Atsakyti
pradėjo natalija69, 2012 04 25, 20:51
5
1279
Diana , 2012 04 26, 09:52

Šiuo metu tobulinama paieška, tai daug naudingesnis dalykas nei žinučių trynimas. Taip pat bus dar vienas itin naudingas nemokamas dalykas jums kelių savaičių bėgyje. Mokamos paslaugos taip pat yra susijusios tiesiogiai su jūsų prekių pardavimo greičiu, naudojimosi portalu patogumu, saugumu. Tapatybės patvirtinimas suteikia daugiau pasitikėjimo nariais, VIP narystė leidžia jums modifikuoti savo parduotuvę ir taip atrodyti patraukliau pirkėjams, stebėti savo profilio statistiką, skelbimų iškėlimai taip pat padeda jums greičiau parduoti. Prioritetai sudėlioti tikrai ne bet kaip, suprantam, jog jums norisi visko ir iš karto, tačiau tenka čiut palaukti.

1154
Miiiaa , 2012 04 26, 12:08

tapatybes patvirtinimas suprantu,tikrai naudingas dalykas,bet paslaugos kurios is pradziu buvo nemokamos paskui padaromos mokamom..tik nesakykit kad tam buvo paklausa [:issisiepimas] jum atrodo kad ir ta paieska ar zinuciu trynimas gal smulkme bet mum,narem kai kekviena diena laiskai kaupiasi tikrai erzina bilekiek puslapiu po viena laiska trinti..Ir jeigu tai taip nesunkiai padaroma neturetu kilti problemu ygyvendinti pazadus [:sypsenele] [:sypsenele]

2
aastaa , 2012 04 26, 12:50

Visiskai nusivyliau TM administratoriais - parasiau pranesima apie apgaudinejima, pinigai sumoketi prekiu nebesiuncia Darius Urbanavicius. Pirkome is jo pasivadinusio "ievutelele", o dabar apgaudineja toliau kitas mergaites, vagia pinigus ir sekmingai dirba toliau. Nejaugi administratorius neturi galimybes uzblokuoti tokio vartotojo, kam leidziate toliau vagiliauti. Tikrai visiskai nepatikimas portalas, daugiau niekada is cia nieko nepirksiu ir kitiems patarsiu nepirkti.

1279
Diana , 2012 04 26, 13:38

Visus narius, kuriuos pranešate, blokuojame. Dėl šio vartotojo jau buvo kreipimasis policijoje, tad nedvejokite ir užpildykite pranešimą www.epolicija.lt ir jūs. Įsigydami prekes taip pat atkreipkite dėmesį į patarimus http://tarpmergaiciu.one.lt/pagalba#transferSafety, o jeigu kyla dar klausimų, abejonių, pasitarti galima juk ir forume, ir mums parašyti Miiiaa, suprantame, todėl toks darbas jau yra sąraše, juk nesakome, jog nedarysime to. Darysime, tik tai neatsiranda pernakt. VIP narystė visuomet buvo mokama, o ją tik sukūrus visiems pabandymui ji buvo nemokama mėnesį, tuomet jau apie mokestį buvo pranešta.

1279
Diana , 2012 04 26, 13:54

aastaa, šis vartotojas itin piktybiškas, tačiau mes jau esame blokavę visus jo IP prisijungimus. Jeigu pamatytumėte galimai kitą jo veiksmą, būtinai informuokite. Dėl pinigų būtiniausiai kreipkitės į policiją, jau yra ne vienas pareiškimas jam parašytas, todėl greitu metu jam gresia baudos ir areštas iki mėnesio.

1154
Miiiaa , 2012 04 26, 20:20

aastaa tikriausiai supyksi bet vistiek pasisakysiu,...naivumas neisgydomas. Perkat panos jus aklai,domekites turimais atsiliepimais pas pardaveja,kokie jie,kas juos paliko ir tt,galiausii jei rubo foto tik vienA ar jos ytartinos paprasytike padaryti daugiau nuotrauku ir tt VIENETAI po viso sito vis tiek lieka apsigave. Mane taip pat ne karta bande isdurti neaiskios nares bet iki siol to nepavyko padaryt [:liezuvis]

« Idėjos