Manekenės Aistės Jasaitytės spinta

Darganotą popietę labai smagu įžengti į šiltus šviesius namus, kuriuose mus pasitinka besišypsanti žavinga moteris ir aplink ją besisukinėjanti drąsi baltapūkė mergaitė. Tai Aistė ir Elzė, mama ir dukra, dvi draugės, viena - buvusi manekenė, kita - mielai dabar pasimatuojanti visas sukneles ir aukštakulnius. 

Papuošalų Aistė turi visą skrynelę, tačiau dabar jų beveik nenešiojanti, anksčiau labiau mėgdavo įsisegti stambius auskarus ar rankų darbo sagę, dabar jos širdžiai artimesnis yra paprastumas. Tuo tarpu Elzei atrodo kitaip, ji mums visus papuošalus ir pademonstravo.

 

 

 

 

 

 

Aistė vis baiminasi, kad neturi mums ką parodyti, sako, kad puoštis nemėgstanti, tačiau Elzė drąsiai traukia viską iš mamos rankų ir mums demonstruoja. Dominuoja juodi ir švelnių spalvų, kuklūs ir moteriški apdarai. Svarbiausia - patogūs, sako Aistė. 

aiste

aistew

Manekene Aistė dirbo nuo 15 iki 27 metų. Tuo laikotarpiu teko gyventi Niujorke, Paryžiuje, Milane, Barselonoje, Londone, Tokijuje bei Taivane. Baigusi manekenės karjerą Aistė susidomėjo psichologija, baigė mokslus ir įkūrė psichologijos bei saviraiškos studiją "Pamilk save". Viena iš veiklų sukurtų šios studijos yra Terapinė fotosesija, kurios metu mokomasi priimti bei pamilti save, įgyti pasitikėjimo savimi, pažadinti kiekvienos moters individualų moteriškumą ir žavesį. Šioje nuotraukoje Aistė demonstruoja fotosesijų atributiką. Taip pat, šiuo metu Aistė dirba psichologe ir konsultuoja individualiai.

juos

Kairėje nuotraukoje Aistė laiko savo vestuvinę suknelę, kuri puikiai atspindi jos mėgstamą stilių, kuriame svarbiausia elegancija ir paprastumas. Dešinėje Aistė rodo paprastutę tačiau tuo pačiu ir labai išskirtinio modelio juodą suknelę atvira nugara, kuri pasak Aistės, tinka pačioms įvairiausioms progoms.

juo

Vestuvinę suknelę specialiai Aistei sukūrė dizaineris Juozas Statkevičius.

zied

Auksinis žiedelis, kuris keliauja iš kartos į kartą. Aistės močiutė jį dovanojo jos mamai, o ši perleido jį Aistei. Kažkada galbūt ateis ir Elzytės eilė :)

la

 Graviruotas auksinis laikrodukas priklausė Aistės prosenelei. Jis tikrai ypatingai mielas!

el

Mažoji Elzytė matuojasi mamos batelius bei papuošalus, o violetinė palaidinė iš fotosesijų atributų jai tapo ilga flamenko stiliaus suknele.

Dėkojame Aistei ir Elzei už tokį šiltą priėmimą ir įkvėpimą! Būkime moteriškos ir tikėkime savo neblėstančiu žavesiu, nes ji be abejonės yra visose mumyse.

2013 Kovo 07
Bookmark and Share
2 komentarai Komentuoti
burbuliuke, 2013 03 13, 08:58

puikus ir šiltas straipsnis :)))) gera buwo skaityti:)

nataexport, 2013 04 28, 15:36

malonu ziuret nuotraukos ir skaityti:)