Nauja portalo funkcija - paslaugos

Nuo šiol meniu juostoje galite pastebėti atsiradusią dar vieną skiltį - paslaugos. Pristatome jums VIP narystės, tapatybės patvirtinimo, specialaus skelbimo ir skelbimo iškėlimo paslaugas, kurios jums leis jūsų parduotuvę valdyti profesionaliau, patikimiau, reklamuoti savo skelbimus, pasiekti pirkėjus bei savo prekes parduoti greičiau.

Apie kiekvieną iš jų detaliau:

VIP narystė

Su VIP narystės paslauga daugelis jūsų jau esate pažįstami, ją mėnesį laiko galėjote išbandyti nemokamai. Ši paslauga leidžia keisti profilio išvaizdą bei sekti statistiką. Paslauga susideda iš modifikuojamos parduotuvės afišos, savarankiškai sukuriamų skyrių bei jiems priskiriamų jūsų skelbimų, taip pat jūsų profilio statistikos.

Paslauga galioja 30 dienų. Norėdami įsigyti šią paslaugą ilgesniam laikui, į krepšelį įdėkite kelis šios paslaugos vienetus.

Išsamiau

Klausimai, diskusijos apie VIP narystės paslaugą šioje forumo temoje.

Tapatybės patvirtinimas

Daugelio narių pageidavimu sukūrėme jums tapatybės patvirtinimo paslaugą. Nuo šiol kiekvieno tapatybę patvirtinusio nario profilis bus žymimas specialia ikonėle, kuri pirkėjams suteiks daugiau pasitikėjimo jūsų gerais tikslais. Patvirtinus tapatybę, turėsite galimybę po savo vartotojo vardu pateikti ir tikrąjį savo vardą bei pavardę, kurie bus priskiriami jūsų anketai įvykdžius banko pavedimą. Toks pasirinkimas bus galimas jūsų profilio nustatymuose. Tikrųjų duomenų galite ir neskelbti, tačiau jų nebus galima keisti.

Norint įsigyti bet kokias paslaugas, pirmiausia reikės patvirtinti nario tapatybę, o apmokėjimą įvykdyti banko pavedimu. Tai prevencinė priemonė, jog nebūtų reklamuojami fiktyvūs skelbimai, naudojamasi paslaugomis siekiant greičiau “parduoti” neegzistuojantį daiktą. Nors tapatybės paslaugos kaina ir yra ę litai, ji išties yra nemokama, kadangi šią sumą galite išnaudoti kitoms paslaugoms įsigyti, pvz. jeigu į krepšelį įdėsite tapatybės patvirtinimą ir VIP narystę, tapatybės patvirtinimas jums nieko nekainuos. Tas pats galioja, jeigu į krepšelį dedate tapatybės patvirtinimą ir specialų skelbimą. Visus kitus kartus už paslaugas galėsite atsiskaityti ir trumposiomis žinutėmis, už kurių siuntimą papildomo mokesčio jūsų mobilaus ryšio operatorius jums nepriskaičiuos, šis mokestis jau įtrauktas į paslaugų kainas.


Išsamiau

Klausimai, diskusijos apie tapatybės patvirtinimo paslaugą šioje forumo temoje.

Specialus skelbimas

Specialus skelbimas - tai konkrečios kategorijos kiekvieno puslapio viršuje specialioje vietoje dvi dienas visiems portalo lankytojams matomas skelbimas. Tai neįtikėtinai didelį dėmesį garantuojanti pozicija, kadangi visi lankytojai, naršantys tam tikroje kategorijoje, nuolatos matys jūsų skelbimą. Šių skelbimų kiekis ribotas, jų kiekvienoje kategorijoje gali būti tik 12.

Ši paslauga leidžia jums daug greičiau pasiekti pirkėjus, atkreipti dėmesį ne tik į reklamuojamą daiktą, bet ir į visą jūsų parduotuvę. Norėdami įsigyti šią paslaugą, turite pasirinkti kategoriją bei skelbimo rodymo datą, tuomet įdėti į krepšelį. Įsigytos pozicijos bus matomos jūsų profilio nustatymuose skiltyje “Paslaugos”. Čia kiekvienai pozicijai turite priskirti jūsų turimą skelbimą. Jeigu persigalvosite ar parduosite daiktą iki jo paslaugos galiojimo pradžios, galėsite priskirti kitą.

