, įpilu apie 5 šaukštus alyvuogių aliejaus ir paguliu 15-20 min. Žinoma, plaukus po tokios vonios reikia išplauti, bet efektas nepakartojamas!

auraend, 2016 05 10, 14:40

Tas džiunglių eliksyras tikrai įspūdingai atrodo. :) O šiaip plaukus pastiprinti labai mėgstu, nes kasdien plaunu ir džiovinu su džiovintuvu, tai kaukės ir visokie aliejukai labai praverčia. Reikės išbandyti ir šiuos. Įdomu ar vyksta <a href="https://www.siuskpigiau.lt/siuntiniu-pervezimas" alt="siuntu pervezimas">siuntų pervežimas</a> į kitus miestus, jei norėčiau užsisakyti i9nternetu?