Tobulas mergaitiškas sekmadienis

Ech, tingusis sekmadienis. Ši diena puiki skirti vien atsipalaidavimui, pasilepinimui. Puiki lėta diena, štai penki tingūs būdai, kaip tobulai ją praleisti.

Pusryčiai lovoje

Pusryčiai, priešpiečiai, arbata - sekmadienis yra skirtas praleisti lovoje. Išties egzistuoja tobulų pusryčių lovoje menas. Susiplanuokite savo sekmadienio pusryčius, iš anksto nusipirkite savo mėgstamiausių produktų ir mėgaukitės sekmadienio pusryčiais lovoje. Truputis pasiruošimo atsipirks šimteriopai. Galbūt pusryčiams šviežiai keptų blynelių, vaisių kokteilio ar bandelės su cinamonu? Geriausia, jeigu šiuos pusryčius patiekti priversite savo vaikiną :)

sekmadienis2

Grožio miegas

Grožio miegas! Sekmadienis bus dar tobulesnis, jeigu nepraleisite ir popietės miego. Gal tam net prireiktų popietės saulėje pastatytos jaukios palapinės su pagalvėlėmis.

sekmadienis3

Atpalaiduojanti vonia

Atpalaiduojanti, raminanti, atgaivinanti vonia yra tobulas sekmadienio laiko sau atributas. Tiesiog būtinas mergaitiško laiko dalykas. Nepamirškite odos palepinimo ritualo, pasigaminkite šviežių veido ir plaukų kaukių. Pasilepinkite.

sekmadienis4

sekmadienis5

Namuose gaminta kosmetika

Skirkite sekmadienio popietę namuose pasigaminti jūsų odą lepinančią kosmetiką. Natūralūs aliejai, medus, pienas, agurkai... Ir žinoma lėtai bei tingiai ja pasinaudokite. Juk sekmadienis :)

sekmadienis6

Manikiūras

Sekmadienis yra tobula diena dailiam manikiūrui. Po vonios malonumų, jaukiai įsitaisykite priešais TV ir nedarykite nieko daugiau, tik pasirūpinkite savo nagučiais. Pagaliau galėsite išbandyti įsimintus įmantrius kelių spalvų manikiūrus ar tiesiog nusilakuoti juos vyno raudonumo spalva.

sekmadienis7

 

2013 Lapkričio 12
Bookmark and Share
4 komentarai Komentuoti
AuksinisKardas, 2013 11 17, 17:00

tobula <3

burbuliuke, 2013 11 19, 11:23

tokie sekmadieniai labai dažni ;)))

reginaa321, 2013 11 20, 22:45

Svajonee,lik sveikaaaaaaaaaa

reginaa321, 2013 11 20, 22:45

Svajonee,lik sveikaaaaaaaaaa