Skiltį kuruoja

Reda Rizgelytė-Viskontienė, Psichologė

Klinikinės psichologijos kvalifikacinį magistro laipsnį turinti bei privačia psichologo praktika užsiimanti psichologė.
Atsakyti
PROBLEMA SU VAIKINU
pradėjo Anonimas , 2012 03 13, 16:14

Sveikos, net nežinau kaip čia viską nupasakoti.. Draugauju su savo vaikinu dar nedaug. Beveik tris mėnesius. Nors pažįstami esame ilgiau. Nuo draugystės pradžios jis visiškai pasikeitė. Iš pradžių buvo labai mielas, visad rašydavo, sulaukdavau gausybę komplimentų, būdavo labai šiltas. Dabar - nieko. Ta prasme, jis parašo, bet daugiau elgiamės kaip paprasti draugai. Visiškai viskas atšalo, nors mano jausmai jam liepsnoja. Jis to neįvertina. Labai nenoriu skyrybų.. Bet šiandienos įvykis buvo pribloškiantis. Sėdėjome kavinėje, ir aš susimąsčiau apie tai kaip atšąlome, nuliūdau. Jis pamatė, kad aš liūdna, ir pasakė, kad jam reikia eiti. Atsistojo, apsirengė ir išėjo. Žiauriai mane pažemino.. Noriu suprasti kažkaip ir jį, gal aš per daug iš jo reikalauju, gal aš per didelė isterikė, bet man tikrai reikia tos šilumos... O mylėt aš jį myliu ir skyrybų labai labai nenoriu.. Gal kažką patarsit kaip elgtis? Būčiau labai pamaloninta..

4
Anonimas , 2012 03 13, 16:19

Gal tiesiog suseskit pasikalbeti - kaip kitaip issiaiskisi, kas negerai? Paklausk, ar, jo nuomone, pasikeite kas nuo draugystes pradzios, jei atsakys, kad pasikeite, paklaust, kodel, jo manymu, taip atsitiko...

436
Laural4 , 2012 03 13, 16:20

Na manau turėtum išsiaiškinti ar jis tave myli. Jei ne - nėra reikalo stengtis. Skaičiau daug tokių situacijų. Yra vaikinų kurie torkšta tik sexo, yra ir tokių kurie gyvena tik dėl sexo. Bet yra ir tokių kurie myli , bei supranta tave. Turėtum labiau juo pasidomėti, gal jis yra užsidaręs savyje. Gal jam kažkas labai skaudaus nutiko ir tesiog nori viską išspręsti pats. Jei jis matė, kad tau liūdna tiesiog turbūt jo jausmuose yra liūdesio bei keršto. Gal turėjai su kitais santikių? Jis galėjo jus užklupti. Manyčiau taip " DOMĖKIS JUO LABIAU, pasipasakok jam gal tave jis atvers duris ir TAU " Sekmės.

910
Airiduti , 2012 03 13, 16:20

O kiek tau metų? Ir dar manau kad reiktų išmokti skirti meilę, susižaivėjimą ir prisirišimą...

1725
mergyte88 , 2012 03 13, 16:20

na pirma turetumet pasisneketi su juo,kodel taip atsitiko.. bet siaip nesizeminkit pries ji,jei jis taip elgiasi tai nk gero,laikas butu ji mest.... kad ir kaip sunku... kitaip jodines jums ant kupros..

Anonimas , 2012 03 13, 16:22

Ir jei jo jausmai atsalo, nieko nebepadarysi, nesulaikysi jo prie saves, kad ir kaip noretum..

Anonimas , 2012 03 13, 16:23

Sveika, gal su vaikinu praleidi labai daug laiko, susitinkate kiekvieną dieną, tai gali atsibosti vaikinui, nes nori būti tik su juo, napaisant to, kad jis nori pabūti ir su draugais, be tavęs. Gal iš vaikino labai daug reikalauji, neatsižvelgdama į jo norus, gal jaučiasi esąs po tavo padu. Manau, kad turėtum reaguoti ramiai, paprašyti su juo pasikalbėti apie tai, bet jokiu gyvu nerėk, nešauk, nes tai jį gasdins ir jis tikrai nenorės su tavimi nei kalbėtis, nei draugauti toliau. Kad ir pagalvojai apie atšalimą, nereikėtų to rodyti atvirai, o nuslėpti jausmus, kad vaikinas to nepastebėtų ir neįtartų kaško blogo. Tiesiog reikia ramiai, maloniai paprašyti pasikalbėti/ išsikalbėti, sužinoti ko norite vienas iš ko, taip priimti teisingą sprendimą abiems. Juk reikia kartais kovoti vienas dėl kitų ir jūsų gerovės. Linkiu tau sekmės, kad viską susitvarkytum ir draugautum ilgai ilgai su savo išrinktuoju. [:sypsenele]

436
Laural4 , 2012 03 13, 16:24

Pabandyk jį suprasti iš vidaus. Pasek jį gal jis turi kitą ir jį tai slegia ?

Anonimas , 2012 03 13, 16:25

Is aprasymo sprendziu kad esi jauna dar labai. Jauni vaikinai dazniausiai nenori jokiou rimtu santykiu. As manau kad jis tiesiog bando tokiu budu tave atstumti nuo saves, nepasakant tiesiai sviesiai i akis. Man atrodo tu mesk ji pirma.

1725
mergyte88 , 2012 03 13, 16:26

greiciausiai kita tures....

« Psichologija