Stilius pagal horoskopą. Vandenė

Vandenio ženklo (sausio 21 – vasario 19) moterys mėgsta jaustis gražios. Joms labai svarbu, ką aplinkiniai mano apie jas, todėl yra linkusios rinktis drabužius, kurie leidžia išreikšti jų stiprias, ekspresyvias asmenybes. Nesvarbu, ar vandenės renkasi gyvūnų ar geometrinius raštus, gėlėtas ar žaismingas medžiagas, mėlyna yra neabejotinai mėgstamiausia jų drabužių spalva - turkio, elektrinė, pilkai mėlyna, tamsiai mėlyna.

Darbe Vandenės dažniausiai renkasi dėvėti šiek tiek ekscentriškesnes sukneles nei jų kolegės. Joms patinka eksperimentuoti su raštais, neįprastomis retesnėmis medžiagomis. Jos turi gerą skonį ir mėgsta aprangą pagyvinti dėvėdamos beretę, ryškią skrybėlę, didelį bižuterinį vėrinį ar specialiai joms pagamintus išskirtinius papuošalus.

Vakarėliams Vandenės renkasi neįprastus drabužius, kaip baltą sijoną, kaubojišką ar blizgaus paviršiaus aukso grandinėmis padailintą švarkelį. Jos mėgsta papuošalus, turinčius antikinio ar futuristinio stiliaus detalių. Vandenės nebijo bandyti sezono naujoves, tačiau kai kurios Vandenio merginos mėgsta laikytis įprasto griežtesnio stiliaus kaip Ožiaragės ir renkasi žemiškesnes spalvas - rudą, smėlio, bordo.

Vandenės mėgsta laisvus, plevėsuojančius drabužius - maxi sukneles, didelius šalikus. Derindamos vintažinius aksesuarus bei natūralų makiažą, jos puikiai žino, kaip atrodyti žemiškai, tačiau klasiškai. Vandenio ženklo merginos mėgsta rengtis sluoksniais bei viską pagražinti jų mėgstamiausių batų pora. Kailiniai, kepurės, aukštakulniai yra kiekvienos vandenės drabužinėje net ir vidurvasarį. Šalikai, pirštinės bei gėlėtas skėtis yra mėgstamiausi jų aksesuarai žiemos metu.

Žymios Vandenio ženklo moterys: Jennifer Aniston, Shakira, Oprah Winfrey, Carmen Miranda, Mia Farrow.

Jei savo spintose, parduotuvėse turite vandenėms tinkamų daiktų, meskite nuorodas komentaruose. Taip pat kurkite šio ženklo merginoms skirtus derinius, o į jų žymes įtraukite žodį "vandenė". Gražiausi deriniai bus atrenkami į pirmąjį puslapį, o kuo daugiau derinių sukursite, tuo daugiau turėsite reitingo taškų.

2012 Sausio 12
Bookmark and Share
8 komentarai Komentuoti
Novila, 2012 01 12, 15:09

Nu visiska nesamone!!! :))) Esu Vandene ir nei kiek neatitinka cia aprasomo stiliaus. Panasu, kad cia parase jog melyna spalva patinka, nes "Vandene", vanduo.

Diana, 2012 01 12, 19:58

Paradoksas, bet Vandenis yra oro ženklas :)

Eidvilytė, 2012 01 12, 19:58

sutiksu nesamone as irgi vandene bet toli grazu man nepatinka toks stilius ir ypac spalva nesamone

Diana, 2012 01 12, 20:06

Merginos, visko gali būti. Papasakokit, koks stilius, jūsų nuomone vandenėms tinka. O dar geriau, sukurkite derinius, įrašytkite į žymes žodį "vandenė".

pauksciutakas, 2012 01 14, 00:05

Visiskai niekas neatitinka ;)

Eivina, 2012 01 15, 15:02

Čia taip tikriausia dėl to, kad vandenis asocijuojasi su vandeniu, o vanduo su mėlyna spalva ir visoms vandenėms turi patikti mėlyna spalva : ) Šiek tiek nesąmonė.. : )

Loreleja, 2012 01 17, 23:47

Darbe Vandenės dažniausiai renkasi dėvėti šiek tiek ekscentriškesnes sukneles nei jų kolegės. -Tikra tiesa!!!

nataexport, 2012 01 19, 21:30

as pagal horoskopa ne Vandenė ,bet idomu buvo paskaityti suzinoti apie tai:))) Laukiu kada bus apie zuvite:)