Šviežias mados tinklaraštis – Deichmann Trendblog!

Bene kiekvienas besižavintis mada turi keletą savo mėgstamiausių tinklalapių. Neseniai pasirodžiusiame Deichmann Trendblog – didžiausias dėmesys skiriamas naujausioms avalynės tendencijoms ir mados renginių užkulisiams. 

Sandra ir TomaTrendblog įrašų autorės Sandra ir Toma tinklaraščių pasaulyje nėra naujokės.Tikriausiai ne viena esate skaičiusi jų kuriamus mados ir stiliaus tinklaraščius Kur mano raktai? ir Fill the City.

Prieš pasinerdama į jau antrus metus gyvuojantį tinklaraštį Fill the City Toma net negalėjo pagalvoti, kiek įspūdžių ir naujų pažinčių jis suteiks. Mergina tikisi, kad Trendblog įrašuose ji galės išsakyti tai, kas lieka nepasakyta.

O štai Deichmann Trendblog bendraautorė Sandra, stebėdama mados naujienas visame pasaulyje, jaučia mados alsavimą bei įžvelgia pasikartojančias detales: „Tikiuosi, kad naujojo tinklaraščio rašymas padės iš arčiau pažinti aksesuarų tendencijas ir naujai atrasti save“.

 

 

Skelbiame konkursą, kurio nugalėtojui atiteks 50 Lt čekis Deichmann avalynei įsigyti!

Apibūdinkite batelius, kuriuos, jūsų nuomone, privalo avėti kiekviena madinga mergina šį pavasarį.

Laimėtoją išrinks Trendblog tinklaraštininkės Sandra ir Toma. Ji paaiškės jau kitą pirmadienį balandžio 29 d.

deichmann1

Deichamnn Trendblog – apie naujausias avalynės tendencijas

Sandra ir Toma1

Toma (kairėje) ir Sandra – Deichmann Trendblog bendraautorės

2013 Balandžio 18
Bookmark and Share
13 komentarų Komentuoti
indra3, 2013 04 18, 13:30

:)

quququ, 2013 04 20, 10:03

Bateliai kuriuos privalo avėti kiekviena stilinga mergina šį pavasarį , yra tie kurių žvaigždės laukia eiles sąrašuose :) tai yra šio sezono topas - sportinio stiliaus bateliai su platforma ir raišteliais, įvairių spalvų, netgi kuo ryškiau tuo geriau ! :)

Kristule421, 2013 04 20, 13:53

Užteks niūrių spalvų, juk už lango pavasaris! Kiekviena madinga mergina šį pavasarį privalo avėti žaismingus, raštuotus, akį traukiančius batus. Ir visai nesvarbu ar tai sportinio stiliaus batai ar dailūs aukštakulniai. Įsileiskime į savo spintą pavasarį ir nebijokime ekserimentuoti :)

SonataLKC, 2013 04 20, 18:32

Bateliai kuriuos privalo avėti kiekviena stilinga mergina šį pavasarį, turi būti gero dizaino, pastelinių spalvų ( koralinė, mėtinė ar pan. ) , platforma turi būti papuošta kniedėmis/spygliukais/deimančiukais, tačiau ji turi būti nei per aukšta, nei per žema - svarbu patogumas. Batelių užsegimas - auksinės/sidabrinės spalvos užtrauktukas, kas šiuo metu gana madinga. Manau nebūtina dėvėti neoninės spalvos batus, kad išsiskirti iš kitų- tai galima padaryti gražiai,kukliai bei protingai !

Arunelio, 2013 04 21, 17:06

Kiekviena madinga mergina si pavasari turetu aveti tokius batelius kurie atspindetu ja pacia.Jei mergina sportiska stiliu megsta puikiai atrodys su sportiniais bateliai lygiu padu arba platforma ryskiu spalvu audiniu ir zaismingom detale,elegancijos megejoms aukstas masyvus kulnas su atviru priekiu ir ivairiais rastais ismargintais bateliai arba smailas kulniukas su iskirtinemis detalemis tarkim kniedemis dekoruotas kulnas arba priekis nusagstytas akmenukais,romantikes galetu rinktis riskaispalvius ,zaismngus,su kaspineliais ar raisteliais aplink kulksni dekoruotus batukus.

