Kaip atrasti ir plėtoti savo apatinių stilių

Kai už lango žiema, dažniausiai rūpinamės viršutiniais drabužiais, šiltais aksesuarais: šaliku, kepure, pirštinėmis, šiltu paltu. Ar nepamirštame rūpintis mūsų apatiniais, slypinčiais po daugybe šių šiltų sluoksnių? Jūsų apatiniai turi būti nuostabūs kaip ir jūs pati. Tik pagalvokit: jie pirmieji, kurie liečia jūsų odą, ir yra pagrindas vėlesniam aprangos sluoksniui. Kai apatiniai mums patinka, dėvėdamos juos mes jaučiamės daug geriau. Galiausiai, apatiniai tai moteriškumo išraiška, ir jie visuomet gali būti unikalūs, kaip ir jūsų skonis. Kaip gi atrasti ir plėtoti savo apatinių stilių?

Elegantiškas

Jums patinka klasikinis stilius, dailūs siluetai, karkartėmis gili iškirptė. Pabandykite dėvėti ne tik klasikinę, tačiau ir nėriniuotą liemenėlę. Visuomet buvome mokomos, jog lygi liemenėlė, tinkama po aptemptais marškinėliais, yra vienintelė išeitis, jog liemenėlė būtų nematoma. Netiesa. Nėriniai gali sklandžiai priglusti praktiškai po bet kokiu audiniu (išskyrus galbūt super aptemptą lipnų mezginį). Net jeigu liemenėlė ir šiek tiek persimato, tai žavesio priduodanti užuomina apie po drabužiais dėvimus nėrinius. Norėdamos išlaikyti klasikinį stilių, rinkitės neutralių spalvų, patogią apatinę dalį, lengvai derinamą su turimomis liemenėlėmis.

Pragmatiškas

Esate labai aktyvi, gal net darboholikė. Jūsų drabužiai turi ne tik gražiai atrodyti, tačiau jie taip pat turi būti itin patogūs, lengvai prižiūrimi bei pakuojami. Nėriniuoti apatiniai nėra visai jūsų dalykas, tačiau tai nereiškia, jog negalite surinkti puikių apatinių kolekciją, atitinkančią jūsų gyvenimo būdą. Jeigu mėgstate medvilnę, rinkitės derinį su minimaliu kiekiu nėrinių. Jeigu nėriniai jums ne prie širdies, tuomet bent jau atnaujinkite apatinį garderobą pasirinkdama derinį žemu liemeniu bei švelniu elastanu, kuris neerzins odos. Ieškokite praktiškos ir universalios liemenėlės: sklandžiai priglundančios, formą palaikančiais kaušeliais ir pan. Norėdama patenkinti savo poreikį funkcionalumui, rinkitės daugiafunkcę liemenėlę, nusegamomis petnešėlėmis.

Aštrus

Apatiniai kaip ir viršutiniai jūsų drabužiai atrodo išskirtinai, o jūs puikiai žinote, kaip greitai prisegti keliaraiščio dirželius. Geriausias patarimas jums būtų tiesiog leisti eksperimentuoti renkantis apatinius. Pasinaudokite proga ir išnaudokite pastarojo laiko kelių sluoksnių aprangos tendencijas, kurios leidžia dėvėti korsetus viršuje ar leisti liemenėlių viršui matytis iš po suknelės. Kitas galimas eksperimentas - apatinis kombinezoniukas (bodysuit). Jis tiesiog maldauja būti sluoksniuojamas po sijonu ir švarkeliu ar tarnauti kaip pagrindas po suknele.

Ieškodamos jums tinkamų apatinių, visuomet žinokite savo kūno privalumus, kuriuos norite akcentuoti, ar trūkumus, kuriuos norėtumėte šiek tiek paslėpti. Turite ilgas kojas, dailų biustą, liekną taliją - žinodamos savo privalumus, žinosite, kokios formos apatinių ieškoti. Liemenėlės su įsiūtomis vielutėmis, puikiai pakelia krūtinę. "Balkono" stiliaus liemėnėlė puikus prendimas siekiant sukelti krūtinę ar paryškinti siluetą, kuomet liemenėlė su šonuose esančiais paminkštinimais, suspaus jūsų krūtinę ties iškirpte. Korsetas taip pat seksualus sprendimas, siekiant išryškinti ne tik krūtinę, tačiau ir padailinti talijos liniją.

Pasirinkite jums labiausiai patinkantį bei jūsų linijas dailinantį komplektą. Suderinkite liemenėlę su kelnaitėmis. Jas taip pat rinkitės pagal kūno linijas: aukštesnes, jeigu siekiate padailinti taliją, žemas, berniukiškas kelnaites, jeigu turite smėlio formos figūrą.

Nepamirškite apmąstyti ir po kokiais drabužiais ketinate dėvėti šiuos apatinius, nuo to taip pat priklausys galima forma ir audiniai.

2012 Vasario 01
Bookmark and Share
2 komentarai Komentuoti
nataexport, 2012 02 14, 21:16

wauuuuuuuuuuuuuuu labai super atrodo noriu tokia:))))))))))))))))))))

belekas99, 2015 07 27, 15:13

Puiki tema, juk <a href="http://www.jaunylis.lt/lt/vyrams/apatinis-trikotazas"> apatinis trikotažas vyrams </a> kaip afrodiziakas, reikia pasirūpinti savimi ir kartu sužavėti juos. :)