Pabūk skandinave ir LAIMĖK BOTUS

Rodos jie taip netoli nuo mūsų, tik šiek tiek šiauriau ir kitoje jūros pusėje, tačiau tiek mūsų bruožai, tiek charakteriai ir gyvenimo būdas labai skiriasi. Ką jau kalbėti apie kultūrą, muziką ar madą...

sk

ff

Skandinavai - minimalistai, rengiasi taip, tarsi atrodytų, kad į aprangą dėmesys visai nekreipiamas. Spalvos dažniausiai neutralios - žemiškos, šviesios, visų atspalvių pilkos, rudos, balsvos ir tt. Iš tradicinių kostiumų įsipina intensyvūs išmegzti ar siuvinėti raštai. Preciziška tvarka kontrastuoja su laisvumu ir netvarka. Ilgaauliai batai, oda, drobė, kailis, klumpės... Bet svarbiausia šalia viso to yra kokybė ir praktiškumas. 

Štai kaip mes apibūdintume skandinavišką aprangos stilių, o apačioje - vizualūs pavyzdžiai.

skaa

ska

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

skand

 

 

skanda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilgaauliai dėvimi tiek žiemą, tiek vasarą, prie megztinių ar lengvų suknelių.

skan

 

skandin

Drabužių kirpimas dažniausiai laisvas, jie dėvimi keliais sluoksniais, netvarkingai.

skandinnmmm

Plačiau susipažinti su skandinavų kultūra ir muzika galėsite Vilniuje vyksiančiame "Norden Wave" renginyje Vasario 8 dieną, muzikos klube "Loftas". Šiuolaikinės Šiaurės šalių muzikos ciklas „Norden Wave“ pirmajame savo renginyje pristato atlikėjus iš Danijos, Švedijos ir Lietuvos. Visą informaciją rasite renginio aprašyme.

Na, o eksperimentų nebijančias merginas kviečiame dalyvauti skandinaviškame konkurse! Apsirenkite skandinavišku stiliumi, nufotografuokite ir siųskite nuotraukas į [email protected] iki Vasario 8 dienos. Prizas - puikieji Tretorn botai! Švedų firma Tretorn yra geri renginio organizatorių "Norden Wave", o dabar ir mūsų, draugai. Dėl tokių žavuolių tikrai verta pasistengti, ar ne? :)

bo

nat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tretorn botai jau mūsų ofise ir verčia mus pavydėti būsimai savininkei, kuri juos laimės :) Apžiūrėjom, superiniai. Labai patogūs, šiek tiek pašiltinti, mielos spalvos. Žodžiu - tobuli! Tad verta pasistengt tikrai!

tretorn botai

Pasidairėm po tarpmergaičių.lt narių spintas. Štai ką skandinaviško siūlo jos:

2013 Sausio 14
Bookmark and Share
3 komentarai Komentuoti
SantaSamanta, 2013 01 25, 12:48

Konkurso dalyvių nuotraukas rasite čia: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.564695536893708.136526.193719940657938&type=1

Iruciuks123456, 2013 01 28, 10:17

labukas cia nuostabios merginos,su kuriomis gera bendrauti.ir gerbiu jas.geru akimirku bei maloniu staigmenu jums.

nataexport, 2013 04 30, 08:55

na idomu paziureti:) gerai kad ira konkursu visokiu..:)