Išsamiau

Klausimai, diskusijos apie specialaus skelbimo paslaugą šioje forumo temoje.

Skelbimo iškėlimas

Skelbimo iškėlimas - tai paslauga, kurios pagalba jūsų skelbimas bus matomas pirmajame pasirinktos kategorijos puslapyje vieną dieną. Visi naujai įkeliami skelbimai bus matomi antrajame kategorijos puslapyje, o jūsų skelbimas įgys daugiau peržiūrų, greičiau pasieks pirkėjus, sudomins lankytojus jūsų parduotuve. Tokių skelbimų kiekis yra ribotas, kasdien vienoje kategorijoje gali matytis tik 24 skelbimai. Vienas daiktas vieną dieną gali būti matomas vienoje kategorijoje, tačiau vienas narys gali įsigyti šios paslaugos bet kokį norimą kiekį.

Kaip ir specialaus skelbimo paslaugoje, taip ir šioje turite pasirinkti kategoriją bei datą, o vėliau savo profilio nustatymuose priskirti kiekvienai pozicijai jūsų norimą reklamuoti skelbimą.

Išsamiau

Klausimai, diskusijos apie skelbimo iškelimo paslaugą šioje forumo temoje.

Kaip įsigyti norimas paslaugas ir jas išnaudoti?

Norėdami įsigyti patikusias paslaugas, naudokite žalią mygtuką "Į krepšelį". Taip rinksitės paslaugų krepšelį, kurio turinį galite matyti lango dešinėje. Savo krepšelį gali koreguoti prieš atsiskaitydami, jeigu persigalvojote, norite iš krepšelio išimti paslaugą, šalia jos paspauskite kryželį.

Mes visuomet atsiųsime jums priminimą, jeigu paslaugos galiojimo laikas artėja į pabaigą ar nesate priskyrę skelbimų įsigytoms paslaugoms. Įsigytas paslaugas jau po kelių akimirkų matysite savo profilio nustatymuose esančioje skiltyje “Paslaugos”, taip pat į jūsų elektroninį paštą atsiųsime patvirtinimą ir įsigytų paslaugų sąrašą.

Iškeliami bei specialūs skelbimai turi atitikti bendras skelbimams skirtas taisykles.

Išsamiau

Klausimai, diskusijos apie paslaugų įsigyjimą šioje forumo temoje.

2012 Sausio 18
Bookmark and Share
5 komentarai Komentuoti
nataexport, 2012 01 19, 21:28

Nauja portalo funkcija - paslaugos dar nezinau kaip viskas tai dirba be dabar uzeisiu ir ismoksiu viska:D manau patiks tikrai.. aciu kad ira naujos funkcijos

PapuosaluDezute, 2012 01 20, 20:09

labai smagu kad atsirado naujos idomios paslaugos, bet ar nemanot kad skubat su mokamomis paslaugomis? kazkaip norisi kad pasirupintumet bent tokiais elementariais dalykais kaip forumo tema parasius iskiltu i virsu galimybe pasieskoje ieskoti nariu bei zinuciu zymejimas kazkoks :) tokie dalykai padarytu naudojimasi portalu patogesni :)

Diana, 2012 01 20, 21:30

Forumo žinutės kyla, jeigu jose diskutuojama ir keliama spaudžiant žalias rodykles viršun šalimais temos. Be jokios abejonės, portalo funkcionalumo plėtra nesustoja. Turime ilgą sąrašą tiek jūsų pageidavimų, tiek ansčiau suplanuotų darbų, kurie vystys, plės ir darys TM patogesnį naudotis.

valado, 2012 01 22, 11:50

Ar VIP nariams bus galima komerciniais tikslais išstatyti prekes?

Diana, 2012 01 22, 17:57

valado, jeigu turite omenyje, ar parduotuvės, vykdančios komercinę veiklą realybėje, galės turėdamos VIP paketą prekiauti, tai ne. Tinklapis išlieka skirtas merginų bendruomenei, o kompanijos turi galimybes investuoti į reklamą.