gretute1995, 2013 04 24, 17:21

štai merginos pavasariui reikia ryškumo kad visi griūtų pamačius jūsų batelius. Bateliai turi būti rožiniai, gelsvi ir žalsvi turi turėti maža platforma arba diduka kulniuka

nailiukas, 2013 04 24, 19:48

Bateliai kuriuos privalo TURETI kiekviena mergina , yra geleti bateliai ir visai nesvarbu ar tai turi buti platformos,aukstakulniai ar zemakulniai svarbiausia siais metais geletas rastelis, ivairespalviu gelyciu, dar manau kad visai i tema gyvates rasto bateliai, juk sie metai gyvates! Svarbu atrodyti stilingai, ir zingsniuoti stilingais bateliais!:)grazios ateinancios vasaros su ivairiaspalvais bateliais!:)

isparduotuve13, 2013 04 26, 18:32

Artinas vasara ir geri orai! Bateliai, svarbiausia, turi būti patogūs, jog galėtume nevaržomai judėti ir vaikščioti. Tačiau tobuliems bateliams patogumo negana - jie turi būti žaismingi, ryškūs, originalūs, nenuobodūs - pavyzdžiui, mėtinės, žydros, koralinės ar žemės spalvos su auksinėmis detalėmis ar organzos detalėmis, besiplaikstančiais kaspinais. Prie džinsų ar suknelės idealiai tiktų patogios balerinos ar aukštakulniai, dailiai išryškinantys kojytę, su patogia platforma. Bateliai turi tapti akcentu mūsų stiliuje ir pabrėžti mūsų individualybę!

GabijaMar, 2013 04 26, 22:24

Kadangi pavasaris, artėja šilti orai, judėsim į lauką, tad bateliai turi būti stilingi, bet patogūs. Reikia spalvų! Geriausiai ryškių, kurios iškart trauktų dėmesį. Bet kokia detalė, pabrėžianti batų išskirtinumą duoda didelį pliusą :) Bateliai turėtų atitikti šių metų mados standartus, bet neturėtų būti tokie, su kuriais vaikšto kas antra mergina. Visgi manau, svarbiausia, kad mergina su tais bateliais jaustųsi patogiai ir pasitikėtų savimi. :)

nataexport, 2013 04 28, 15:30

jo teisingai viska:)) bateliu turiu daug,bet svarbu ma kad butu patogus labai,platforma dabar lb aktuali nesir madinga ir patogu sokti ir vaiksciuoti visur.. aukstukalniu turiu daug bet nekiekviena diena nesiot laba kojos poto skouda:D Aulinuku vasarai turiu tai super atrodo prie sortiku ir sukneliu visokiu...

IevaMur, 2013 04 28, 22:15

Visoms merginoms perkant batelius visuomet iškyla klausimas - kokios spalvos? Kokio aukščio kulniukas? Šiuo metu itin populiari žalia (įvairūs jos atspalviai) merginai - nebijančiai spalvų - tai būtų pats tas! O jei nesinori tokios spalvos tai visuomet madinga juoda ar nude (ruda). Batelių kulniukas ypač svarbu - kuo įdomesnis kulniukas - tuo geriau - juk tai yra šio sezono top'as ir žinoma kuo aukštesnis:) Taipogi nereikia pamiršti įvairias detales - kniedės, grandinėlės, raišteliai. Svarbu - nebijoti eksperimentuoti :)

Diana, 2013 04 29, 15:29

Sveikinam quququ laimėjus čekį Deichmann avalynei įsigyti. Parašykite man privačia žinute savo tel.nr. Su jumis susisieks Deichamnn atstovai dėl čekio įteikimo.

Fantute, 2013 05 01, 01:29

Sis pavasaris ryskiu spalvu sezonas. Bateliai, sporbaciai, platformos, aulinukai ar aukstakulniai - visi ryskus, krentantys i aki, dar ir su kniedem, spygliukais ir panasiom puosmenom, dar ir su geliu rastais ar blizgiom spalvom: auksine, sidabrine ar vario :)