Populiariausi šių metų kvepalai

Kvepalų dvelksmas gali vilioti, įkvėpti ir išryškinti tai, ką turime geriausio – juk ne veltui pasirinktas aromatas tampa svarbia mūsų įvaizdžio detale, kuriai ir pačios skiriame pakankamai daug dėmesio. Išlipti iš komforto zonos ir pakeisti mėgstamą kvapą su laiku norisi kiekvienai, tad jeigu tam pasiryžote ir šiuo metu ieškote naujo aromato, turėtumėte susipažinti su moteriškais kvepalais, kurie šiais metais dažniausiai užkariaudavo moterų širdis – galbūt čia slepiasi ir Jums tiksiantis kvapas.

kvepalaitekste

Lancome La Vie Est Belle. Šis moteriškas kvapas jau ne vienerius metus atsiduria bestselerių sąrašuose – kiekviena lieka sužavėta ypatingu kriaušių ir juodųjų serbentų deriniu, kurį puikiai papildo gėlių ir saldesnių prieskonių aromatai. Subalansuoti toms, kurios džiaugiasi kiekviena akimirka, šie kvepalai tiks ir tuomet, kai trūks įkvėpimo gyvenimo laimei pajusti.

Yves Saint Laurent Black Opium. Aštrus gėlių aromatas tampa paslaptingų ir elegantiškų moterų palydovu – šiuose kvepaluose dominuoja kavos aromatas, kuris, papildytas gėlių ir prieskonių natomis, įtraukia ir skatina nepabijoti naujų iššūkių. Tad jeigu laikote save drąsia asmenybe, šis aromatas Jums suteiks dar daugiau žavesio.

Escada Magnetism. Daugelis moterų šiuos kvepalus vertina kaip elegantiškus ir šiek tiek egzotiškus. Viliojantis jų aromatas leidžia atskleisti dailiosios lyties atstovių žavesį ir tuo pačiu įkvepia jėgų naujiems siekiams, tad puikiai tiks charizmatiškoms, išskirtinio kvapo ieškančioms moterims. Jis įkvėps energijos kasdienybei, o svarbiam vakarui suteiks ypatingų prieskonių.

Chanel Chance. Niekuomet nesenstantis ir daugybės komplimentų sulaukiantis gaivus, tačiau pakankamai žaismingas aromatas patinka drąsioms ir jaunatviškoms asmenybėms. Chanel kvepalų kūrėjams nebereikia nieko įrodinėti – šis vardas kalba pats už save. Seksualus ir tuo pačiu šiek tiek viliojantis kvepalų dvelksmas gali užpildyti Jūsų kasdienybę – šie ir kiti populiariausi kvepalai gera kaina parduodami pigu.lt elektroninėje parduotuvėje.

Dior Dolce Vita. Išskirtinis aromatas puikiai tiks toms, kurios pasiilgo šiltų vasariškų orų – atrodo, kad šių kvepalų dvelksmas, papildytas rytietiškais prieskoniais, primena nerūpestingas dienas ir primena, kad visuomet reikia džiaugtis gyvenimu. Moterys teigia, jog toks pasirinkimas praverčia tuomet, kai norisi išsiskirti iš minios.

Valentino Valentina. Truputį saldus rytietiškų prieskonių aromatas puikiai tinka kasdienybei, tad jį noriai renkasi daugelis moterų. Pritaikyti įvairiapusiškai asmenybei, jie tiks ir tuomet, kai norėsis pabrėžti savo moteriškumą, ir tais atvejais, kai reikės parodyti rafinuotą charakterį. Tad jeigu Jus žavi žaismingi ir nerūpestingai nuteikiantys, tačiau ne pernelyg iššaukiantys aromatai, šis variantas turėtų Jums patikti.

Populiarių ir dėmesio visuomet susilaukiančių kvepalų sąrašą būtų galima dar gerokai pratęsti, tačiau susipažinusios su šiais variantais, kur kas greičiau apsispręsite, koks aromatas turėtų papildyti Jūsų stilių. Nepamirškite, kad savo pasirinktu kvapu siunčiate ir tam tikrą žinutę, todėl iš anksto turėtumėte nuspręsti, kokį įvaizdį norite susikurti.

 

2017 Lapkričio 29
Bookmark and Share