Mėginame "Marmozel" kosmetiką + Konkursas!

Šiltai apsimuturiavę, retkarčiais su pasigėrėjimu žvilgčiodamos į už lango sniege paskendusį miestą, tęsiame pradėtus eksperimentus su natūralia kosmetika. Šįkart bandome "Marmozel" kosmetiką iš ekologiškų žaliavų rudens-žiemos sezonui. Spėjam, kad mielus mažyčius "Marmozel" stiklainėlius jau esate matę ekologiškų prekių parduotuvėlėse ar įvairiuose turgeliuose. Jie primena senuose filmuose matytus kvepalų gamintojų ar vaistininkų indelius. Mums jie labai patinka! Beje, ar žinote, kad kosmetiką stiklo pakuotėje žymiai geriau laikyti nei plastikinėje? Taip pat ir draugiškiau gamtai :) Na gal užteks nukrypimų nuo mūsų temos, paplepesius galime palikti mūsų greitam susitikimui Kalėdinėse mugėse, tad eikime prie esmės.

gamyba

Produktus bandome šiuos:

- Veido kremą jautriai odai ir ne tik ("Marmozel" naujiena!)

- Plaukų balzamą dažytiems, sausiems ir pažeistiems plaukams ("Marmozel" naujiena!)

- Kūno aliejų "Dausos"

 

Vienas labai svarbus dalykas, kuris "Marmozel" kosmetiką išskiria iš visų kitų, yra KVAPAS. Jis svaigina, vaizduotėje piešia įvairiausius atvaizdus, skandina prisiminimuose, užliūliuoja arba išbudina, netgi gali prajuokinti arba išspausti ašarą. Tad būkite tam pasiruošusios! Kvapai yra tikri, jie nuoširdūs ir emocingi, nė iš tolo nepanašūs į  dirbtinius kosmetikos kvapus. Mums jie iškart priminė vaistažolininkės kambarėlio kvapą, kur daugybė įvairių žolelių džiūdamos paskleidžia savo kvapą po erdvę ir jie kaip mat susimaišo.

 

Tepam #1: Veido kremą jautriai odai ir ne tik ("Marmozel" naujiena!)

Kvapas: Švelnus, gaivus, ne per daug intensyvus, levandos labai maloniai kutena nosį.

jautriai

Urtė: Itin malonus kvapas, labai daugiasluoksnis, aš ir agurkus, ir citrinas, ir levandas, ir visa kita, ko nesugebu įvardinti, užuodžiu. Kremo tekstūra, žinoma, ženkliai skiriasi nuo masinės gamybos kremo, spalva irgi švelniai žalsvai gelsva. Lengvai įsigeria, man atrodo, šitas kremas būtent mano jautriai odai!

Erika: Sutinku, kvapas puikus, nėra per daug intensyvus. Tepasi puikiai, pradžioje šiek tiek riebokas, bet itin greitai susigeria ir maloniai jaučiasi ant odos palikdamas vos juntamą kvapą. Ilgai juntamas poveikis.

 Kalytė Frida: duodam pauostyti ir jai, iš to, kad jai nosytę atitraukti nuo kremo sunku, suprantam, kad jai irgi labai patinka :)

Ką apie kremą sako "Marmozel":

Ramunėlių ir levandų kremas tinka visiems odos tipams, jautriai odai.  Drėkina, maitina, ramina ir saugo nuo aplinkos poveikio. Veikia tausojančiai, stiprinančiai. Lengvai tonizuoja, lėtina senėjimo procesus, turi natūralią UV spindulių apsaugą. Sudėtyje esantis šaltalankių aliejus suteikia odai sveiką spalvą, ramina uždegiminius procesus, todėl rekomenduojamas turint probleminę ar jautrią odą. Kremas turi ir drėgmės, ir riebumo, todėl puikiai tinka pereinamiems sezonams - drėkina ir saugančiai maitina. Riebesnei odai tinkamas naudoti ir labai šaltą žiemą. Sausai odai tinkamas ir karštą vasarą.  

balzamas

Tepam #2: Plaukų balzamą dažytiems, sausiems ir pažeistiems plaukams ("Marmozel" naujiena!)

