Atsakyti
952
kokie raštai madingi pavasarį - vasara ?
pradėjo Doviliux=) , 2012 02 24, 21:09

Labai idomu kokie raštai madingi bus si pavasari - vasara. Pasidalinkit savo žinioms :)

0
156
Veegus , 2012 02 24, 21:12

Kiek girdėjau, tai, kad liks madinga tie visi margumai, spalvų žaismai [:liezuvis] gėlės ir panašiai

156
kisskiss , 2012 02 24, 21:17

o ne praita vasara buvo visokiu gelyciu margumo mada?:) [:meilumas] [:liezuvis]

896
Heiddi , 2012 02 24, 21:17

Ryyskios spalvos, bent speju is parduotuviu nauju kolekciju [:kiki] [:drovi] [:sypsenele] [:sypsenele]

1635
Zyzcika , 2012 02 24, 21:19

Aš taip pat prekybos centruose pastebėjau jau, pavasarinės kolekcijos - margos/ gėlėtos [:drovi]

910
Airiduti , 2012 02 24, 21:21

„Šį sezoną bus itin madingos didelės gėlės. Stambių gėlių raštais puošta tekstilė derinama su mezginiais, nėriniais ir oda“, – atskleidžia Deichmann mados specialistai. Marginti audiniai, kitaip nei praėjusį pavasarį, ne tokie pasteliniai, naudojamos ryškesnės spalvos, drąsesni piešiniai. Daugelio pamėgtas jūrinis įvaizdis dar nesitraukia iš savo pozicijų mados pasaulyje, tačiau šiemet, kuriant jūrinį įvaizdį, patartina atsižvelgti į vaiskių spalvų tendenciją ir rinktis ryškesnes spalvas. Taigi, dryžuoti marškinėliai tikrai ras savo vietą nerūpestingame, romantiškame ansamblyje. Prie jūrinio stiliaus drabužių tiks avėti mokasinų tipo batelius, avalynę plokščiu padu ar rafijos pluoštu dekoruota pakulne.

910
Airiduti , 2012 02 24, 21:22

Paukščių ornamentai

952
Doviliux=) , 2012 02 24, 21:24

Na manau kad gėlių raštai niekada neišeis iš mados :)

910
Airiduti , 2012 02 24, 21:24

Madingiausios pavasario/vasaros spalvos: melyna,raudona, ,,nude,, Nors pavasaris dar už kalnų, tačiau pavasario-vasaros sezono mados tendencijos jau užplūdo mados sostinių podiumus. Naujausios ateinančio sezono dizainerių kolekcijos pasiūlė naujus spalvų derinius, kuriuos jau iš parduotuvių graibsto turtingiausios „stileivos“. Kaip ir slides reikia ruošti vasarą, drabužėlių madas patartina sužinoti anksčiau, nei nutirpo sniegas. Šį kartą trumpai aptarsime madingiausias pavasario-vasaros sezono spalvas. Pastelinės spalvos 2012 metų pavasarį sutiksime, pasipuošę pastelinėmis spalvomis. Dizaineriai Philip Lim, Nina Ricci siūlo pastelinių: rožinės, baltos, karamelinės, žalsvos, melsvos atspalvių derinius. Geriausiai pastelinės spalvos šį pavasarį atrodys derinamos ne su ryškiomis, o su prislopintomis blizgiomis ir raštuotomis medžiagomis. Venk margumyno, derint vienspalvius pastelinius audinius su šilkiniais, medvilniniais ir lino drabužiais. Mėlyna Mėlyna, žydra, marinistinė, dangiška, alyvinė – visa mėlynos spalvos paletė madinga. Šią spalvą savo naujausiose kolekcijose populiarino dizaineriai Marcas Jacobsas, Alberta Ferreti, Georgio Armani. Madingiausia vasarą – gili mėlyna, kiek blizgi spalva, sukurianti banguojančios naktinės jūros įvaizdį. Oranžinė Tai - bene pagrindinė mados namų „Blumarine“ spalva. Dizaineriai Alberto Ferretti ir Marcas Jacobsas oranžinę derino su tamsiai mėlyna ir rausva spalvomis. Oranžinė – neturi konkurentų, tad puikai atrodysi ir vilkėdama nuo galvos iki kojų lengvais oranžiniais drabužiais. Balta Balta niekad neišeina iš mados. Vasarą – tai bene madingiausia spalva. Derink baltus drabužius su juodais, pasteliniais arba itin ryškiais: oranžiniais, rožiniais, mėlynais. Jei rinksiesi visiškai baltus drabužius, pirmenybę teik laisviems siluetams ir elegantiškai klasikai.

910
Airiduti , 2012 02 24, 21:25

Rožinė Tai – vakarėlių spalva, tačiau puikiai atrodysi ir su rožiniu trumpu sijonu ar suknele. Ilgos plazdančios suknelės, kurias vasarai pasiūlė „Salvadore Ferregamo“ mados namai tiks tik iškilmingam vakarui. Geriausiai rožinę derinti su balta ar „nude“ spalvomis. Prie šios spalvos labai tiks kristalai ir plunksnos. „Nude“ „Nude“ – vėl užkariavo podiumą. „Nude“ spalva tapo tiek vakarinių, tiek klasikinių, tiek kasdienių drabužių spalva. Rinkis sukneles, lengvas tunikas, ilgus sijonus, plazdančias kelnes, klostuotus sijonus ir palaidines, vyriško kirpimo švarkus. Šią spalvą populiarino „Mulberry“ ir „Lanvin“ mados namai. Raudona Gali pasirodyti, kad ši spalva madinga kiekvieną vasarą, tačiau šią ji įgauna naują charakterį. Raudona perteikia ne tik retro laikų žavesį, tačiau ir futuristinį stilių. Raudona tapo antrąja juoda. Ją vis dažniau renkasi „gotišką“ stilių norintys perteikti mados namai.

« Mada