Atsakyti
Viso 5 žinutės, 2298 parodymai ir 4 dalyviai
4
Work & Travel USA
pradėjo voverūška , 2011 11 01, 12:57

Sveiki,mane sudomino šita studentams skirta programa,tai ateinančią vasara norėčiau pabandyti išvykti ir aš! tačiau kuo labiau domiuos tuo noras vis mažėja,nes labai daug skirtingų nuomonių prisiklausiau ir prisiskaičiau,tai db realiai išvis nebežinau kaip ten viskas...nes visgi pinigai nemaži ir gryžti su minusu butu žiauru;o taigi atsiliepkit kas šia 2011 metų vasara vykote,kaip sekėsi? kur dirbot? ar atsipirko? ar emete paskola? ir pan..... Ačiū;))

1
1279
Diana , 2011 11 01, 14:16

Pati nebuvau, bet kiek draugai kalba, jiem ten buvo itin smagu. Žinoma, darbai nėra patys maloniausi, tačiau pasitaupius daug apkeliaujama. Vienas minusas dabar, jog uždirbti eina kiek mažiau nei anksčiau. Bet šiaip juk patirtis, kalbos įgūdžiai, pakeliausi, pamatysi daug.

Elena123 , 2011 11 01, 16:05

galiu pasakyti taip, viena drauge vaziavo su ta programa i amerika ir jos atsiliepimai yra superiniai. Jos darbas buvo toks, kad reikedavo prapusti kaljanus. Uzdirbamus pinigus ji pagrinde isleido kelionems, ji labai daug kur buvo: havajuose, san diege, holivude, las vegase ir t.t., na, zodziu daug izymiu vietu ir miestu. super daug nerealiu nuotrauku parsiveze. Pinigu nedaug parsiveze, bet ji taip ir sake jei nori daugiau apkeliauti ir pamatyti, tai pinigu cia ir isleisi, o jei nori daugiau parsivesti, tai zymiau maziau apkeliausi ir pamatyti. O ji ir norejo daugiau pamatyti, ir noretu antra syki vaziuoti ir tiesiog gyvent amerikoj dbr nori :) ir apskritai, zinau ta programa, esu buvus jos pristatyme, tai labai irgi norejau, bet nebeisejo man;/ dar manau, geriau vykti su gera drauge :) taigi manau, kad cia nuostabus dalykas ir verta! Pirmyn! [:issisiepimas]

4
voverūška , 2011 11 01, 19:24

smagu skaityti tokius teigiamus atsiliepimus,nes reikia siek tiek postumio arba i viena puse arba i kita;) tai taip viskas priklauso su kokiu nusiteikimu ir kokiu tikslu isvvaziuoji,nes jei tavo tikslas tik uzdirbt pinigu tai automatiškai kad nelab ir keliausi o tik taupysi! nes kaip tik db yra tas metas kai reikia pradetio tvarkyti dokumentus, ir ieskoti darbo,o taip aklai vykti ir nesinori,pirma noris kuo daugiau info surinkti is nesenai ten buvusiu;)) dĖkui už pasisakymus

308
Edimsate , 2011 11 02, 15:29

Buvau JAV pagal šią programą 2009 m. Jeigu nenori grįžti su minusu , važiuok į UK ar Skandinaviją. Dirbant nekvalifikuotą darbą JAV, milijono tikrai neparsiveši. O, jeigu tavo tikslai sukasi apie pinigus, pagalvok, ar tikrai verta vykti taip toli, už kelionę mokėti tikrai didelius pinigus, kad visą dieną dirbtum kokiam viešbutyje ar restorane.Ir šiaip, jeigu nenori minuse būti, ten tikrai nepakaks vieno darbelio. Nemanau, kad JAV šiuo metu studentui yra tinkamiausia šalis užsidirbti, padirbėti - taip, bet tik padirbėti :)

« Kelionės, atostogos