Atsakyti
Viso 7 žinutės, 1838 parodymai ir 7 dalyviai
78
keliones ziema
pradėjo Oniiukas , 2011 09 06, 21:46

sveikos mielosios, gal kas galetu pasidalinti savo patirtimi kur keliauti iema..gruodi-sausi i siltus krastus;p kur silta, kokios kainos

0
12
Tairara , 2012 01 18, 14:51

dabar labai pigu į maroką keliauti tokiu laikotarpiu su persėdimu. mes buvom pernai, tai ten nepaprastai pigu ir viskas įdomu, apie 1000 lt išėjo savaitei su bilietais ir ganėtinu pinigų taškymu:))

31
RugileRar , 2016 09 10, 19:05

Pažiūrėkit kelionių agentūras, jie visokių poilsinių kelionių siūlo žiemai (http://baltictours.lt/kelioniu-kryptys/poilsines-keliones/), gal išsirinksit ką :) Šiaip Europoje nelabai bus, nebent norit tikrų "žieminių" kelionių, pvz.: Šveicarija, Austrija, Prancūzija (tada galit ieškoti ir čia http://baltictours.lt/pigios-keliones/). O šilti kraštai - Egiptas, Marokas, Turkija geriausi žiemos sezonu :)

2
Vilkoasis , 2017 08 24, 22:27

Žiemą rekomenduoju keliauti į Indiją :) tikriausiai bene geriausias metas pabėgus iš Lietuvos monochromijos ten aplankyti vietinę Holi šventę ir labai rekomenduočiau naudotis kelionių organizatorių pasiūlymais, nes tokiu švenčių laikotarpiu patogu kai jau daug kas už mus būna suplanuota :) Mes patys pernai keliavome per čia https://www.travelplanet.lt/keliones/pazintine-kelione-i-indija-su-spalvinga-holi-svente-azija-116 ir pasiteisino, gavome beveik 13d. atitrūkimą nuo nūdienos :D išties spalvingą atitrūkimą daugeliu aspektų :D

2
IngaKalnel , 2017 10 16, 20:41

Pastebėjau, kad jei gruodį-sausį ar kiek vėliau norisi keliauti ten kur šiltą, tai ir kainuoja tai brangiai jau, nes šilti kraštai jau būna toliau. Siūlau neišsigąsti ir žiemą keliauti ten kur taip pat bus žiema :) pažadu bus tikrai nauji potyriai ir manau nesigailėsite :). Tikrai smagu yra paslidinėti, net jei nėra tekę, visada yra lengvos, vaikų trąsos :D O čia rodos gana neblogų ir įdomių pasiūlymų būna https://www.novaturas.lt/slidinejimas. Kelionę išsirinkti, tai vieną, bet vat pasiruošti tokiai kelionei tai reikia atidžiai. Tada padeda tokie straipsniai http://himountains.lt/blog/ka-pasiimti-i-slidinejimo-kelione/ ir įvairūs įrašai internete, nes tikrai keliaujant į žiemą, pasiruošti reikia rimčiau, nei i šiltus kraštus, bet pastangos vertos to :)

9
galgeriau , 2017 12 23, 17:59

Mano mėgstamiausia pailsėjimo vieta žiemą čia https://www.noriunoriunoriu.lt/lt/viesbutis/druskininku-gydykla - tikrai šiltieji kraštai :) Jau kelinti metai užsuku, nes su šeima atostogaujam vaarą, bet man ir žiemą poilsio ima trūkti :)

49
milita111 , 2018 03 30, 05:43

Žiemą mes su vyru jau tradiciškai keliaujame kažur į šiltus kraštus prie vandens :) Dar kai tokios žiemos pas mus būna, tai sunku kažkaip negalvoti apie smėlėtus paplūdimius... Mėgstamiausia agentūra yra ši https://www.sofatravel.lt/novaturo-keliones Galima per juos nuvažiuoti labai daug kur, bet pati galėčiau rekomenduoti Bulgariją ir Juodkalniją, labai nedaug turistų ir kainos labai mažos, palyginus sakykim su kokia Italija. Dar Portugalija labai patiko, nors ten daug jaunimo yra, tai jei noris ramybės gal nebūtų pats geriausias variantas :)

« Kelionės, atostogos