Tarpmergaičių.lt narių susitikimo atgarsiai

Ech.. šeštadienis buvo išties puikus. Labai džiaugiamės, jog mokytojų namų kiemelis buvo pilnas merginų, jau nuo ryto atkeliavusių parduoti, išmainyti savo garderobo detales ar jų pačių rankomis sukurtus papuošalus. Jog pagaliau susipažinome, pasišnekučiavome, dalyvavome kūrybinėse dirbtuvėse, gerai praleidome dieną visos kartu. Stengsimės, jog tokie renginiai taptų tradicija, ir susimatysime dar ne kartą.

Renginio nuotraukas galima rasti tarpmergaičių.lt FB puslapyje. Fotoaparatais apsiginklavusių dalyvių ir lankytojų matėme ir daugiau, todėl nuotraukų, aprašymų laukiame el.paštu labas@tarpmergaičių.lt

Mūsų fotografas Justas fiksavo renginio eigą, tad dar kartelį prisiminkim dienos įvykius. O diena išties buvo graži. Keletą kartų lietumi grasinęs dangus, taip ir nenugalėjo mūsų šypsenų.

O ar derėjotės? :) Tikrai buvo dėl ko.

Mainų spinta, vykusi erdvėje ant scenos, buvo labai aktyvi ir gausi. Mainų pradžios laukė bene 40 merginų, išsirikiavusių prie mainų spintos starto linijos. Prieš tai į spintą buvo priimami mainams paruošti daiktai, kurių kiekvienas dalyvis galėjo pateikti maksimaliai keturis. Paskelbus mainų startą dalyvės gali iš spintos išsirinkti tiek daiktų, kiek jų atnešė.

Maloniai mus nustebinote, kuomet paskelbus, jog po mainų spintos likusius keletą daiktelių ketiname paaukoti labdarai, dienos pabaigoje radome didelį kalną jūsų suneštų daiktų papildomai. Didžiulę dėžę drabužių, batų atiduosime jų stokojantiems.

Maybelline makiažo meistrai Remigijus ir Ana kone pusę dienos kruopščiai mokė ir demonstravo visų makiažo gudrybių, atsakinėjo į visus jūsų klausimus apie tinkamas priemones, atspalvius, technikas.

Vėliau savo vietas meistrai užleido merginoms, kurios sudalyvavo makiažo konkursuose juos darydamos savo draugėms. Tikimės, pamokos nepraėjo perniek :) Meistrai, įvertinę rezultatus, geriausioms poroms dar įteikė ir pavydėtinai gausius maišelius dovanų tolimesnei makiažo praktikai.

Visą dieną naudojomės ryškiais naujaisiais Maybelline New York Colorama nagų lakais Urtės Karalaitės kūrybinėse dirbtuvėse. Rezultatai išties stulbinantys, tiek įviarių raštų, spalvų derinių ir jūsų išmonės vargu ar būtų galima rasti vienoje vietoje kur kitur :)

Dienos veiksmo intensyvumą pagelbėjo atlaikyti Rombouts ir Malongo kavos degustacijos. Kartais iki pilnos laimės pakanka gardžios kavos puodelio bei smagios kompanijos, tiesa?

O kūrybingieji ČiopČiop kvietė į įmantrių ir itin gardžių užkandžių bei salotų gamybos kursus, demonstravo, kaip galime paprastai ir greitai paruošti stilingus itališkus sumuštinukus. Sudalyvavę galėsite nustebinti savo svečius.

Diena išties praėjo greitai ir turiningai. Mes jau ilgimės jūsų šurmulio ir noro visur dalyvauti. Tikimės, atgarsiai išliks dar ilgai, o mes pasimatysime dar ne kartą.

2012 Rugpjūčio 27
Bookmark and Share
8 komentarai Komentuoti
AuksinisKardas, 2012 08 27, 19:18

gaila, kad ne Kaune... :)

Nedusita, 2012 09 01, 14:09

As jau irgi uzpavydejau ... Laukiu TM Kaune :)

Cherelle, 2012 09 03, 14:31

Nuotaikingai ;) būtų šaunu, kad ir į Šiaulius atvažiuotumėte ^^

Rennata7, 2012 10 10, 15:36

Tikrai būtų smagu ir Kaune susitikti :)

Arual1994, 2012 10 20, 16:15

Laukiu Kaune!!!

Agatukas, 2012 10 26, 21:54

http://tarpmergaiciu.lt/agatukas-57618

kriste012345, 2012 10 30, 23:09

Lauksim Kaune :))

nataexport, 2012 11 19, 10:13

oi kaip faina irgi noreciau atvikti:)