100 g. juodo šokolado - 150 g. cukraus (geriausia rudojo) - 250 g. miltų - 1 šaukštas kakavos - 1 šaukštelis kepimo miltelių - 3 kiaušiniai - 150 g. migdolų - Vanilinio cukraus Dubenyje sumaišykite miltus, kakavą, susmulkintus riešutus, kepimo miltelius. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilkite į miltų mišinį ir mikseriu (lėta eiga) permaišykite. Suderkite susmulkintą šokoladą ir darsyk gerai permaišykite. Tešlą išverskite ant miltais pabarstyto stalo ir perminkykite. Jei labai limpa prie rankų, pridėkite daugiau miltų. Suformuokite du kepalėlius, juos įdėkite į skardą, išklotą kepimo popieriumi pabarstytu miltais. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-30 minučių. Išjunkite orkaitę, palikite 10 min. atvėsti. Išėmę suraikykite kepalėlius apie 1-2 cm. riekelėmis. Jas dėkite ant kepimo popieriaus ir įdėkite atgal ir orkaitę bei leiskite padžiūti, kol orkaitė pilnai atvės.
Viso 5 žinutės, 1466 parodymai ir 5 dalyviai
Kaledoms toks recepciukas
pradėjo
GretaSoltanaite
, 2011 12 18, 16:34