Kvapas: intensyvus, visų įmanomų žolių ir žolelių aromatai

Urtė: Bandau balzamą tik aš, nes Erikos per trumpi plaukai, nėr ten ant ko tepti :) Mane jis labai energizuoja, turbūt tas kvapas čia kaltas. Tekstūra, vėlgi, natūrali, tad visai neprimena skaistaus balto parduotuvinio balzamo. Tepasi maloniai. Mano plaukai tikrai gana sausi, tad panaudojus šitą balzamą, jaučiasi jų švelnumas. Pilnam poveikiui, manau, reikėtų jį naudoti ilgesnį laiką. Beje, jį galima naudoti ir kaip kaukę dar intesyvesniam atsatomajam poveikiui!

 

 

Ką apie balzamą sako "Marmozel":

Drėkina, maitina plaukus, atstato pažeistą paviršinį plauko sluoksnį. Plaukai tampa glotnūs, purūs ir žvilgūs. Kvepia švelnia kava pasaldinta lašeliu ylang - ylang. Galima naudoti kaip kaukę – gausiai sutepti plaukus, šaknis ir pabūti bent 1 val., išplauti. 

 

Tepam #3: Kūno aliejų "Dausos"

Kvapas: gaivus, su citrusių užuomina, stipriai juntamas pelargonijų aromatas.

aliejus

Urtė: Man kūno aliejai labai patinka, gal todėl ir turiu galybes visokių skirtingų. Šis ne tik maitina, bet ir palieka savo kvapą ant odos, skirtingai nei visokie kūno losjonai, kurie turi daug kvapo, bet užsitepus, jis arba dingsta arba pakinta. Man atrodo, šis puikiai tiktų masažui, nes jo kvapas tikrai ramina, ryte prieš darbą toks galima nuraminti ir per daug :)

Erika: Man kvapas truputį intensyvokas, tad kasdien tokiu gal nesitepčiau, bet kaip Urtė sakė, masažui tiktų puikiai. Gerai įsigeria, mano sausokai odai tinka ir patinka :)

Ką apie aliejų sako "Marmozel":

Gaivus petitgreinų aromatas ramina mintis, atpalaiduoja kūną, švelni pelargonija dovanoja saugumo ir komforto jausmą, svajingas ylang - ylang pakylėja virš žemės. Atpalaiduojantis ir jausmus kurstantis derinys. Lengvai įsigeria, maitina, saugo vidinę drėgmę. Pasižymi antibakterinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Gerina limfos apytaką, stangrina odą, todėl tinka ir celiulito paliestoms vietoms masažuoti. Kasdieniai odos priežiūrai po dušo, vonios; masažui.

dovanos

Beuostinėdamos mažuosius buteliukus ir besisvaigindamos jų skleidžiamais įmantriais kvapais, šįkart eksperimentus baigiame ir vėl patenkintos. Siūlome tokius eksperimentus padaryti ir jums! Kad tai įgyvendinti būtų lengviau, "Marmozel" jums padovanos du Drėkinamuosius-Maitinamuosius kremus veidui, kurie puikiai tiks dabartiniams Lietuvos orams. Jums tereikia komentaruose parašyti, kokių kvapų natūraliosios kosmetikos gaminiai jums labiausiai patinka. Laimėtojus paskelbsime Gruodžio 28 dieną.

