Skiltį kuruoja

Reda Rizgelytė-Viskontienė, Psichologė

Klinikinės psichologijos kvalifikacinį magistro laipsnį turinti bei privačia psichologo praktika užsiimanti psichologė.
Atsakyti
Viso 3 žinutės, 1369 parodymai ir 5 dalyviai
1279
Profesionalaus psichologo konsultacijos forume
pradėjo Diana , 2012 02 14, 15:03

Norime jums pristatyti psichologę Redą Rizgelytę-Viskontienę, kuri jums atsakys į visus iškilusius klausimus psichologijos tema, konsultuos jus tiesiai šiame forume. Klauskite drąsiai kurdamos temos šioje skiltyje, visuomet būsite išgirstos. Reda turi klinikinės psichologijos kvalifikacinį magistro laipsnį, įgytą Vilniaus universitete. Savo darbe vadovaujuosi psichologo profesine etika (daugiau apie psichologo profesinę etiką galite skaityti psichologų sąjungos tinklapyje http://www.psichologusajunga.lt/index.php?p=104 Turi savo konsultavimo kabinetą Lukiškių g. 5, portalą http://www.psichologiniskonsultavimas.lt Redos domėjimosi sritys: Suaugusiųjų ir paauglių priklausomybės, psichologinės traumos bei krizės (netektys), depresija, nerimas, fobijos, valgymo sutrikimai bei nutukimo psichologiniai aspektai, tarpasmeniniai santykiai bei savęs vertinimo sunkumai, gyvenimo sunkumai. Gali atsakyti ir į daugelį klausimų apie vaikus bei paauglius, nes teko dalyvauti įvairiuose projektuose.

1
Anonimas , 2012 03 17, 18:00

Ka man daryt kai mokykloje bendraklasiai ir mergaites ir vaikinai megsta pasisaipyti is visko...bijau ateiti i klase su naujais drabuziais ar su nauja sukuosena, nes bijau kad jie prades saipytis. nesakau kad taip daznai buna, bet buna...

34
PsichologėReda , 2012 03 20, 19:01

Įsivaizduoju, jog nelengva tai gyventi, kai net šukuosenos negali savo laisva valia pasikeisti ir nesulaukti patyčių. Patyčios šiuo metu itin nagrinėjama tema, gal net matėte kokią nors laidą per televiziją, kur būtų kalbama apie patyčias mokykloje. Netylėkite. Džiaugiuosi, kad parašėte. Būtinai kreipkitės pagalbos į artimiausius sau žmones, užsukite į mokyklos psichologo (jei toks yra) kabinetą. Taip elgdamasi (t. y. netylėdama) galite padėti ne tik sau, bet ir kitiems iš kurių tyčiojamasi. Daugiau informacijos rasite čia http://www.bepatyciu.lt/lt/tevams/kur-kreiptis-pagalbos/ Net jeigu patyčios pasitaiko ne taip dažnai, tai yra problema. O gal nuspręsite padėti ne tik sau, bet ir kitiem iš kurių šaipomasi ir įsitrauksite į svarbius įvykius, kurie dabar vyksta Lietuvoje. Sėkmės.

« Psichologija