Atsakyti
210
Geriausia paskutiniu metu skaityta knyga
pradėjo jurrgitaa , 2011 11 09, 15:20

Pasidalinkime patarimais, kokią knygą verta perskaityti laisvu laiku, taip pat kokią knygą paskutiniu metu skaitėte. Aš paskutiniu metu skaičiau Charles Bukowsky "Paštas" bei Remarko "Juodąjį obeliską". Tikrai vertos dėmesio knygos.

2
1674
klarita , 2011 11 09, 15:47

As skaitau P.Coelho "Valkirijos", nesenai baigiau jo "Nugaletojas lieka vienas". Eilej laukia "Alefas" [:sypsenele] [:sypsenele]

463
tinkerbell , 2011 11 09, 15:54

Sia savaite iveiktos : Nicholas Sparks "Is pirmo zvilgsnio" ir Deeanne Gist "Nuotaka ne savo noru" abi labai lengvai skaitosi, dinamisko siuzeto, itraukiancios :) siuo metu skaitau Wendy Holden "Mazo miestelio zmonos" - tokia visai nieko, bet ne is tu kurias norisi per vakara perskaityti :)

235
Inara1 , 2011 11 09, 15:58

Ka tik perskaiciau Edmund Katan knyga ''Moterys ir meiluziai'', tikrai miriau is juoko, labai lengva, siuolaikiska, laisvalaikio knyga atsipalaidavimui. [:juokas] Ja pasirinkau todel, kad neseniai perskaiciau Haruki Murakamio ''Prisukamo paukscio kronikos'' ir likau taip sukresta, kad perskacius ja, gera menesi negalejau paimti i rankas jokios kitos rimtos knygos, tikrai sudetinga, gili ir prasminga... Isigijau ir daugiau sio autoriaus knygu, bet pradeti jas skaityti reikia rimto nusiteikimo... Patarciau ja perskaityti visom, bet ne anksciau, kol jums sukaks maziausiai 30 metu... Kad suprasti, ka norejo pasakyti autorius skaitytojui, reikia ir nemazos gyvenimiskos patirties ir gebejimo savianalizei ir apskritai - drasos... [:sutas] Kol kas sia knyga laikau savo geriausia perskaityta knyga... [:meilumas]

7
Balinimas , 2011 11 09, 17:48

[:meilumas] [:meilumas] [:meilumas] [:meilumas]

209
ddaivusia , 2011 11 10, 06:07

Siuo metu skaitau John Irving NASLE VIENERIEMS METAMS. Is lietuviu autoriu tai atsimenu tokias, kaip as vadinu labai lengvai suvalgomas, [:juokas] tai Maluko ir Daivos Vaitkeviciutes visos knygos,tikrai greitai skaitosi....Bet dabar jau norisi kazko sunkesnio, kur pakapstyti giliau reikia [:liezuvis] Reikes pasinaudoti Inaros1 patarimu paskaityti ta knyga,labai jau suintrigavo [:sypsenele] O siaip zinokit as visgi linkstu prie klasikos VEJO NUBLOKSTI, ERSKECIU PAUKSCIAI [:sypsenele]

210
jurrgitaa , 2011 11 10, 10:07

ddaivusia, jei norite giliai pamąstyti, tam tinkama knyga - Proust'o "Žydinčių merginų šešėly". Aš šią knygą pradėjau skaityt, bet niekaip negaliu baigti, labai sudėtinga knyga, norint suprasti, kas parašyta ar ką norima pasakyti, pavyksta perskaityt tik po keletą puslapių per dieną, o veiksmo joje mažai.

209
ddaivusia , 2011 11 10, 18:14

Aciu jurrgitaa uz pasiulyma, butinai reiks pasinaudoti [:sypsenele]

110
BlackAngel , 2011 12 04, 14:37

Man LABAi patiko Torey L.Hayden ,,Mergaite" ir kita šios autorės knyga ,,Mergaites vaiduoklis" Atrodo iš pavadinimo eilinė knyga, bet pradėjus skaityti negali sustoti :) ,,Mergaites" aprašymas : Šešemetė Šeila nekalbėjo, neverkė, o jos akys liepsnojo neapykanta visam pasauliui. Motinos palikta greitkelio pakelėje,koneveikiama alkoholiko tėvo, patyrusi košmarišką seksualine prievartą Šeila patenka i protiškai atsilikusiųjų klase po to, kai panaudoja smurtą prieš kitą vaiką . Visiems atrodo, kad Šeila - amžiaus prarastas vaikas. Visiems, išskyrus mokytoja Tori Heiden. Tori deda visas pastangas, siekdama prasiskverbti i Šeilos siela, gražinti užgulta vaiką iš jos slapto košmaro atgal i gyvenimą, nes po nuožmiu įniršiu Tori pastebi mergaites talento kibirkštis.Kartu jos leidžiasi į nuostabia kelionę, kurioje Šeila nušvinta naujas, kupinas meiles pasaulis . Perskaitykite NEPASIGAILĖSITE :)

12
Tairara , 2012 01 19, 17:53

nusipirkau knygą pdf formatu "Kaip susirasti svajonių vyrą", labai nuotaikinga ir kartu praktiška:))) labai smagu skaityt ir matyt, kaip TAIP, aš taip elgiuosi, nors ir nenoriu taip elgtis, ir šiaip daug patarimų, ko tiems vyrams po galais reikia:) lengvai skaitosi, atsispausdinau ir skaitau važiuodama į darbą troleibusu, super!

« Filmai, knygos, muzika