 

ma

APIE „MARMOZEL“

„Vieno produkto kelias nuo minties iki pirkėjo trunka apie 3 – 12 mėn. Man tai ne šiaip kremas ar tonikas, tai kūrinys: konkreti nauda, jausmas, charakteris. Iš pradžių ilgai nešiojuosi viziją galvoje, dėlioju derinius, vartau knygas, įvertinu galiojimą, išvaizdą, kvapą, tuomet kuriu konkrečius receptus, jų variacijas, kurios ilgai apžaidžiamos, mėginamos, tik tuomet pasiekia pirkėją. Pasiekus didelę auditoriją stebiu toliau – ar viskas patinka, ar verta dar patobulinti tekstūrą, spalvą, kvapą,“ – sako Vilma Žmakova, sveikos „Marmozel“ kosmetikos kūrėja ir gamintoja.

Ji kosmetiką gamina tik geros nuotaikos, su pozityviomis mintimis. Kai nuotaika prasta – negamina, nes tiki, kad žmonės jaučia ne tik kremo naudą odai, bet ir energetiką. „Man rūpi visuma, pridėtinė vertė, noriu, kad žmogus įsigytų ne šiaip vartojimui skirtą kosmetikos priemonę, bet ir truputėlį žaismo, pasakos, kad galėtų bent sekundei atitrūkti nuo buities ir pasimėgauti nesvarumo būsena,“ – priduria Vilma.

Daugiau informacijos rasite jų tinklalapyje bei Facebook'e.

Nuotraukos „Marmozel“ ir Urtės Karaliūtės

2012 Gruodžio 05
Bookmark and Share
23 komentarai Komentuoti
11aukstas, 2012 12 10, 17:58

Sveiki, susidūriant kasmet su lietuviškuoju šaltuku mano, kaip ir daugelio kitų žmonių, oda kenčia nuo išsausėjimo. Į pagalba, žinoma, atskuba nepakeičiamieji kremukai ir aliejukai, kurie atgaivina, saugo ir maitina mūsų gležną odą, bet be šių apsauginių funkcijų jie taip pat ir nuostabiai kvepia, mano mėgiamiausi: uogų, citrusų, alavijų ir agurkų kvapai.:)

Aipaaa, 2012 12 10, 18:01

Man pats skaniausias levandu kvapas, juo gali kvepeti viskas- namai, oda, drabužiai. Šiam metu laikui labai mėgstu apelsinu- cinamono. Pats nuostabiausias muilas arba kambario aromatas, primenantis kalėdas. Kokoso kvapas kazkodel primena vasara, juo stipriai nepiknaudžiauju, bet tai vienas išskirtinai saldus kvapas kuri megstu :)

Stiksy, 2012 12 13, 18:16

Patinka anyziu kvapas, siek tiek dumblo kvapas traukia, patinka kaukes su juros dumblu

MenasPuoštis, 2012 12 15, 13:01

Kadangi oda riebi tai labiau mėgstu neriebius kremukus.. Kvapai patinka visi, nes vieni ---tonizuoja, užburia gera nuotaika, kiti - tarsi sildo kūną, nuteikia gerai nuotaikai.. dar vieni primena vasarą ar žiemą.. Žodžiu neesu išranki kvapams :) Nerealiai noriu išbandyti šią naujieną.. "Marmozel" ----> kad pasijusčiau tikra MADMOZEL :))

Eivina, 2012 12 15, 17:26

Mane labiausiai traukia natūralus rožių kvapas ;))

Nukualofa1, 2012 12 16, 14:02

Vieno, mėgstamiausio kvapo, turėti turbūt neįmanoma, nuo gaivios citrinos iki romantiškos rožės ar raminančios levandos aromato, labiausiai mėgstu tokius kosmetikos gaminius.

papasakok, 2012 12 16, 22:00

Na as turiu tris megstamiausius kvapus.taigi pradesiu nuo trecios vietos.tai- rozmarinu. nors daugelis is mano pazistamu,nemegsta ju,bet plaukam man sitas eterinis numeris vienas.antra-pirma vieta skirciau greifurtu ir vaniles.toks saldus citrusinis kvapas man tiesiog pasaka

JusVina, 2012 12 17, 15:06

Mano pats megstamiausias yra roziu kvapas...kuri megstu justi ant odos, plaukuose. O nuo kaledu neatsiejamas spanguoliu ir imbiero kvapas, kuri jauciu visam vonios kambaryje :)

JulijaIvan, 2012 12 17, 17:42

as esu patenkinta Marmozel kosmetika, labiausiai mane dziugina - geliu hidrolatas, plauku balzamas ir aluno dezodorantas ;) o siaip labai megstu levandas ir ju kvapa :)

juodra, 2012 12 17, 17:49

Labiausiai patinka apelsinų žiedų kvapas, jis labai gerai tonizuoja, o as ir siaip megstu visus citrusus. Dar patinka levandu, rožiu, pipirmeciu, kokosu ir arbatmedžio kvapai. Arbatmedi daug kas peikia, bet man visai maloniai kvepia.

MenasPuoštis, 2012 12 18, 16:13

"Marmozel" ----> kad pasijusčiau tikra MADMOZEL :))

Deizikri, 2012 12 18, 18:59

Patinka svaiginanciai uzburiantys uogu ir geliu kvapai :)))

AiridaDaDa, 2012 12 18, 21:05

usos serssus tsr ?

ViktorijaLetham, 2012 12 27, 16:54

Labiausiai patinka medaus, alyvuogių, apelsino ir kitokių vaisių kvapai, tačiau svarbiausia, kad būtų gaivūs, neerzinantys, greit nenusibostantys :) Tikiuosi, šios kosmetikos kvapai atitiks mano poreikius :)

dijunevici, 2012 12 27, 16:58

Jazminų kvapas:)

Utelke, 2012 12 27, 20:03

Mėgstu levandų kvapą, jis toks gaivus ir žinau kad labai naudingas, nes padeda atsipalaiduoti. Turiu nemažai kosmetikos priemonių su levandomis, o ir į vonią beriu druską su levandomis. Neišpasakytas atsipalaidavimas po darbu. Dar patinka citrusiniai ir gėliu kvapai, bet dažniausiai vasarą. O žiemą norisi šiltumo - cinamono, imbiero ar muskuso kvapo.

Utelke, 2012 12 27, 20:06

Labai mėgstu šiltus vanilės ir kokoso kvapus. Jazmino žiedų kvapas labiausiai vilioja pavasarį. Na o vasarą mėgstamiausia mano priemonė rožių vanduo. Labai atgaivina tiek pats vanduo tiek ir rožių gaivuma.

DonataMarkule, 2012 12 27, 20:12

Patinka žolelių - levandų, bazilikų, mėtų kvapai...kuo natūralesni tuo geriau.

Aipaaa, 2012 12 28, 11:20

Naujausias atradimas - laukiniu palmarosu kvapas! Per Kaledas gavau nuostabu ju distiliata:) tikiuosi kad mano odai šis vanduo bus naudingas. Pasirodo apie mano megiamiausia aplesinu- cinamono muila žino ir Kaledu senelis:) gavau ir jo:) jusu klausimas priverte susimastyti ir prisiminti, kad mano namuose jau seniai kvepejo šaltmetėm:) būtinai bėgsiu nusipirkti šio malonaus ir gaivaus kvapo eterinį alieju :)

SantaSamanta, 2012 12 28, 15:37

Konkursą uždarome ir skelbiame nugalėtojas: Aipaa ir papasakok! Sveikiname jas ir prašome su mumis susisiekti adresu [email protected]

Aipaaa, 2012 12 28, 19:01

Liux, aciu!!!!

MenasPuoštis, 2012 12 30, 13:39

kas laimejo?

nataexport, 2013 04 30, 09:15

kaip visada sake mano senele m..,kad geriau negu naturali kosmetiko nieko nerasit givenime niekada,o ta visa hemija kuri dabar pardavineja tai baisu...:) uz naturaluma!!!!